Şimdi Ara

2si1 'Atarlı' teknoloji ve oyun programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir elestiri de benden bunu twitterda da yazmistim. Iphone 6 ile ilglili inceleme yazisinin ikinci bolumu bana cok ustun koru geldi. Apple ve google un odeme sistemleri calismalarini sadece NFC chipine indirgemis mesut bey. Oysa olay daha cok app store gibi bir ekosistemi finans - teknoloji eksenine tasimak. Finans itunes u da diyebiliriz. Basarili olur basarisiz olur ayni konu ama is hic de sanildigi gibi apple nfc chipi koydu ve tukurdugunu yaladi kadar basit degil.

Buna twitterdan mesut beyin verdigi cevap "hangi telefonu kullaniyorsunuz" oldu. Simdi beni fanatillik ile suclamasi ayri konu ben elestirilere bu kadar kapatmasini kendisini hic saglikli bulmuyorum.

Oysaki ben samsung s4 kullanicisiyim almanyada yasiyorum son 3 yildir ve nfc destekli sim kartim ve vodafone un sagladigi nfc odeme kredi karti sistemi kullaniyorum. Deneyimim var. Bir kere cogu yerde kullanilmiyor, yaygin degil ve ust islem limiti tek sefer icin 25€. Yillik da baska bir limiti var. 2500€. Abd deki google wallette buna benzer bir sistem. Apple in pay sistemi o yuzden cok daha ilgi cekici geliyor teknoloji sitelerine. Tabii onlar artik mesut beyin gozunde apple destekcisi oldular.

Uzun yazdim isin nasil oldugunun aciklamasini yapmak icin.

• Kızlar yabancı dilde erkeklerden genel olarak daha başarılıdır. Erkeklerin matematik zekası daha iyidir.

• Şu süpürge iyimiş. Performansı şuanki süpürgeler kadar var mı acaba
  • Fanboyluk ile alakalı dediklerinize kesinlikle katılıyorum. Bugün yeni nesil konsollar için GTA 5' in daha erken geleceğini öğrendik. PC kullanıcılarının konsola niye erken geliyor PC için niye bu kadar geç kaldı gibi diyerek hayıflandığını sinirlendiğini düşünmüyorum. Sizler 2.5 - 3 ay için makul bir süre demişsiniz ama bir de PC kullanıcısı açısından bakarsanız aslında durumun ne kadar vahim olduğunu anlayacağınızı ümit ediyorum. Öncelikle ps3 ve xbox 360 için gelecek sonra yeni nesil konsollar ve en son PC oyun 2011 de duyuruldu biz oynama şerefine 2015 de erişeceğiz. PC kullanıcılarının kızgınlığı Rockstar firmasına yöneliktir. Sebebi ise Haziran'da yaptıkları duyuruda yeni nesil konsollar ve pc platformları için çıkış tarihinin Sonbahar 2014 olarak gösterilmesidir. Zaten pc için harcadığımız para ile konsol alınabilir ama bazıları için pc ayrı bir sevda.

• yasinknc kullanıcısına yanıt
    Yani sana göre birileri onlarca hayatımızda görmeyeceğimiz okullardan mezun mühendislerin yaptığını eleştirirken sıkıntı değil. Ama başkası gelip o adamın eleştirisini beğenmezse komik oluyor bu mudur yani olay
  • Mesut bey konsol fiyatına pc toplamış ama bildiğin saçmalık.
    Pc zaten elimizde var. 7950 + 8350 var ne olur seneye 7950'yi satarım üstüne 300tl daha koyar en üst seviye yine devam ederim.
    Bana 300 tl'ye konsol vereceklerse tamam.
    Ps2 var bende 10 yıl oldu hala taş gibi kullanıyorum evet onun yeri ayrı ama pc oyunculuğu da farklı bence.
    Kişisel tercih zira pc sadece oyun değil her şey.

