Şimdi Ara

2si1: '3'ü bir arada(?) teknoloji ve oyun programı' video şov (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanlız talha abiyi kimse takmıyo, espiri falan yaptığında orda değilmiş gibi davranıyolar :D yanlış anlaşılmasın talha abiye söz yok :)

• Dokumatik ekranlar laptoplar için standart haline gelecek ama masaüstü pcler için sanmıyorum

• Google'ın "ios'taki maps uygulaması android'dekinden daha iyi" demesi apple'ın büyüklüğünü kabul etmesi değil aksine "seni senin çöplüğünde döverim" demesi gibi bir şey! Lütfen şu apple marka "at" gözlüğünüzü çıkarıp biraz etrafa bakın!
  • Elizabeth kısmında koptum :D

• Google konusu Mobilite videosu ile fena pişti olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: khaos

Google'ın "ios'taki maps uygulaması android'dekinden daha iyi" demesi apple'ın büyüklüğünü kabul etmesi değil aksine "seni senin çöplüğünde döverim" demesi gibi bir şey! Lütfen şu apple marka "at" gözlüğünüzü çıkarıp biraz etrafa bakın!

Keşke Apple da Android'i bu şekilde dövse de kendi müşterilerine sunmadıklarını Android kullanıcıları kullanabilse. Yaklaşımınız yanlış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.l.p.r

quote:

Orijinalden alıntı: kingarthasilker

[spoiler içerir]
    ölenlerin arasına niye desmond miles yazılmamış tamam november 16 yazıyodu ama olsun kalbimizdesin desmond bütün dünya için kendini feda ettin

Teşekkürler.

arkadaş yazmışım spoiler içerir diye niye okuyon o zaman
  • en zevkli 2si1 programıydı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

üçün biri olmuş

Ama güzel programdı teşekkür ederim.

vay be 48 dakikalık videoyu 8 dakikada izledin.. büyük yetenek

Saf mısın arkadaş? program güzel dedim bu program her hafta yayınlanmıyormu programın güzel olduğunu vurguladım videoyu tabıkıde bıtırmedım ne insanlar var işi gücü polemik işine bak sen
  • Sonra etherneti çekiyorsun arkadan.

Harika bir bölümdü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut bey tüm saygımla ancak alıntı yapmama sistem nedense izin vermediği için "yanlış anlaşılmayı" düzeltmek isterim yanılmıyorsam google android'in sahibi olduğu kadar aynı zamanda değişik platformlara googlemaps,earth,translate vs gibi uygulamalar geliştiriyor bu durumda ve bildiğim kadarıyla apple'ın öyle bir özelliği yok? Bu durumda sizin deyiminizle android platformunda nasıl ve ne sunacak? Yani bir kavram karışıklığı var galiba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 14 Aralık 2012; 23:13:42 >
  • Mesut Çevik:"Yalnız var ya konu sürekli oraya gidiyor?"(konu dediği şey=Elizabeth) :D Hep sen konuyu oraya çekiyon be abim tabi öyle olur. :D Neyse iyi programdı teşekkürler. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: khaos

Mesut bey tüm saygımla ancak alıntı yapmama sistem nedense izin vermediği için "yanlış anlaşılmayı" düzeltmek isterim yanılmıyorsam google android'in sahibi olduğu kadar aynı zamanda değişik platformlara googlemaps,earth,translate vs gibi uygulamalar geliştiriyor bu durumda ve bildiğim kadarıyla apple'ın öyle bir özelliği yok? Bu durumda sizin deyiminizle android platformunda nasıl ve ne sunacak? Yani bir kavram karışıklığı var galiba?

Apple'ın nasıl kendine özel servisi olmaz? :) Sizin bu düşüncenizle Apple'ın daha ilk yıl Siri'i Google Android kullanıcılarına sunması gerekirdi. "Tabi daha iyi olarak" Kitaplık, dergilik gibi hizmetlerini saymıyorum bile :)
  • Mesut bey galiba cidden bir kavram kargaşası yaşıyoruz ben google'ın bir uygulama geliştiricisi olarak (dar kapsamlı maps örneği ios harita uygulamaları mevzusu) en büyük rakibi olan platformda çok beğenilen bir iş yapmasını amiyane tabirle "o platformun büyüklüğünü kabul etmesi" olarak görülmesinin pek objektif/insaflı bir yaklaşım olmadığına inanıyorum
  • Diabloya çok güldüm,Commander shepard'a çok üzüldüm.

• Bu tanıtım ve haber videolarını HD olarak indirip 107ekran LCD TV'de izliyordum son zamanlarda izleyemez oldum HD formatındaki videolarınız standart olmadığından 1-2dk sonra ya sesi yok oluyor yada görüntü bozuluyor, lütfen bu HD formatını standart yaparmısınız.Normal modunda indirdiğim zaman görüntü kalitesi çok kötü oluyor. Şimdiden teşekkürler.

• The Last Of us Ölümcüy Deneyin Oyunu Gibi Geldi.

• çok doyurucu bir program oldu yine, teşekkürler

• Çok güzel programdı emeğinize sağlık,teşekkürler.

2si1 de genel olarak en büyük sorun,Mesut çeviğin haberlerinden sonra,ersin in hiçbir yorum yapmadan oyun haberlerine geçmesi,ve bu şekilde program sonuna kadar monoton bi halde devam etmesiydi.Bazen Mesut Çevik oyun haberlerine yorum yapsa da pek bi değişiklik olmuyodu program genelinde.

Ama Talhanın katılmasıyla,programa enerji geldi.Olması gereken yorumlar gelmeye başladı.Eskiden olsa google haberine ersin yorum yapmazdı,oyun haberine de Mesut Çevik yorum yapmazdı ama daha ilk haberden itibaren herkesin katılmasıyla çok güldüm çok eğlendim,harikaydı yorumlar :) Erdinç iyikul varken olan samimi ortam tekrar döndü.Ve 3 kişinin katılımıyla da bence tavan yaptı bu program.Verdiğiniz haberlerin çoğunu,haftaboyunca takip ediyoruz zaten.Bizim istediğimiz şey,yorumlarınız,düşünceleriniz.hatta esprileriniz.Programın adına takılmayın ve bu kadroyu koruyun bence.Bu 3lü dağılmasın.Tekrar teşekkürler,izlemeyenlere de iyi seyirler :)

• 3:32 SANIYEDEKİ HAREKETİ ACIKLARMISIN :) COK GÜÇLÜ ŞEYE SAHİP DERKEN...! :):) HAREKETİN ANLAMI :):)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.