M.2 ssd Pci express adaptör öneri
Arkadaşlar merhaba. Benim şu anda kullandığım Anakart Asus Prime B30 Plus, 1 Adet m2 ssd yuvası var. Bir tane daha m2 ssd kasaya takıp çoğaltmak istiyorum.
Bunu alsam sıkıntısız işimi görür mü, Anakartın soketleri bu adaptöre uygun mudur. Yalınız biri sata hızını kullanıyor. Ben PCI kısmına takarım, bir sıkıntı olur mu. Yanlış görmediysem ikinci ekran kartı soketine uygun yapısı var gibi.
Buraya takarsam, herhangi bir parçanın (Ekran kartı'nın) hızını düşürme gibi bir sorunla karşılaşır mıyım. Şayet uymuyorsa, bana uyumlu sizin önereceğiniz başka bir adaptör de olabilir.
Oyunçeviri zamanında bu oyunun Türkçe yaması sitede oyun severlere sunuldu ve hala aktif olarak durmakta yama.
Oyunçeviri sayfası,
https://www.oyunceviri.net/prey-turkce-yama/
Yalnız aradan geçen yıllara rağmen, zaman zaman oyunu Türkçe oynamak isteyen ama Türkçe'ye çeviremeyen arkadaşlar oluyor. Ya anlatımı tam olarak çözemediler, veya eksik bir şeyler yapmış olabiliyorlar.
Zamanında Türkçe yama'nın oyuna nasıl kurulacağını hazırlamış biri olarak, sitedeki kurulumda hata yapılma durumu ve vakit kaybı olmasın diye, kurulumu basitleştirdim.
Link'te vermiş olduğum pak_en_t.pk4 dosyasını rar'dan çıkarıp, Oyun ana klasöründe bulunan base klasörüne atıp, var olan dosyayı değiştirerek oyunu direk Türkçe yapabilirsiniz. Dosyanın yedeğini almayı unutmayın.
Yeniden düzenlenmiş Türkçe yama,
https://s2.dosya.tc/server29/ibng1q/pak_en_t.rar.html
Virustotal sonuçları,
İyi oyunlar dilerim.
El yapımı RGB led oyuncu kasası
|
AMD Ryzen 5 1500x 95 derece sıcaklık sorunu
|
Ryzen anakart ram sorunu
|
|
Nvidia Driver Runtime error hatası.
|
SOMA video game kısa film serisi
|
|
|
YAŞLANDIKÇA OYUNLARI BIRAKMAZSIN,OYUN OYNAMADIKÇA YAŞLANIRSIN. |
Nerede: Bir konuya bakıyor.
Son Giriş: 57 sn. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 620
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.478 (Bu ay: 290)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 195 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun