Şimdi Ara

2si1: '3'ü bir arada(?) teknoloji ve oyun programı' video şov (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ugrtrkgvn

quote:

Orijinalden alıntı: mash3d

Elizabet deyip kıkır kıkır gülüşüp ilkokul seviyesine düşmeniz olmamış...

Recep ivedik filmine gittigimde tum salon o espiriye gulmustu,arkadasimda bi kac gun sonra gitti oda bahsetti herkes guldu diye.Bu durumun tum turkiyede boyle oldugunu ve filme her yas grubu gittigini dusunursek yapilmis olan espiriye "ilkokul seviyesi" diye tepki gostermek sadece kendini belli etmeye calismaktir diye dusunuyorum.yani sadece LAF soylemis olmak.

Bence bizim insanımız ucuz espriye güldüğü için salon gümlemiştir.Ayrıca Recep ivedik filmine giden insanlar tabi böyle esprilere kahkalar atar, adamların amacı zaten böyle şeyler duymak. Ben ne filmine gittim ne de izledim, bu espriye de gülmedim . Herkesin espri anlayışı farklıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: smalsrol

quote:

quote:

Recep ivedik filmine gittigimde tum salon o espiriye gulmustu,arkadasimda bi kac gun sonra gitti oda bahsetti herkes guldu diye.Bu durumun tum turkiyede boyle oldugunu ve filme her yas grubu gittigini dusunursek yapilmis olan espiriye "ilkokul seviyesi" diye tepki gostermek sadece kendini belli etmeye calismaktir diye dusunuyorum.yani sadece LAF soylemis olmak.

Bence bizim insanımız ucuz espriye güldüğü için salon gümlemiştir.Ayrıca Recep ivedik filmine giden insanlar tabi böyle esprilere kahkalar atar, adamların amacı zaten böyle şeyler duymak. Ben ne filmine gittim ne de izledim, bu espriye de gülmedim . Herkesin espri anlayışı farklıdır.

Salon güldü dedim farkındaysanız.Kendinizi kasın siz.Ciddi takının..Ben Cem Yılmaz'ı sevmem ben Recep İvedik'i(Şahan) sevmem..Siz böyle grup oluşturun kendi düşüncenizle.Bende aynı şeyi sizler gibi düşünen insanlarımız için düşünüyorum.Bizim insanımız boş yere kendini soyutlar diyerek..Ayrıca ben zannetmiyorumki biri size o espiriyi açıklamış olsun.Yani bu espiriyi biliyordunuz.Daha doğrusu size bu espiri anlatıldığında yada siz gördüğünüzde o sahneyi,Recep İvediğin el hareketi ve tavrıyla ne anlatmak istediğini anladınız.Yani kültürümüz itibari ile biliyorsunuz.Bu kavramı gelipte size kimse anlatmaz bu kavram öğrenilir.Öğrendiniz bir espiriyide gelip burda insanları aşağılamk için seviyesi düşük diye uyarıda bulunmak tamamen psikolojik sorundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.Espride hakaret yok küfür yok.Espriye koca koca bayanlar bile güldü.Onlar bu kavramla uzaktan yakından ilgili değilken ne olduğunu biliyoda siz mi bilmiyosunuz Allah aşkına?Konu uzamasın diye bundan fazka açıklama yapmicam.Eğer bana cevap yazacaksanız bunu bilerek yazın.Sizi kaale almadığımı yada kaçtığımı düşünmeyin..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Salon güldü dedim farkındaysanız.Kendinizi kasın siz.Ciddi takının..Ben Cem Yılmaz'ı sevmem ben Recep İvedik'i(Şahan) sevmem..Siz böyle grup oluşturun kendi düşüncenizle.Bende aynı şeyi sizler gibi düşünen insanlarımız için düşünüyorum.Bizim insanımız boş yere kendini soyutlar diyerek..Ayrıca ben zannetmiyorumki biri size o espiriyi açıklamış olsun.Yani bu espiriyi biliyordunuz.Daha doğrusu size bu espiri anlatıldığında yada siz gördüğünüzde o sahneyi,Recep İvediğin el hareketi ve tavrıyla ne anlatmak istediğini anladınız.Yani kültürümüz itibari ile biliyorsunuz.Bu kavramı gelipte size kimse anlatmaz bu kavram öğrenilir.Öğrendiniz bir espiriyide gelip burda insanları aşağılamk için seviyesi düşük diye uyarıda bulunmak tamamen psikolojik sorundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.Espride hakaret yok küfür yok.Espriye koca koca bayanlar bile güldü.Onlar bu kavramla uzaktan yakından ilgili değilken ne olduğunu biliyoda siz mi bilmiyosunuz Allah aşkına?Konu uzamasın diye bundan fazka açıklama yapmicam.Eğer bana cevap yazacaksanız bunu bilerek yazın.Sizi kaale almadığımı yada kaçtığımı düşünmeyin..

