Şimdi Ara

2si1 'Cracksiz' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Cızırtı var ses'te iyi equalizer yapılmamış :( Kafamı patlattı valla

• Selamlar

Obama'nın özel yetkilerini kullanarak yasa çıkartma yetkisi vardır.Bu silah yasası da bu yüzden çıkmıştır.Bilmediğiniz şeyler hakkında yanlış bilgi vermezseniz sevinirim
  • Bu adamlardaki kafayı ben çözemedim. Konsolu ucuz tutmak için kıytırık bir tane apu koydular. 400 doların üzerinde olursa satılmaz vs tantanaları döndü. Hatta bizim memleket de Sony ve Microsoft’un avukatlığına soyundu millet. Ama VR gözlük için 500-600 dolar diyebiliyorlar. Be adam konsolu 500-600 dolardan çıkarsaydın da donanım düzgün olsaydı. VR gözlükler gelince başını iki elinin arasına alıp bu kadar çok düşünmeseydin.

• Videonun son 2-3 dk si talha abi nin Nintendo yu Mesut abiye savunmasi ile gecti hatta bi ara sinirlendi kizarir gibi oldu talha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be adamlar Apple`a borç takmış ha
    abi bizim ceo diyor borcunu versin
  • Videoda 30.12 ve 30.49 arasında gökyüzünden geçen beyaz cisim uçak mı ufo mu ?

• Üniversitede vatandaşlık dersimize giren avukata sormuştuk bu hırsızı yatak odasında vurma olayını. Böyle bir şey yokmuş. Fakat geçmişte, yatak odasında vurulan bir hırsızı vuran kişinin haklı bulunması olayı sonrası medya bunu yatak odasında vurmak serbest olarak haber yapmış. Medyanın insanlar üzerindeki etkisi çok büyük olduğundan avukatın bu açıklaması bana mantıklı geldi.

• N3DS'i yeni nesil sayamaz mıyız? Neticede Xenoblade X gibi bi kaç oyun özel olarak çıktı.
    Umarım ömrü kısa olmaz. konsol hibrit yapıda olmamalı
  • Cızırtıda ses var. Hatta Star Wars'dan R2-D2'nun yanında çekmişsiniz gibi hissettiriyorç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *siteci* -- 9 Ocak 2016; 3:24:14 >
  • ya mesut abi bir kere de talha abinin sözünü kesme be. videoyu izlerken dizi izleyen yaşlı nineler gibi içimden 'bi dur talha konuşsun sen çok konuştun kesme sözünü' diye söylendiğimi hatırlıyorum
    düzenleme: video özetle güzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukk44 -- 9 Ocak 2016; 3:21:35 >
  • Türk insanı sizin sandığınız kadar cahil değil @Speed-Step İngilizcesi gerçekten üst seviyede olan baya insan mevcut. İngilizce eğitiminin başlangıcı önceki yıllara göre 5 yaşa kadar düştüğü, oyunların neredeyse tamamına yakınının uzun yıllardır İngilizce oynanan ülkemizde Netflix aboneliğine insanların yöneleceğini düşünüyorum. Açıklık getirilmesi gereken 1 şey daha var o' da verilen para ile istediğiniz kadar film izleyebiliyor olmanız, mesela bunu videoda hiç belirtmemişsiniz.
  • 50. dakikadaki konuşma = Fight Club (1999) filmindeki uçak sahnesi
  • Amerika'da kaldigim zamanlarda radyolu calar saat almaya gitmistim, baktigim saatler sürekli sehir sebekesine bagli calisan saatlerdi, bana pilli lazimdi...

Aklim almiyordu elektrik kesilecek saat 12:00 dan yine baslayacak diye söyleniyordum, satici elektrik niye kesilsin diyordu. Ben israr ediyordum, o israr ediyordu sonuc kaldigim 5 sene boyunca hic elektrik kesilmedi. Hatirladikca halen gülerim :) üzülecek halimize...

• Oylamaya bakılırsa çoğunluk Oculus Rift'i almayacaklarını belirtiyor. E olması gerekende bu bence. Daha ne idüğü belli olmayan, ayrıntılı bir şekilde inceleme-test'den geçmemiş, büyük çoğunluğun takıp deneme şansı olmamış, ileride kaç tane ve hangi oyunlar tarafından destekleneceği belli olmayan, oyun yapımcılarının ne kadar ilgisini çekeceği belli olmayan, ne gibi sorunlar yaşanacağı belli olmayan bir şeyi preorder etmek veya piyasaya çıkar çıkmaz almak hiç de mantıklı değil. Hele bi teknoloji otursun önce ne neymiş ne değilmiş bir ortaya çıksın. Malum sonra 3d gibi alırsınız 2 gün kullandıktan sonra süs niyetine durur evde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c36ab7c4 -- 9 Ocak 2016; 6:21:05 >
  • Oculus rift'i satın almayı çok istiyordum fakat sadece cihazın kendisi değil ekstradan bir 5000tl'lik masraf istiyor şu anki donanımım üzerine. 970'le akıcı çalışmasını beklemek yanlış olur
    en az 980ti satın almak lazım. Ben sistemimden memnunum oysa ki, güncelleme gereksinimi duymuyorum.
    Doların 3tl'yi geçtiği şu günlerde cihazın kendi fiyatı 600$ ise eder sana 1800tl+ ve üstüne vergiler... VR güzel birşey ama ilk nesli için toplamda 7000-7.500 tl parayı gözden çıkarmaya değer mi ? Bence şimdilik değmez.
    Ha elin Amerikalısı Avrupalısı değerli paraları ile uygun fiyata alırlar, ama biz Türk halkı için bunlar döviz ve vergiler derken 3-4 kat daha fazla fiyata maloluyor. Amerikalı internette 599$'a burun kıvırıp pahalı derken
    ben ülkemizin bu halinde uygun bulacak değilim.
  • Bu programda hala Talha Aynacı'dan kurtulamadılar. Ersin artık gelse de izlesek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 9 Ocak 2016; 8:26:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba,

Ses konusunda bir şanssızlık yaşadık ve ses kayıt cihazı çekim ortasında kapandığı için sesi kamaranın mikrofonu üzerinden yayına vermek zorunda kaldık.

Umarım seyir zevkinizi çok baltalamamıştır. Özellikle kulaklıkla dinleyenler bu hafta biraz rahatsız olabilirler. Şimdiden sabrınız için teşekkür ediyorum.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba, Ses konusunda bir şanssızlık yaşadık ve ses kayıt cihazı çekim ortasında kapandığı için sesi kamaranın mikrofonu üzerinden yayına vermek zorunda kaldık. Umarım seyir zevkinizi çok baltalamamıştır. Özellikle kulaklıkla dinleyenler bu hafta biraz rahatsız olabilirler. Şimdiden sabrınız için teşekkür ediyorum. Sevgiler, Mesut Çevik

Kameranın üzerindeki mikrofonda olmasa altyazı görürdük heralde :D

• Mesut Bey lütfen bir daha bu kadar ince çizgili gömlek giymeyin inanılmaz göz yoruyor 1080p ve tam ekran olmayan seçenekte. Bir ricam daha olacak lütfen şu video oynatıcıya YouTube gibi orta boy seçenek ekleyin 1080p monitörde tam ekran olmayan sçenek cidden çok küçük duruyor fotoğrafta da görüldüğü gibi hatta keşke site 1080p ye uygun hale getirilse, gerçi sağı solu reklamla doldurmak daha iyi olabilir sizin için.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.