Şimdi Ara

2si1 'Alternatif' Teknoloji Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mesut ve Erdi'yi ne zaman birlikte izlesem hep yeni bir seyler ogreniyorum. Devam edin abiler.

• o balonlardan birtanede bizim okulda var acaba bizim burdan da mı dinliyorlar :D

• AÇILMIYOR!
    2si1 'Alternatif' Teknoloji Programı
  • yine güzel bir programdı, bsc'yi aratmadı :P

• süper programdı. sonunda koptum resmen : D
    o robot kolunun etrafında dolaşmamak lazım

• Oyun yoktu hiç!?

• son haberde gözümden yaş geldi gülmekten

• "Merhaba ben mesut çevik ve akıllı saatim!Merhaba ben erdi özüağ."Bu programın adı 3ü1 arada olmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: derindarbe200

Erdi bey programın en başında "artık 2 si1 olmucak" diye uyandırmış aslında anlayana talha beyde dönmücek.

Aynen, neyse bu yorumu da silmesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

Bahsettiğiniz dava açılan adam Daniel_K Baya şey olmuştu en son yeni kart hediye etmşllerdi falan ama o reddetmişti Birkaç yıldır bir blog yürütüyor ve ayrıca Creative forumlarında da bir sürü konular açıyor ve driverlarını oradan bile insanlara sunuyor. DH'de bende konu açtım bu adam hakkında, sound blaster kart sahipleri onun sürücülerini kullanıyor.

3. parti falan değil PAX gibi, sesi değiştirmiyor, driverları editlemeden sunuyor adam. Tek yaptığı belli bir kart için Creative o karta ne kadar driver ve yazılım sunduysa, onları toplayıp üst işletim sistelmlerine uyumlu hale getirmek. Böylelikle ben yıllardır Xtreme Music kartımı windows XP de gibi kullanıyorum.

Creative donanım olarak ses kartlarında hep öncü firma olmuştur 1997 den beridir kartlarını kullanıyorum. Yazılımda da harika bir firmaydı ta ki politikasını değiştirene kadar. 2007 den beridir yeni çıkardıkları kartları satmak için eski kartlara full suite driver desteğini kestiler. Müşteriyi kek yerine koyan bir firma oldular. Sırf yazılım satıyorlar artık, çıkan kartlar birbirine benziyor donanım olarak. Marketing yapıyor adamlar, başka birşey değil.

2. yazılımsal problemi ise, oluşan buglar ve donanımı iyi kullanamama. 192kHz destekleyen X-FI PCI kartlar yazılım sebebiyle native olarak o sample rate'e çıkamıyorlar. Bit perfect müzik dinlemek isteyince illa ki audio creation mode da olmak lazım fakat onda da bass management disable oluyor. Bunlar sırf oyun oynayan insan için önemsiz şeyler fakat bu tür önemli eksikler olmamalı.

Creative eminim ki windows 10 ile birlikte windows 8 uyumlu yeni kartlarına da X-FI PCI kartlarına yaptığı muameleyi yapacaktır.

Bende Creative kart kullanan birisi olarak aksatılan sürücülerden çok rahatsızım. Daniel K sayesinde bu tür problemleri büyük ölçüde atlatıyoruz. Ama son zamanlarda Creative sürücü tarafında 'Windows® 10 - Software Availability Chart' adı altında bir bölüm dikkat çekiyor.

Bu bölümde her model aygıt için yeni sürücülerin hangi zaman aralığında çıkacağını belirtmişler. Fakat bu yinede sürücülerin geç çıkmasına engel olmuyor, sadece sürücü çıkacak mı sorusuna cevap oluyor o kadar. İlgili bölüm:http://support.creative.com/kb/ShowArticle.aspx?sid=126331&h=13a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 9 Ağustos 2015; 18:41:50 >

• ''Genel olarak'' Mesut Çevik
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael01

2si1 Alkan gelene kadar bitti diyebiliriz.

2si1 Talha gidince bitti bence

• Bence artık tekrardan program sonlarına güzel videolar ekleyebilirsiniz. Özledik

• AMD yi Microsoft un satın alma ihtimali var, AMD set top box ürünü yaparsa xbox a zarar verebilir. Bence burada satın alma durumu bekleniyor. Samsung ram fiyatlarını arttırıyor, çünkü kendi cihazları daha ucuz görünecek. Ürettiği ram leride zaten kendi cihazlarında kullanacagını söylüyor. Ayrıca Apple ürünlerinde son 4-5senedir virüsler artarak sistemleri etkiliyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.