• "atarlı"

• Talha bey PC oyuncusu 2 ay falan fazla bişey değil demiş ama yanlış; pc oyuncusu geçen sene oyun eylülde çıktığından beri bekliyor ve normalde oyunun daha erken çıkması gerekiyoken(pc için) R* oyunu 2.5 ay sonraya atıyor ve paçavra muamelesi gösteriyor yani zaten 1 sene beklemiş oyuncuyu sen 4.5 ay daha bekletmiş oluyosun bi pc oyuncusuna kıyak yapayım falan yok artı daha da paçavra muamelesi gösteriyor biz oyuncuların tepkisi bundan oyunu alacak adamı oyundan cidden soğutuyolar hoş ben yine alacam malesef küfür ede ede olsa da ama yapacak bişey yok oyun güzel ama firmanın yaptığı bu kazığıda unutmayacağım kendi adıma...
  • Fanboyluğa olgunlaşarak ve kendini geliştirerek engel olunur ancak. Bazı şeyleri kabullenmeyi bilmeli insan. Güzel program olmuş emeğinize sağlık.

• Geçen hafta olmadı Program toplam 2 hafta içerik birikti ama 50 dk da konuşuldu bitti bu içerik halbuki ifa Vs bi dünya Fuar oldu bi daha ki haftaya bu açığı kapatmanızı umuyorum mesut bey en aşağı bir buçuk (1.5) saat Program Ha bu arada nerede bu fanboylar çıkın ortaya.ben Xperia kullanicisıyım telefondan gayet memnunum ama telefonun veya firmanın eksiklerini kabul ediyorum gidipte babamın firması gibi savunmuyorum fanboylar sanırsın hissedar hepsi ve mesut beyin yorumu hisseleri düşürecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr xXx -- 13 Eylül 2014; 4:32:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincolnn

Şu süpürge iyimiş. Performansı şuanki süpürgeler kadar var mı acaba

Simdiki iyi supurgeler 2000W civari. Emis gucleri 200W civari oluyor. Bu kablosuz supurge oldugu icin o kadar yuksek akimi bataryadan saglayamaz. Yani daha dusuk guctedir.

Bu arada bazi supurgeler firçalarin dönerek temizlemesi prensibine dayaniyor. Onlar hem daha sessiz hem de enerji dostu. Ayrica motoru daha kucuk oldugu icin haliyle daha hafif oluyorlar Tabi emişliler kadar iyi temizlemese de akilli robotlarda firca sistemi kullanilabilir aslinda.

Edit: Uzun tuylu shaggy benzeri halilarda fircalilar pek işe yaramıyor gerçi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 13 Eylül 2014; 4:40:02 >
  • Mesut abi önündeki dizüstünün üreticisi olan 'Casper' hakkındaki samimi görüşlerinide belirtirsen çok memnun oluruz...

Muhabir: Rezayı nasıl bilirsiniz ?
    Tayip E : İyi biliriz !

