Şimdi Ara

2si1 'Bayram şekeri tadında' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesut'un egosu artık sıkmaya başladı donanımhaber'in de eski tadı yok artık.

• mesut çevik saolsun benden ve anketten bahsetmiş. En iyi TÜRK yayıncı kim?

buyrun oy kullanmak isteyenler ankete

http://forum.donanimhaber.com/m_107719997/mpage_3/f_//tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jet lag

Mesut Çevik'in önlenemez egosunu her videoda espiriyle karışık dillendirmesinden sıkılmaya başladınız mı? Erdinç'de videolarda Talha'dan daha başarılıydı zaten...
    Böyle düşünmenize neden olan ne var? Zira ofis içinde yakın arkadaşlarımız ile çalıştığımız için kimi zaman aramızdaki diyaloglar dışarıdan rahatsız edici bir şekilde algılanabiliyor.
  • Mesut abi baya neşeli idi bugün güzel programdı elinize sağlık.

Alkan abi :) Yanındayız

100 sayfa :D

• Mesut Cevik'e ragmen izleyeyim diyorum arada ama TUBITAK bolumune kadar ancak dayanabildim. Devlet kurumuna laf edildi mi hemen can siperhane savunmaya baslamis, daha hic bilmedigi yazilimci/girisimci arkadasi hemen kotulemeye calismalar falan. Yok iste 100 sayfalik forma usenen adam basin bulteni mi yollayacak vs.

Diger arkadaslar da belirtmis ama Mesut Cevik cok antipatik olmaya basladi. Yani sanki kendisi facebook vs kesfetmis de milletin girisimlerini elestir babam elestir, elestirme demiyoruz da bu kadar sert elestiriler hem de Turkiye gibi bir ulkede Bilisim alanindaki girisimciye yaziktir. Talha'nin yerine gecen arkadasi tebrik ederim. DH Genel Yayin Yonetmenin karsisinda hayir ben sana katilmiyorum bence oyle degil diyebildigi icin.

Ama en azindan haberlerin yazili ozetini koydugunuz icin DH'ye tesekkur ederiz ordan takip ediyorum haberleri. Mesut Cevik yerine bir baskasini deneseniz memnun oluruz. Ornek olarak Berkan bey ve Erdi bey cok daha sempatik ve yumusak bir dille konusuyorlar.

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen belirttiğiniz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capuagenclik

Mesut Cevik'e ragmen izleyeyim diyorum arada ama TUBITAK bolumune kadar ancak dayanabildim. Devlet kurumuna laf edildi mi hemen can siperhane savunmaya baslamis, daha hic bilmedigi yazilimci/girisimci arkadasi hemen kotulemeye calismalar falan. Yok iste 100 sayfalik forma usenen adam basin bulteni mi yollayacak vs.

Diger arkadaslar da belirtmis ama Mesut Cevik cok antipatik olmaya basladi. Yani sanki kendisi facebook vs kesfetmis de milletin girisimlerini elestir babam elestir, elestirme demiyoruz da bu kadar sert elestiriler hem de Turkiye gibi bir ulkede Bilisim alanindaki girisimciye yaziktir. Talha'nin yerine gecen arkadasi tebrik ederim. DH Genel Yayin Yonetmenin karsisinda hayir ben sana katilmiyorum bence oyle degil diyebildigi icin.

Ama en azindan haberlerin yazili ozetini koydugunuz icin DH'ye tesekkur ederiz ordan takip ediyorum haberleri. Mesut Cevik yerine bir baskasini deneseniz memnun oluruz. Ornek olarak Berkan bey ve Erdi bey cok daha sempatik ve yumusak bir dille konusuyorlar.

Merhaba,

Bu devlet size ne yaptı bilmiyorum ama ben açıkçası ülkemi de devletimi de seviyorum.

Bazı çok bildiğini sanan ama ne yazık ki bilgisi Facebook ve Twitter üzerindeki paylaşımlardan öteye gitmeyenler devletin anlamını hükümet veya iktidar partisi sanıyorlar hayır devlet Türk devletidir ve partiler, kişiler geçici devlet ise esastır.

