Şimdi Ara

2si1 'Bayram şekeri tadında' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steve Jobs kendisine piskopat teşhisi konulacak kadar çok, boş, inanılmaz bir hırs ve açgözlülük ile konuşurdu rahmetli.

• Bu videoları mobilden niye izleyemiyorum

• Talha abi bayadır çıkmıyor bu programa ya bıraktı mı acaba bu programı?

• Aynı şeyi başka bir post da daha söylemiştim ama tekrar söyleceğim, MSI X99A Godlike kadar saçma bir anakart görmedim. Yapacak bir şey bulamamışlar fiyatını arttırmak için abuk subuk ne kadar şey varsa eklemişler.

Bir daha ki üst düzey Msi anakartında şöyle özellikler bekliyorum;

- Multiplayer oyunları muhteşem düşük latencylerde harika bir şekilde oynayabilmek için 5 adet dahili ethernet kartı,

- 3 adet dahili ses kartı ile aynı anda 3 farklı muhteşem ses outputu,

- Anakartın üzerinde anakart ile ilgili detayları(Vcore gibi) görebileceğiniz muhteşem kalitede 4k led ekran,

- Anakartta bir problem olduğu zaman rahatça problemi anlayabilmek için 5+1 surround beep sistemi. (post codeları için)

- İşlemci, ekran kartı ve ram socketleri etrafında donanımın o an ki yük seviyesine göre farklı renklerde yanın led sistemi.

gibi gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 18 Temmuz 2015; 13:09:22 >

• Erdinçle 1e1 talha&ersinle 2si1 şimdi 3in1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12.36 dikkat edin !!!!
    Çok kötü yakalandı.

• İlk önce Talha abi artık her şeyden elini ayağını çekti . Hatırlarsınız , bundan 6-7 ay önce twitch programında sadece Talha'nın yayınları vardı , 2si1'de de vardı . Zaten kendisi 2si1'de olmak istemiyordu , yoruluyor herhalde yani Talha reyiz yok . Sadece 2si1'de değil twitch'de de çok az oluyor . Her neyse , TUBİTAK ın 100 sayfalık belgesine gelince ben Mesut Çevik'e katılmıyorum . Sonuçta diğer ülkelerde hatta diğer yapımcılara bağımsız oyunu kabul ettirmeniz daha kolay . Barış bey Konami'den teklif geldi demişti mesela . Ayrıca daha kolay yolu varken neden uğraşalım . O kadar din konusuna önem veren bir hükümetimiz var ama peygamberimizin hadisi olan "Kolaylaştırınız, zorlaştırmayınız . Müjdeleyiniz, nefret ettirmeyiniz" sözünü gerçekleştiremiyorlar . Bir de Mesut abinin kaçırdığı bir iş var Barış bey bu oyunu yapıp da satmak zorunda değil . Kendisi birikimlerini yansıtmak istemiş . Böyle ender bulunan insanların yolunu kolaylaştırmak gerekir bence . Sonuçta Mesut abi ürünleri eleştirirken sen diyorsun bu böyle olsaydı daha kolay olurdu diye .

• Mesut hakli tubitak konusunda. Adamlar her projeye ayri form yapamazlar zaten. Burada formlarin amaci projelerin derinlemesine ayrintilarindan ziyade yol haritalari ile ilgili. İs bu formla da bitmiyor bir suru prosedur var. Oyun yaptilar diye kapida mi karsilansalardi. Onemli olan yapimcinin bu oyunu, bu projeyi dogru anlatip destegi kapmak. Sonucta oyun sektoru katmadegerli bir is. Sen projeni tubitak anlatmazsan havalara girip o sureci gereksiz bulursan Alkanin el hareketine magruz kalirsin :) Tubitaga gidip biz oyun yaptik kardas form mu dolduracagiz mi demisler oradaki memura acaba :)

• Talha yoksa 2si1 izlenir

• Ben bu 100 sayfa olayının yanlış anlaşılıp tartışıldığını düşünüyorum. Orada bu konuya diğerleri kadar çok değinmedi ama işler bu kadar zor olmamalı dedi. Ayrıca destek alması için iki doçenti projeye sokup rapor yazdırılması gerekmiş. Buna tepki gösterdi. Ben sabırsız adamım falan dedi. Bir de bitmiş projeye destek verilmemesini saçma buldu. 100 sayfa bi doldurmam olayı değil sadece bu. Ki büyük ölçüde hak veriyorum.

Son olarak Taleworlds Mount&Blade Wraband'ın yapımında destek aldı. Credits kısmına bakıldığında ismi var. Ben gördüğümde şaşırmıştım.

• Alkan beyin düşüncelerini Mesut reyiz her ne kadar baltalasada adam çizgisini sonuna kadar hiç bozmamayı başardı. ve bence kesinlikle çok daha mantıklı düşünüp yorum yapabiliyor. Talha'ya göre daha iyi sunduğunu düşünüyorum. Ayrıca protokoller hakkındada şunu söylemek istiyorum , insanlar o protokoller yüzünden projesine destek alamıyor , ya yaşı tutmuyor ya sağlığı elvermiyor ya eğitim düzeyi yetersiz vs. Küçük indie yapımcı olabilmek bu kadar zor olmamalı. herkes bir fırsatı hakeder.

