Şimdi Ara

2si1 'CapCanlı' Teknoloji ve Oyun Programı YAYIN TEKRARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Talhanın kasayı yan yatır dediği kısma istemsizce koptum :D bir de videonun sonunda yaklaşık 100. dkda tam bir ROK luk yapıp ooouuooooo dediği zaman da koptum. Sonundaki konuşmalar zaten ayrı. Uzun zamandır olmadığı kadar güzel bir 2si bir arada olmuş.

• Yurdun lanet internetinde sizin lanet oynatıcınız donup,kapanıp duruyor.En azından alternatif youtube linki verseniz 240p falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC6108B0A -- 30 Mart 2015; 20:20:33 >
  • minecraft haberi gerçekten düşündürücü ! Benim merak ettiğim neden islam ülkeleri gelişmekte veya gelişmemiş ülkeler sınıfından sanırım ki din ile devlet işleri birbirine çok karışıyor islam ülkelerindei laiklik elden gittiği sürece bu gibi GARİP haberler ile karşılaşmak normal olsa gerek...

• Bein hız ayın her günü 25 mpts hiç inmiyor demekki ortalamayı yükseltiyoruz. :D

• ilk bahsedilen oyunun ismi nedir acaba hani şu 3.sü çıkacak oyun

• Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum fakat giriş yapmaya çalıştığımda "üye hesabı yönetici onayındadır" uyarısı alıyorum nedeni ne olabilir ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.