Şimdi Ara

2si1 'Büyükbaş' Teknoloji ve Oyun programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
3.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-2 gün evvel başka bir konuya daha yazmıştım, sayfa yenilenme sorunu bende de var ve bundan 4-5 gün önce başladı. bilgisayarım temiz problem siteden kaynaklı tamamen sadece donanımhaber'de bazı haber sayfalarında oluyor. her sayfada da karşılaşmıyorum. art niyetli olduğunu zannetmiyorum donanımhaberin reklam hilesine ihtiyacı yok, burasını amatör teknoloji bloglarıyla karıştırmayın. umarım kısa zamanda çözülür problem.

• Yine iphone yerden yere vurulmuş, sizin inceleme videonuzu merakla bekliyorum her zaman en son siz inceliyorsunuz.

• "Aslında kurban pazarında bir gezinilip kurban review'leri yapılsa fena olmazdı "

bu arkadaşa ++ verecektim ama reputation'ı sistemden kaldırdınız. DH yanlış karar aldı bu mevzuda.
    İyi bayramlar.
  • note 4 2300 tl mi dedi vido d ?
  • "Aslında kurban pazarında bir gezinilip kurban review'leri yapılsa fena olmazdı "

bu arkadaşa ++ verecektim ama reputation'ı sistemden kaldırdınız. DH yanlış karar aldı bu mevzuda.
    İyi bayramlar.

• Bayram kutlu olsun

• Merhaba.

Bu Apple düşmanlığı sizde niye hasıl oldu bir türlü anlam veremiyorum.

İncelemek için ele alınan telefonu kanırta kanırta büken ve kendini teknoloji editörü olarak lanse eden şarlatana bu işin bu kadar kolay bir iş olmadığını, yaptığınız işinde bazı kuralları olduğunu hatırlatmanız, ürününün teknolojik detaylarını görmezden gelip ün ve şöhret uğrununa vazifesi olmadığı konularla ilgili yorum yapmasının yanlış olduğunu söylemeniz gerekirken o şartlatanı destekleyici ifadelerde bulunmanızı inanın anlamıyorum. Yukarıdaki ifadelerinizi duyan bir dinleyiciniz sizdende bir bükme videosu beklentisine giriyor.

Bu konuda kendi yorumumu paylaşmak istiyorum. Bir kullanıcı olarak kalınlığı 1 cmden az olan 6''/7'' ebatların bir telefeon/tablet iki elimizle kanırta kanırta yamultabileceğimizin farkındayım. Üstelik bu ebatlardaki bir cihazı ite kaka cebime sokuşturduktan sonra sonuçlarına katnacağımıda biliyorum farkındayım. Üstelik üretici firma' da bu konuda bir sorun yaşarsam üzülmemem gerektiğini, cihazı yenisi ile değiştireceğini garanti ediyor.

Umarım konuyla ilgili düşünceleriniz gerçekten böyle değildir ve iphone6 incelemeniz bu bakış açısıyla/konsepte gerçekleştirilmez. Aksi taktirde bana gerçekten bilgi ve tecrübelerinizi en önemlisi samimiyetinize olan güveni kaybedeceksiniz gibi geliyor.

Umarım söylediklerimi yanlış anlamaz, size karşı yapılmış iyi yönde bir eleştiri olarak algılarsınız.

İyi çalışmalar, Saygılarımla.

• DH'nin Apple'a çemkirmesi,

1- Tatlı suda kullanıcı kollamaktır.
    2- Apple gibi bir köpekbalığının karın boşluğunda otlanmaktır.

Apple DH'yi davet etmemiş, editörlere ürün hediye etmemiş. Editör bu duruma içerlemiş, kendince baltalamış, Apple almayacak, alamayacak olanlar da şak şak yapmış.

"Telefonu bükmeye çalışma, bükülen sen olacaksın" :)

Buna karşın bu durum DH'nin politik bir tutumu olmaktan ziyade bazı editörlerin inisiyatifinden türemiştir nokta.