• aslında tübitağı anlatan bir video cekseniz işlerinin nasıl gittiğini ne dur teknolojilere destek verdiği gibi bilgilendirici olabilir

• Talha ile ilgili bir açıklama yapıldı da ben mi kaçırdım?

• Commodore hakkındaki TeknoSeyir'den yorumu Murat Gamsız değil Levent Pekcan yapmıştı. Olsun, ismini anmanız bile güzel.

• Tubitak Konusunda Mesut Abiye Harfi Harfine Katılıyorum Birşey Bir İçerik Tasarladıysanız Yaratdıysanız Burnunuz Havada Olamamalı Karakterli Olmalısınız Damacana Tasarlayanı Aşşalıyacak Kadar Karaktersiz Olmamalı İnsan damacana temsili tabi Zaten Bütün Zorluklar Bizde Ne Destek Çıkanlar Var Nede Üretenler Dimi Herşeyi Başkasından Veya Devletden Bekleyip Bilmedigi Konuda Bile Saçma Sapan Eleştri Yapacak Zihniyetimiz Var Alkan Bey Tubitak ın Kategorileştirme konusunu sözde Hatasını(ki kesinligi mechul)dile getirmeye çalışmış ama hazır elimde malzeme var biraz dolduruyum demiş ve kaba tabir ile giydirmiş de giydirmiş sisteme devlete vs dozunu çok kaçırmıs ama hantal ne demektir Ben Onu Soruyorum Alkan beye Ayıptır Söylemesi Ama Sen Kimsinde SiSteme Devlete Ülkeme Hantal Diyebiliyorsunuz Tubitakda Nasıl Bu işten Anlamayan İnsan Olmadıgı Kanısına Vardın Be Adam Sorarım sana Seninde Geliştiriciden Bi Farkın Kalmamış Burnun Havada Sırf Olumsuz Eleştiri Yapmak İçin Diğer Geliştiricilerle Bizi Karşılaştırıyorsun Konuyu Deiştirmeye Çalışıyorsun Ya Arkadaşlar Bir İçerikde En İyiye Bakıp Karşılaştırırsan Kendini Yaptıgın İş Diğerine Kıyasla Bi Hiç Gözükür İnsanımızın Özgüvenini Bu Şekilde Yıkıyoruz Elalem Bunu Yaptı Biz Halaa Gibisinden Ya Bu Destek Konusunda Sen Bişi Yaptında Uğrastında Süreç İçerisinde Bir Form Doldurmakmı Seni Yenilgiye Ugrattı Bahanen Bumu Hem Destek Taleb Ediyorsun Hemde Burnun Havada Dolanıyorsun Projeni İçerigini Anlat Destek Çıksında Zorluklar Yok Demiyor Kimse Madem Niyetin Yok Yapma O Zman.bana kalırsa Mesut Abi sundu tek basına programı Israr İle Talha Abiyide Beklıyoruz Birşeyleri bilmeden Kötü Eleştirmek Gerektiginde Alkanı Alırsınız Kadroya....

Not:Üslübum Sert Olduysa Ve Yazım Yanlışları İçin Affola Video İçin Teşekkürler :)

• mesut espriye gülmedim tübitak konusu belki damacana firmasından daha öne alınabilir inavasyon vs.aynı katagoriden kasıt öncelik olabilir

• Şu slorix oyunu yeni duydum reklam veya tanıtım olsaydı biraz satın alırdım.

• Bence Tubitak sabahlara kadar konuşulması gerek bir kurumdur. Kızın projesini beğenmeyip kız yurt dışında birincilikler kazanıyorsa o kurum sorgulanmayı hak ediyordur. Bütün bir kurumu imam hatip mezunu hayvanat bahçesi müdürüne verirsen bilim teknik yuvasını sorgularım. Başına beni de geçirsinler ben de parayı dağıtırım yani bu mu meziyet? Vasıflı bilim adamlarını ve mühendislerini kazanıyor mu buna bakılır.

• Steam de araştıran, 77 oyuna sahip olan birisi olarak ben de ilk defa duyuyorum Solarix oyununu. Müşteri onları bulmayacak, onlar müşteriyi bulacaklar. İyi tanıtım kanalları yaratabilir, çeşitli ufak blog cuların blogların da yayınlanması için ücret verebilirler. Tübitak 'ı da seviyorum. Adamlar parayı biz veriyoruz, uğraşana mı vermeli uğraşmaya na mı vermeli diye düşünmüş de olabilirler. Sizin oyununuzun her bir ayrıntısını oynayıp parayı verebileceklerini zannetmiyorum. Siz mi form için 1 gün harcamanız daha mantıklı, Tübitak 'ın mı oyununuzu oynayıp 1 gün harcaması mantıklı ? Parayı veren düdüğü çalar, ister kısa çalar ister uzun çalar :)

Oyunu da istek listesine ekledim. 5-10 ağustos arası alıp deneyeceğim.

• Mesut Çevik'in önlenemez egosunu her videoda espiriyle karışık dillendirmesinden sıkılmaya başladınız mı? Erdinç'de videolarda Talha'dan daha başarılıydı zaten...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.