Kurumları eleştirirken biraz bilgi sahibi olmak ve adil davranmak gerekiyor. TÜBİTAK dediğiniz kurum destek verecekse tabi ki bunun devlet düzenine ve işleyişine uygun bir prosedürü olacak. 100 sayfa diyorsa 100 sayfa 10 sayfa diyorsa 10 sayfa bilgiyi vereceksiniz.

Benim eleştirdiğim şey neymiş form çokmuş doldurmamış destek alamamış kısmındaki o anlamsızlık oldu. Bankadan hiç kredi aldınız mı? Kaç evrak imzaladınız hiç gördünüz mü :)

Burada borç değil hibe yapılıyor burakın da biraz bilgi istesinler.

Bu arada 1e1 dahil 2si1, mobilite, donanimhaber, uygulama haber gibi programların hepsinin formatını ben oluşturdum. 2si1 i de başından beri ben çekiyor aşağıdaki notları da ben yazıyorum :) kısacası eleştirirken biraz daha düşünüp yazın ki bir işe yarasın sırf sizin devlet düşmanlığınız ile örtüşen yorumlar yapmadığım için bozulup yazdığınız belli olmasın.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burada kendisiyle aynı düşünde olmayıp ;
    Devletinde kusurlar aramaya çalışanlar,
    Kendi partileri iktidar olamıyor diye burada taraflı yorum yapanlar,
    UNUTMAYIN iktidarlar geçici DEVLET kalıcı.
    Ve aynı düşüncede olmadıkları için Mesut Çevik'e yüklenenler farklı düşüncelere saygılı olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut Çevik'i nerenizden dinliyorsunuz. Kafanız nasıl çalışıyor arkadaşlar. Sanırım biraz olaylara bakış açınızı değiştirmeniz lazım çünkü ben kendisinin konuşmalarında egoya rastlamadım ve TUBITAK hakkında söylediklerinede katılıyorum. Form doldurman gerekiyorsa doldurursun dünya yörüngesine uydu sokun demiyorlarki adamlar , form doldurucaksın desteğini alıcaksın.

• MÇ 100 sayfa konusunda haklı, ortada bir para hibesi var ve devlet bunun için 100 sayfa istiyorsa vereceksin.
  • Çok param olsa commodore markasını alıp gömerim sözü Murat Gamsız'a değil Levent Pekcan'a ait bi sözdür.

• Cok ilginç haberler yoktu ama iyidi yine de

• mesut bey anlamıyorum neden tubitak'a toz kondurmuyorsunuz. sizde yandaş medya gibi yandaşlıkmı yapıyorsunuz.ben sizin videonuzu bir daha izlemiycem ve sizi izleyerek para kazandırmıycam. tarafsız bir teknoloji haberi yapmıyorsunuz. internet sayfanızı bile tıklamıycam. bye bye

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

mesut bey anlamıyorum neden tubitak'a toz kondurmuyorsunuz. sizde yandaş medya gibi yandaşlıkmı yapıyorsunuz.ben sizin videonuzu bir daha izlemiycem ve sizi izleyerek para kazandırmıycam. tarafsız bir teknoloji haberi yapmıyorsunuz. internet sayfanızı bile tıklamıycam. bye bye

Merhaba,

Keşke her video izleyenden para kazanıyor olsak :) Neyse TÜBİTAK ile ilgili eğer gerekli bir yer görürsem eleştiririm ama her fırsatta yerli yersiz devlete ve kurumlarına kin kusmamı bekliyorsanız çok beklersiniz. Kısacası size güle güle :)

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • gigabyte anakartın mevzusu viral reklam

bu arada mesut çeviğin tişörtü

2si1 'Bayram şekeri tadında' Teknoloji ve Oyun Programı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 20 Temmuz 2015; 15:40:26 >
  • @Speed-Step laf kondurmuyorsun ama açılan proje başvuruları sürekli belirtilen tarihten geç sonuçlanıyor. Geçen yıl başvurdum 3 ay geç açıklandı çağrı merkezini arıyorum ve bilen yok. bir kurum açtığı programın ne zaman sonuçlanacağını paylaşıyor ama o tarihte açıklamıyor ve bu durumu bilen yok. Bu yıl başvurdum yine aynısı oldu sonuçlanma tarihi haziran ayı içerisindeydi yanlış olmasın bu tarihi kendileri paylaşıyor bu tarihte açıklayacağız diye. Yine halen sonuçlanmadı. Bir geliştirici olarak bu kuruma güvenerek (destek alanlarda dahil) kimsenin iş yaptığı yok. En azından benim tanıdığım çoğu kişi için bu durum böyle.