Edit: Söylemeyi unuttum. Şu programın bu bölümü tam da bir yaraya merhem olacak, konuşulması gereken önemli konuları konuşacak derken, "neyse geçelim bu sıkıcı konuları" deyip yine şamataya atladı. Arkadaş ne güzel şeyler konuşuyordunuz: "Sony bastırdı şu ülkede fiyatı düşürdü, aslında bizim ülkemiz için de yapılabilir vs..." Neden teknoloji tüketicisine açılım sunacak cümlelerin sayısı artmasın!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 4 Ekim 2014; 2:21:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne şarlatanı ya? Bütün dünya dalga geçiyor olay gerçek ve doğru, hamburgercisinden lastikçisine kadar telefon üreten üretmeyen büyük şirketler resmi Twitter sayfalarından tek tek dalga geçti, telefon bükmeden cepte kendi kendine yamuluyor hala kalkıp da DH'yi Apple düşmanlığıyla suçluyorsunuz. Böyle bilinen bir şeyi bile yalanlayıp da "bu yapılan Apple düşmanlığı" demek fanlığınızın seviyesinin ifadesidir. Asıl ben anlamıyorum bu Apple fanlığı nereden geliyor bu milletimize. Mp3'ü zil sesi yapmak için mühendislik gerektiren bir telefon kullanmak size hoş geliyor galiba, zorluklara göğüs germiş gibi hissediyorsunuz herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Bu sayfa yenilenme problemi ile hangi sayfalarda ve ne sıklıkta karşılaştığınızı yazarsanız geliştirme ekibine ileteyim ilgilensinler.<br> <br> İsteyerek yaptığımız bir şey değil. Kaldı ki böyle bir şey yapsak sunucu yetmez zaten :) Çok şükür kullanıcı sayısı bakımından bir sıkıntımız yok.

bsc sitesinde ana menü herhangi bir haber veya videoya girdiğim zaman bir kere yeniliyor veya f5 yaptığım zaman bir kere de kendisi yapıyor
  • apple düşmanlığını bilmem ama 3-3,5 bin liraya telefon alacaksın markası önemli değil ve o telefon yamulacak ki yurtdışında değişim yapabilirler ama türkitye o telefonu kalıba sokarlar 3,5 bin lirada sana bi güzel girer ki ben bu telefonların bu kadar para etmedini düşünüyorum ki nere baksam sadece dh değil herkes ı phone 6 plusla dalga geçiyor 1 kişi değil 2 kişi değil herkes diyorsa dandik bir telefon olduğu kesindir bana kalırsa sadece markası satıyor aksesuar olarak satın alınıyor telefon olarak değil......kısacası her şey lüks düşkünlüğüne ne kadar bağlı oldumuzla alakalı bi durum kullandımız telefon markaları da buna dahil...

• Ne zamandir izlemiyordum guzel oldu rastladigim

• Su içerisinde eğlence odaklı yapılan makineler harika.

• ücretsiz hizmet sunuyoruz diye incelemeleri 8 sayfaya bölüp yayınlamadığınız kaldı bir tek. bu yorumlar da çok görünüyor böyle, fazla alan kaplıyor. 1 tanesini gösterin altına reklam devam edersiniz.

• "Şimdi sevilen kötü adam diyince Microsoft geldi aklıma "

Süperdi Mesur Çevik
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL1Tr

tr psn plus ın faiş fiyat artışı ile 2si1 i açtığınız için çok sağolun . Birde Türk oyunun ismi nedir ingilizcem olmadığı için tam anlayamadım.

Mount&Blade. Senelerdir sıkılmadan oynadığım harika bir oyun.
  • Yalnız başlıklarda her defasında programdan bir adım daha öne çıkıyor orjinal ve güncel ;)
  • GNGRGZL kullanıcısına yanıt
    Erdi beyin twiter hesabina bakarsanız kanirtma yok ufak bir bükülme var.
    Birşeyi koru körüne savunma yerine gerçeklere odaklansaniz hem sizin hemde ülkemiz açısından cok daha iyi olacağını söylemek isterim hayirli bayramlar.

• Note 4'te çok az açıklık var ama videolarda kartı sokmaya çalışanlar zorlayarak sokuyor zorladıktan sonra her telefona girer.Bazılarıda incecik kartları sokmuş kasa açıklığı var demiş.Suya toza dayanıklılığı etkilemedikten sonra bence önemi yok.Göze batmaz ama İphone'un bükülmesi apayrı bir şey.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.