Aşşağıdaki yorumlara bakarsan ben elizabeth esprisinin ne anlama geldiğini yeni öğrendim, demek ki insan böyle şeyleri bilmek zorunda değil. Ayrıca bel altı esprilere sade erkekler mi gülüyor? Kapalı kapalı bayanlar bile kahkaha atıyor, bayanların da gülmesi olayı meşrulaştırmaz. Ben çok sosyal biriyimdir ama hiç bir arkım kalkıpda elizabeth diye bir espri yapmadı. Ben kimseyi aşşağılamadm ayrıca, komik değil o kadar. Ben edebiyat eleştirmeniyim ve bu türe ucuz komedi deniyor ;)

• Tabiki bana göre değil
  • Bu bölüm çok güzeldi...
  • Bahsedilmiş olabilir belki ama, bildiğim ve takip ettiğim kadarıyla instagram-twitter ilişkisinde ipleri ilk koparan instagram oldu. Instagram'ın Twitter ile ilgili bağlantıları kaldırmasından sonra ise Twitter'da karşı hamle olarak, Instagram bağlantılarını sitesinden kaldırdı ve mobil uygulamasına filtre özelliği ekledi.

Yani, programda söylendiği gibi değil. İlk hamleyi Instagram yaptı.

Instagram'ın böyle bir şey yapmasının sebebi de, medyada; "instgram fotoğraflarının twitter'da değil, kendi sitelerinde görüntülenmesini istemesi" şeklinde yer aldı. Zaten kısa bir süre önce de bildiğiniz gibi Instgram hesapları web üzerinden görüntülenmeye başlanmıştı.

Programda twitter'a çakılmış ama, her şey instagram ın tek taraflı ipleri koparmasından kaynaklanıyor. Tabi Instagram'ın yeni sahibi Facebook'un da Twitter'ı rakip olarak görmesi, bu kararda etkili olmuş olsa gerek.

kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gdervisoglu -- 16 Aralık 2012; 5:08:34 >

• quote:

Aşşağıdaki yorumlara bakarsan ben elizabeth esprisinin ne anlama geldiğini yeni öğrendim, demek ki insan böyle şeyleri bilmek zorunda değil. Ayrıca bel altı esprilere sade erkekler mi gülüyor? Kapalı kapalı bayanlar bile kahkaha atıyor, bayanların da gülmesi olayı meşrulaştırmaz. Ben çok sosyal biriyimdir ama hiç bir arkım kalkıpda elizabeth diye bir espri yapmadı. Ben kimseyi aşşağılamadm ayrıca, komik değil o kadar. Ben edebiyat eleştirmeniyim ve bu türe ucuz komedi deniyor ;)

Arkadaş bu ülkede herkes eleştirmen, iş yapmaya gelince tık yok. Siz bu üslup ile edebi eser eleştiriyorsanız yazarların vay haline. Sanat eleştirmeni kimliğine bürünmüş insanın iyi kötü her dalı takip ediyor olması, kültürünün yüksek olması gerekir ki elindeki eserin seviyesini ölçebilsin. Siz daha argoda elizabeth nedir onu soruyorsunuz sonra da gişe rekortmeni filme ucuz komedi diyorsunuz.

Gerçi sizli bizli konuşuyorum da karşımdaki %90 lise yaşlarının verdiği heyecanla kendini farklı göstermeye çalışan 16-17 yaşlarında bir kardeşimiz.