Benim başvurduğum programlarda 100 sayfalık rapor yoktu 25-50 sayfa vs. Kurumun sayfa sayısını önemsediğini düşünmüyorum. 25 sayfada genel içeriği anlatmakla doluyor zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: capuagenclik

Mesut Cevik'e ragmen izleyeyim diyorum arada ama TUBITAK bolumune kadar ancak dayanabildim. Devlet kurumuna laf edildi mi hemen can siperhane savunmaya baslamis, daha hic bilmedigi yazilimci/girisimci arkadasi hemen kotulemeye calismalar falan. Yok iste 100 sayfalik forma usenen adam basin bulteni mi yollayacak vs.

Merhaba,

Bu devlet size ne yaptı bilmiyorum ama ben açıkçası ülkemi de devletimi de seviyorum.

Bazı çok bildiğini sanan ama ne yazık ki bilgisi Facebook ve Twitter üzerindeki paylaşımlardan öteye gitmeyenler devletin anlamını hükümet veya iktidar partisi sanıyorlar hayır devlet Türk devletidir ve partiler, kişiler geçici devlet ise esastır.

Kurumları eleştirirken biraz bilgi sahibi olmak ve adil davranmak gerekiyor. TÜBİTAK dediğiniz kurum destek verecekse tabi ki bunun devlet düzenine ve işleyişine uygun bir prosedürü olacak. 100 sayfa diyorsa 100 sayfa 10 sayfa diyorsa 10 sayfa bilgiyi vereceksiniz.

Benim eleştirdiğim şey neymiş form çokmuş doldurmamış destek alamamış kısmındaki o anlamsızlık oldu. Bankadan hiç kredi aldınız mı? Kaç evrak imzaladınız hiç gördünüz mü :)

Burada borç değil hibe yapılıyor burakın da biraz bilgi istesinler.

Bu arada 1e1 dahil 2si1, mobilite, donanimhaber, uygulama haber gibi programların hepsinin formatını ben oluşturdum. 2si1 i de başından beri ben çekiyor aşağıdaki notları da ben yazıyorum :) kısacası eleştirirken biraz daha düşünüp yazın ki bir işe yarasın sırf sizin devlet düşmanlığınız ile örtüşen yorumlar yapmadığım için bozulup yazdığınız belli olmasın.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Bak hep ayni seyi yapiyorsun, yaptigin seyi birisi yuzune vurunca kelime oyunu yapip kendini hakli cikartmaya calisiyorsun.

Soylediklerini o sekilde yazinca cok masum gorunuyor ama videoyu izleyen neyin ne oldugunu gormus zaten.

Butun kadrolarin iktidar partisinin kesiminden olustugu devlet iktidar partisinin devletidir. Mesut neden durustce kimi savundugunu soyleyemiyorsun? Ben soylerim benim anlim acik. Sen de soyle tarafini belli et.

Ben de ulkemi ve devletimi seviyorum. Zaten sevmesem umurumda olmaz sevdigim icin iyiye gitmesini istiyorum.

Ayrica benim derdim seninle yada senin temsil ettigin zumreyle de degil kafasi karisik gencleri size yedirtmeyelim yeter.

Burasi tabi senin mecran, seninle karsit gorus tasiyan insanlara da cok guzel ahmak demissin, diyebilirsin nasilolsa yanina kalir ama birinin de cikip bunlari soylemesi gerekiyor kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capuagenclik -- 21 Temmuz 2015; 4:46:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesut çevik amma yorum yapıyorsun gerekli gereksiz. bırakta adam konuşsun habire araya girip duruyorsun.