Bende görüşlerimi ilerleyen her hangi gibi bir tarihde yazacam ve yayınlıyacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Git-Gel -- 13 Eylül 2014; 4:50:56 >
  • Yeni AB yasasıyla birlikte elektrik süpürgeleri 1000 wat ın üzerinde olmayacakmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğlenceli programdı ama fan boylar hakketen sıkıyorlar orası doğru her firma insanlar tarafından yönetiliyor yani hata yapacaklar ama olay hata değil bunu kabul edip düzeltmektir şimdi xbox one durumu görünüyor dahası microsoftta biliyor daha şimdiden hazırlık yapmaya başlamışlardı en geç 2 yada 3.yıl yeni konsol gelicektir appleda bu hatayı şimdi yaptı sadece işlemci ve ekran ile tabi yazılım falan ile değil gerçekten piyasa yön veren firmalardan biri olan appledan ciddi yenilik ve işte böyle yapılır gibi beklenti verdiler insanlara ama fosss oldu.... ayrıca videocartz diye bir sitede nvidianın gtx 980 ilgili 256 bit veriyolu 1920 maxvell cuda 200 w 180w tdp değeri bekleniyor asıl bomba gtx 780 ti ile aynı performansı vericek ama iş orası değil 500 usd ile piyasa çıkıcak 10 milyon ps4 olayından sonra nvida kafası iyi çalımaya başladı oyuncu potansiyelini kaçırmamak için fiyatı düşük tuttu ama süpriz şu amd bu durumu avantaja çevirip performans dengesini lehine çevirebilir birde bazı arkdaşalar bilgi için şimdiden söylemesi yaz yada bahar ortalarına doğru nvdia titan 2 duyurur tabi gene kazık fiyat ile 1000 usd gibi yani içinizi ferah tutun
    gta 5 yani muhtamelen gene aynı berbat işleri yapıcak rockstar oyun birtürlü düzgün çalışmıyan sürümü çıkarsa şaşırmam tabi 1 tıl bekledik şimdi 2.5 ay daha alay eder gibi bekle adamlar sıkılınca sen oynarsın gibi ama sende sonra bekliyon pc sürümü satışları çok olsun hayal kur rockstar çıkınca almayı düşündüğüm oyunlardan biriydi ama yok kalsın böyle yaparsan adamlar torrentten yine indirir ama oda düzgün çalışmaz hiç vaktimi harcamıyım destiny görünce ilk mass effect ile halo serisini çakması gibi geldi ama farklı birşeyler yapmayı denemişler tabi çok dikkali bakınca actision studioları sanki call of duty üstüne kurmuş gibi olsun yinede güzel ama bizim gibi konsol sahibi olmayanları cezalandırır gibi mart ayına pc sürümü çıkıcak denilince pc ye çok oyun kalmadı dead rising 3 fiyatın düşmesini bekliyordum ama i7 16gb ramli gtx680 li makinalarda kapanma aşırı fps kaybı oluğunu duyunca vaz geçtik ryse son of rome şimdi oda çıkıyor ama oda sallama iş ile çıkarsa verdiğimiz paraya yazık olur battlefield hardline zaten cırrt call of duty hep aynı modifiye her yıl ciddi yenilik yok ubisoft zaten sadece trailer gösterdikleri ile çıkan aynı değil verdiğimiz parayı hak etmiyen oyun çok artık bazı oyunları torrenten indirip deniyecez öyle alacaz watch dogs aldık oyunun ortasında dayanamadım sildim çok sallama iş person of interest gibi ama o kalite alaka yok divison desen bekledik oda gameplayda ubisoft down grade ile yine çıktı tabi hakkını yemiyelim titanfall parasını hak eden oyunlardan biri dlc 20 euro istiyor manyak orgin düsün alıcam mirrors edge 2 çıksın alıcam tabi biraz uygun fiyata 60 euro dağil yani en önemli konu korsana karşıyım ama firmalar verilen paraya kullanıcılar ile alay eder gibi iş yapmaları doğru değil emek hekkı verilmeli iki taraf içinde story modlu oyunlar için oyun fiyatları daha uygun tutulmalı ki insalar korsana yönelmesin

• Mesut Bey Gtx 980 testlerini göremedim kontrol ettim Acaba benim mi gözümden kaçtı yoksa gerçekten yok mu Rica etsem hangi dakikalar arasında bu testin mevcut olduğunu yazar mısınız ?

• Şu samimiyetsiz tartışmasını alakasız diğer konulara taşıyıp kirletmeye gerek var mı sizce?

+ Mesut Bey bu tür başlıklar atarak sadece kavgayı uzatırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multiTYRT -- 13 Eylül 2014; 7:20:01 >
  • En son yazdığınız yazıdan sonra tarafsızlığınızı kaybedip "samimiyetsizliğinizi tescilledikten" sonra hiç dinleyesim yok sizi Mesut Çevik.

• Video neden açılmıyor sürekli yükleniyor yazıyor
  • Abi bildiğin kara koç ne keçisi baya yorulmusuz anlasılan

• Güzel bir program olmuş ancak bu Apple mevzusunu fazla uzatmamak gerek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.