• Yine sıkılmadan izlediğim iyi bir program olmuş.
  • Ağrı Doğubeyazıt gelin bekleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: karabeyefe

quote:

Arkadaş bu ülkede herkes eleştirmen, iş yapmaya gelince tık yok. Siz bu üslup ile edebi eser eleştiriyorsanız yazarların vay haline. Sanat eleştirmeni kimliğine bürünmüş insanın iyi kötü her dalı takip ediyor olması, kültürünün yüksek olması gerekir ki elindeki eserin seviyesini ölçebilsin. Siz daha argoda elizabeth nedir onu soruyorsunuz sonra da gişe rekortmeni filme ucuz komedi diyorsunuz.

Gerçi sizli bizli konuşuyorum da karşımdaki %90 lise yaşlarının verdiği heyecanla kendini farklı göstermeye çalışan 16-17 yaşlarında bir kardeşimiz.

Acaba üslübumun nesi var da beni aşşağılama çabasına girdin anlamıyorum. Burda edebi eleştiri yapmıyorum ya da paper yazmıyorum, bir forum sitesinde düşüncelerimi dile getiriyorum. Ayrıca ortaya attıgın tezler o kadar manasız ki, gişe rekortmeni bir film nasıl ucuz komedi olur diyorsun. Resident evil 6 da rekorlar kırdı çok müthiş bir oyun mu ? Her şeyin hitap ettiği bir kesim vardır, bu kesim o ürünün iyi oldugunu kanıtlamaz. Ayrıca tüm edebiyatçılar recep ivediğin ucuz komedi oldugunda hem fikir. Burda neyin tartışmasını yapıyorsn anlamıyorum. Gerçek komedi mi istiyorsun, git Shakespeare oku.

• quote:

quote:

İlkokul seviyesi derken yaş olarak algılamamak gerek yoksa 20-30 yaşında adamların ilkokula gitmediği belli bir şey.Recep ivedik gibi bir filme gidip üstelik oradaki herkesin buna gülmesini örnek göstermenizde ayrı bir komik kaçmış.Kısacası demek istediğim artık yetişkin olmuş insanların 31, elizabet gibi ilkokulda, lisede yaptığımız basit seviyesiz esprilere gülebilmesi ilginç geldi bana.Tabi bu bahsettiklerimi anlayabilmek için belirli bir kültür seviyesine ulaşmış olmak gerekir yoksa sadece 'LAF' olarak gelebilir bazılarına.

• Mükemmel olmuş.Elinize sağlık
  • Programın 3'lü olması daha güzel oluyor. Talha programa renk katıyor fakat onunda sunduğu haberler olsaydı daha iyi olurdu.

• Google konusu Mobilite videosu ile fena pişti olmuş.http://forum.donanimhaber.com/registration.asp

• quote:

Orijinalden alıntı: esqhia

Çok güzel programdı emeğinize sağlık,teşekkürler.2si1 de genel olarak en büyük sorun,Mesut çeviğin haberlerinden sonra,ersin in hiçbir yorum yapmadan oyun haberlerine geçmesi,ve bu şekilde program sonuna kadar monoton bi halde devam etmesiydi.Bazen Mesut Çevik oyun haberlerine yorum yapsa da pek bi değişiklik olmuyodu program genelinde.Ama Talhanın katılmasıyla,programa enerji geldi.Olması gereken yorumlar gelmeye başladı.Eskiden olsa google haberine ersin yorum yapmazdı,oyun haberine de Mesut Çevik yorum yapmazdı ama daha ilk haberden itibaren herkesin katılmasıyla çok güldüm çok eğlendim,harikaydı yorumlar :) Erdinç iyikul varken olan samimi ortam tekrar döndü.Ve 3 kişinin katılımıyla da bence tavan yaptı bu program.Verdiğiniz haberlerin çoğunu,haftaboyunca takip ediyoruz zaten.Bizim istediğimiz şey,yorumlarınız,düşünceleriniz.hatta esprileriniz.Programın adına takılmayın ve bu kadroyu koruyun bence.Bu 3lü dağılmasın.Tekrar teşekkürler,izlemeyenlere de iyi seyirler :)

herkes aynı olsaydı Allah bir insan yaratırdı.. herkesin fıtratı başka erdinç ersin olamayacağı gibi ersinde erdinç olamaz herkes için bu böyle..

• quote:

Orijinalden alıntı: jakops.

1 Ocak 2100 den herkese merhaba

birşeymi çektin akşam akşam.

• teşekkürler iyiydiniz hepiniz.

• videonun en mükemmel kısmı;http://t.co/W3s3TAHT (spoiler içerir!)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.