Bildirim
2si1 'Cracksiz' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: elmek6
Amerika'da kaldigim zamanlarda radyolu calar saat almaya gitmistim, baktigim saatler sürekli sehir sebekesine bagli calisan saatlerdi, bana pilli lazimdi...
Aklim almiyordu elektrik kesilecek saat 12:00 dan yine baslayacak diye söyleniyordum, satici elektrik niye kesilsin diyordu. Ben israr ediyordum, o israr ediyordu sonuc kaldigim 5 sene boyunca hic elektrik kesilmedi. Hatirladikca halen gülerim :) üzülecek halimize...
Bilecik bozuyukteyim 65.000 nüfus var 2 gün önce 5 saat dün ise 2 saat elektrik yoktu,durum vahim sonrada milletimize böyle olmaz diyorsun sen daha iyisini yap o zaman diyorlar elestiri bilmedigimiz hep azla yetindigimiz icin bu durumdayiz bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir gün boyunca aterimi açık bırakmıştım. Eve geldiğimizde ağır bir koku vardı. Meğer aterinin adaptörü erimiş hemen çıkarıp camdan atmıştım kimse görmesin diye :))
-
Mesut bey, ben playstation4 sahibiyim oyunlar çok pahalı. Xbox360 gibi ne zaman 5 tl den cd alıp oynayamaya başlayacağız? Bir oyun keyfimiz vardı bu yeni nesilde ona da el attılar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesut bey, netflix in önündeki en büyük engelin kota olduğunu düşünüyorum. 4k 75gb kotalı pakete kaç film sığdırır bilemedim. Sonra bekle ki aşağıdaki cubuk dolsun 3 mbit/s ile :)
-
MEsut abi 1e1 yeni bölüm gelecek mi :))
-
Bütün işi bizim pclerimiz yapacaksa, VR gözlük için niye 600$ verelim? Tak sensorleri, koy 2 tane lens, koy kutuya, geliştiriciye biraz destek ol sonra olsun sana 600$? İnsanlar ne zaman 600 dolar verir söyleyeyim. Bu paketin içine renderi kolaylaştırıp 1500 liralik ekran kartı upgrade istemeyen chip gömersin, dersinki E.kartınız orta hallide olabilir gerisini biz hallederiz, ha o zaman bizde derizki adamlar yapmış hakkını istiyor.
-
Abi yemişim netflixini aslan gibi Digitürkplay var :D Hem bir sürü maçlar hemde yüzlerce yerli yabancı dizi ve film mevcut :)
-
Abi resmen combo çekmişsiniz! İzlesem Mesut Çevik'in gömleği gözü mahvediyor, dinlesem ses bozuk!
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
üzerinize afiyet ses lanetti
o değilde benim antivirüs de cracklı :)
-
Netflix için bir taktik söyleyeyim en pahalı paket aynı anda 4 IP'den erişilebiliyor. enpahalı paketi 4 arkadaş ortaklaşa alıyorsunuz ve en paradan ödüyorsunuz. Kişi başı 5TLye geliyor aylık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lazeran
Netflix için bir taktik söyleyeyim en pahalı paket aynı anda 4 IPden erişilebiliyor. enpahalı paketi 4 arkadaş ortaklaşa alıyorsunuz ve en paradan ödüyorsunuz. Kişi başı 5TLye geliyor aylık.
Daha da iyisi var. 4 arkadaş almayı düşünüyoruz biz. Hepimiz sırasıyla birer hesap açacağız ve bir hesaptan 1 ay bedava kullanıp üyeliği iptal edeceğiz. 4 ay bu şekilde bedava izledikten sonra ayın sonunda para vermeye başlayacağız. Arkadaşta enpara'da var. Eğer o zamana kadar kampanya devam ederse 5 TL, etmezse 10 TL ödeyerek kullanacağız.
-
Yürüyen uçah
Evi süslemek için monitörü değil monitörü süslemek için evi alırsın :D
Mesut beyin gömleğindeki moire etkisi inanılmaz fazla. DSLR ile çekim yapılıyor sanırım.
-
Ses çok yankılı ve metalik geliyor. Ses kayıt sisteminde değişiklik mi oldu?
-
netflix'teki içeriklere kendin altyazı ekleyebiliyorsun; ancak 30tl verdikten sonra hazır olarak altyazı istemek hak.
Abicim bahsedilen "hırsızın yatak odasına girmezse etkisiz hale getirilememesi" olayı doğrudur. Sizlerin de belirttiği gibi husumeti olan insanların birbirlerini eve çağırıp zarar vermeleri ve "hırsızlığa girdi vurdum" bahanesine sığınmaları da sözkonusu olabilir. Ancak unutmayalım ki, evlerine girdikleri insanlara zarar veren hırsız sayısı husumetleri yüzünden "hırsızlığa girdi vurdum" senaryosunu yazacak insan sayısından oldukça fazladır. Yani husumeti olan birkaç kişi birbirine zarar verebilir diye hırsızlara da gün doğmamalı. Ayrıca kimin kiminle husumeti olduğunu öğrenmek, kimin kiminle ne için iletişime geçtiğini anlamak günümüz teknolojisiyle çok ta zor olmasa gerek. Şu da varki düşmanın seni gece yarısı kendi evine çağırıyorsa -telefonla ya da başka şekilde- gitmen için birazcık bad-sectorlu olman gerek. Saygılarımla abilerim. :)
-
Mesut Bey, bir de sizden bir şey rica ediyorum. Videonun altında verdiğiniz linkleri "_blank" olarak verseniz çok daha iyi olacak. Videoyu takip ederken bu linklere bakmak istediğimizde sayfadan ayrılıyoruz (video gümbürtüye gidiyor anlayacağınız üzere).
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X