Şimdi Ara

2si1 'Esen' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu programın müptelası olduk. Ellerinze sağlık. Severek izliyoruz.
  • ezberle alakası yok, mesut efendi saatini kurcalıyordu, adamı kesti big boss!

• Logoyu değiştirin bari.

• Arkadaşlar aslında programda uyarma asla olmaz. Hele şunu söyleme, konuşma tarzında bir şey asla olmaz.

Ağustos'ta askere gidiyorum. O nedenle ben bu programda biraz dalgındım,
    Mesut'un bu dalgınlık nedeniyle uyarma ve düzeltme yapması gerekti. Bu da çok doğruydu. Yoksa bizde gayet sıcak ve arkadaşça bir ortam var. Kimse kimseyi kırmaz. İlk defa program çekerken birkaç defa durmak zorunda kaldık, ama bu benden kaynaklanıyordu.

Diğer taraftan Street Fighter 5 de bu dalgınlık sebebiyle olsa gerek o an aklıma gelmedi malesef. Yoksa Capcom'da çok marka var, ama sürdürebildiği marka yok.

2si1'de çok eğlendim, bunda sonra en azından 6 ay için programda başkası olacak. Destekleyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    (Alkan)

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

efil efil esen daha iyi olabilirdi .

düzenleme 1 : ispanyol bilim adamlarıydı sanırım. uzaylıların diline en yakın dil Türkçe diye söylemişlerdi
    http://www.haberturk.com/dunya/haber/1058080-uzaylilar-turkce-konusuyor-iddiasi

uzaylilari kanitladilarda, dilini bulmasi kaldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alkan iyi tamam ama talha bi başka o niye gelmiyor?

• ersin kılıç
    tarkan'dan gelsin
    "dön bebeğim"
    :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mamilim90

Alkan iyi tamam ama talha bi başka o niye gelmiyor?

Mesut, Talha yı da Ersin i de kaçırdı herhalde. Hareketlerine bakilirsa sıra Alkan da

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

arka planda açıp sadece sesini dinlerken 53:10da mesutun alkanı ikaz etmesi ile irkildim, sonuna kadar pür dikkat izledim. burada alkanın çok baskı altında olduğunu anlıyorum ama bu kötü bi şey mi bilemem tabi, adamın işi bu.

Videoyu duzenlemisler galiba :D :D cok merak ettim 53. dakikada ne oluyordu acaba

• Saatini kurcalayacağına adamı dinleyeydin mübarek!... anladık bi akıllı saatin var. Ama işini düzgün yapan adama tekrar ettirmede neyin nesi. !? İnsanın genel yayın müdürü oldu diye bi tarafları havalanmamalı.

• Mesut bey bahsettiğiniz yapay zeka ile alakalı film'in adı nedir,merak ettik de.

• quote:

Orijinalden alıntı: selimdural

Saatini kurcalayacağına adamı dinleyeydin mübarek!... anladık bi akıllı saatin var. Ama işini düzgün yapan adama tekrar ettirmede neyin nesi. !? İnsanın genel yayın müdürü oldu diye bi tarafları havalanmamalı.

Merhaba,

Olayı neden başka yerlere bağlıyorsunuz. Çekim boyunca aciliyeti olan bir telefon beklediğim için telefonum ve saat aktif olmak zorunda kaldı. Ek olarak da arkadaşımdan ufak bir rica ile haberi baştan almasını istedim ki bu kısım montajda kaldı.

Aşağıda kendisinin de bizzat açıklamasını görebilirsiniz.

Lütfen olayları çarpıtıp, kişisel nefretinizin aleti yapmaya çalışmayın bu kimseye fayda sağlamaz.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABİ BAHSETTİĞİNİZ FİLMLERİ VE ÖNERECEĞİNİZ FİLMLERİ YORUMLARDA LİSTELERMİSİNİZ?

• Dakika 42 deki ses kayması sadece bende mi var?

• quote:

Orijinalden alıntı: michael01

Dakika 42 deki ses kayması sadece bende mi var?

Bende de kaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja342 -- 1 Ağustos 2015; 12:27:12 >
  • Bahsettiğiniz film Chappie miydi.

• Güzel bir program olmuş yine. Mesut bey saatiniz hoş gözüküyor. Marka ve modelini öğrenebilir miyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: michael01

Dakika 42 deki ses kayması sadece bende mi var?

Hayır. Bende de var ses kayması.

• Sonda bahsettiğiniz animenin adı nedir acaba? Tam anlayamdım ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: selimduralSaatini kurcalayacağına adamı dinleyeydin mübarek!... anladık bi akıllı saatin var. Ama işini düzgün yapan adama tekrar ettirmede neyin nesi. !? İnsanın genel yayın müdürü oldu diye bi tarafları havalanmamalı.
    Merhaba, Olayı neden başka yerlere bağlıyorsunuz. Çekim boyunca aciliyeti olan bir telefon beklediğim için telefonum ve saat aktif olmak zorunda kaldı. Ek olarak da arkadaşımdan ufak bir rica ile haberi baştan almasını istedim ki bu kısım montajda kaldı. Aşağıda kendisinin de bizzat açıklamasını görebilirsiniz. Lütfen olayları çarpıtıp, kişisel nefretinizin aleti yapmaya çalışmayın bu kimseye fayda sağlamaz. Sevgiler, Mesut Çevik

Abi seni bu konuda taktir ettim. Olur bu tür olaylar, sonuç olarak canlı yayın yapmıyorsunuz. Bir an dikkatiniz dağıldı, Alkan abiden tekrar almanızı söylediniz. Hunharca eleştiren arkadaşlara kafanı takma, seni destekliyoruz.

Saygılarımla;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeroWin -- 1 Ağustos 2015; 13:28:42 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.