• capuagenclik C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Sizin gibi işinize gelmedi mi karşı tarafı yandaş diye yaftalayan şu tayfa yok mu :) ülkenin bir an önce bu bağırsaklarındaki kurtlardan kurtulması lazım. Klavye başından ne de güzel ona yandaş buna iktidar yalakası yazıyorsunuz. Pardon da siz kimsiniz de karşı tarafı bu şekilde yaftalama hakkı elde ediyorsunuz?

Ben sizin gibi sosyal medyada güdümlü yazanlardan youtube'da şaklabanlık yapanlardan, kurumlar ne yapıyor iş nasıl yürüyor öğrenmiyorum. Direkt bu işin içinde olan desteğini almış işini tamamlamış kişilerin deneyimlerini aktarıyorum.

Tübitak dediğiniz kurumun içinde kimler çalışıyor bilmem ama destek alan çok kişi gördüm hiç biri de iktidar mensubu veya torpil sahibi değildi. İçlerinde üniversite eğitim görevlisi de var öğrencisi de.

Bir de yok gençliği yedirmem filan demişsiniz ya işte bu olayın koptuğu yer. Gençlik evde bilgisayar başında ona buna sallayarak, anlamsız muhalefet yaparak bir yere varmaz. Çalışır, anlar, öğrenir, gerçeklerle konuşursa ilerler. Gerçek kısmı size pek uymasa gerek ama yapacak bir şey yok :)

Önce bir çevrenizde çalışan, iş yapma hevesinde olan ve başvuru sonrası Tübitak'dan destek alan var mı bakın sonra yazın. Çevrenizde böyle adamlar yoksa da bir oturup kendinizi sorgulayın zira bu boşluk hayra alamet değil.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba,

Sizin gibi işinize gelmedi mi karşı tarafı yandaş diye yaftalayan şu tayfa yok mu :) ülkenin bir an önce bu bağırsaklarındaki kurtlardan kurtulması lazım. Klavye başından ne de güzel ona yandaş buna iktidar yalakası yazıyorsunuz. Pardon da siz kimsiniz de karşı tarafı bu şekilde yaftalama hakkı elde ediyorsunuz?

Ben sizin gibi sosyal medyada güdümlü yazanlardan youtube'da şaklabanlık yapanlardan, kurumlar ne yapıyor iş nasıl yürüyor öğrenmiyorum. Direkt bu işin içinde olan desteğini almış işini tamamlamış kişilerin deneyimlerini aktarıyorum.

Tübitak dediğiniz kurumun içinde kimler çalışıyor bilmem ama destek alan çok kişi gördüm hiç biri de iktidar mensubu veya torpil sahibi değildi. İçlerinde üniversite eğitim görevlisi de var öğrencisi de.

Bir de yok gençliği yedirmem filan demişsiniz ya işte bu olayın koptuğu yer. Gençlik evde bilgisayar başında ona buna sallayarak, anlamsız muhalefet yaparak bir yere varmaz. Çalışır, anlar, öğrenir, gerçeklerle konuşursa ilerler. Gerçek kısmı size pek uymasa gerek ama yapacak bir şey yok :)

Önce bir çevrenizde çalışan, iş yapma hevesinde olan ve başvuru sonrası Tübitak'dan destek alan var mı bakın sonra yazın. Çevrenizde böyle adamlar yoksa da bir oturup kendinizi sorgulayın zira bu boşluk hayra alamet değil.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Evet once ahmak sonra bagirsak kurdu, biraz daha surerse konusma senin uslubun daha da bozulacak belli oldu. Simdi insanlar senin iktidar yalakasi vs oldugunu dusundugu zaman hic kendine baktin mi? Allah allah ben ne yaptim de insanlar boyle dusundu diye? Hayir karsi tarafa hakaret edeyim onlara issiz diyim bos diyim, bir de bunu kendi sitende yapiyorsun.

Neyse kolay gelsin, ben hakli oldugum icin yazmaya devam edecegim. Kusura bakma. Umarim elestiri kabul etmeyi ogrenebilirsin de en ufak seyde bu kadar parlamazsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.