Şimdi Ara

2si1 'Kayıp kaçak bedelli' Teknoloji ve Oyun Programı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
1
Favori
5.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sefaozsoy

Merhaba Mesut kardeşim, yaşım senden büyük olduğu için kardeşim diyorum ego yaparak yanlış anlamazsınız diye umuyorum.

Öncelikle siteyi 2004 yılından beri takip eden 2005 yılında da üye olup 4-5 yıl öncede siteyi bırakmış biriyim, şuanda görüş ve tecrübelerimi başka mecralarda dile getirir, arada sırada da el alışkınlığından olsa gerek buraya göz atar çıkarım. AKK yazını bende okumuştum fakat o yazına şifremi hatırlamadığım için yorum yazamamıştım, açıkçası söyleyeceklerimi bir kaç arkadaş söylediği içinde fazla üstelemedim. Ancak bu videoda o yazına tepki gösteren herkesi çoluk çocuk, ehliyetleri bile yok yani 18 yaşından küçük ergenlik çağında olan gençler olarak hitap etmen beni çok rahatsız etti. Sizinle ilgili bugüne kadar hiç olumsuz bir düşünceye kapılmış olmasam da(Evet, AKK yazınızda dahil) bu videoda ki hal ve hareketleriniz, Akk konusundan bahsederken ki alaycı tavranız sizin yaşınızda ki birine kesinlikle yakışmamış. Bu yaşta olan ve üstelik göz önündeki birinin artık daha olgun olması gerektiğini düşünüyorum. Bir arkadaşın da yaptığı tespite katılıyorum, donanımhaber forumları bütün bilinirliğini tanınırlığını benimde bir zamanlar içinde bulunduğum forum kısmında ki kullanıcıların yaptığı paylaşımlara borçludur. Bundan kimsenin alınmasına gerek yok, zira bizler de bu foruma paylaşım yaparken insanlara faydalı olmak birilerine yardımcı olmak amacıyla paylaşım yapıyorduk, siz editör arkadaşlar gibi herhangi bir maddi beklenti karşılığında değil. Kimse de bu duruma gocunmasın. Ancak sizin bizlere çoluk çocuk diyerek kendi hitap ettiğiniz kitleyi aşağılamaya çalışmanızın bizler gibi bu foruma katkı sunmuş kişilerin hoşuna gitmeyeceğini bilmelisiniz. Zira forumun hitiyle sitenin Anasayfasından ekmek yiyen siz, bunu söyleyecek en son kişi olmalısınız. Forum kullanıcılarını beğenmiyor, çoluk çocuk görüyorsanız, size forumun ana sayfasında yer almamanızı tavsiye edebilirim. Bence buradaki tecrübeniz ile başka sitelerde(kendinize güveniniz varsa ki var gibi görünüyor) şansınızı gayet tabii deneyebilirsiniz. Ve eğer gerçekten sizi seven ve sadece sizin için bu siteye giren bir kitlenin olduğunu düşünüyorsanız, bu dediğimi yapmamanız için hiç bir sebep göremiyorum. Umarım nereden nerelere kimler sayesinde geldiğinizi unutmaz ve Donanımhaber kullanıcılarını daha fazla rencide etmeyi bırakırsanız. Ya da üstte de belirttiğim gibi gerçekten çoluk çocuk dediğiniz kitle ile uğraşmayıp kendinizi üzmeyip, başka yerlerde şansınızı deneyebilirsiniz.

Son olarak Zeki Müren'e her şarkısından sonra övgüler düzen dinleyecisine söylediği; "beni sizler yarattınız" repliğinde ki mütevaziliğe ulaşmanızı temenni eder, iyi çalışmalar dilerim.

Bizde böyle oy kullanırız.
    +1

• bu teknoloji sitelerinin yapacağı birtek şey var herkesi internetleri kapatması için birlik çağrısı yapın yani herkes internetini kapatsın indirimin en kralı gelmezse yüzüme tükürün. etkiye tepki vermezsek adamlar bizi daha çok tencere düdüğü gibi öttürecek

• quote:

Orijinalden alıntı: enon_485

quote:

Orijinalden alıntı: sefaozsoy

Merhaba Mesut kardeşim, yaşım senden büyük olduğu için kardeşim diyorum ego yaparak yanlış anlamazsınız diye umuyorum.

Öncelikle siteyi 2004 yılından beri takip eden 2005 yılında da üye olup 4-5 yıl öncede siteyi bırakmış biriyim, şuanda görüş ve tecrübelerimi başka mecralarda dile getirir, arada sırada da el alışkınlığından olsa gerek buraya göz atar çıkarım. AKK yazını bende okumuştum fakat o yazına şifremi hatırlamadığım için yorum yazamamıştım, açıkçası söyleyeceklerimi bir kaç arkadaş söylediği içinde fazla üstelemedim. Ancak bu videoda o yazına tepki gösteren herkesi çoluk çocuk, ehliyetleri bile yok yani 18 yaşından küçük ergenlik çağında olan gençler olarak hitap etmen beni çok rahatsız etti. Sizinle ilgili bugüne kadar hiç olumsuz bir düşünceye kapılmış olmasam da(Evet, AKK yazınızda dahil) bu videoda ki hal ve hareketleriniz, Akk konusundan bahsederken ki alaycı tavranız sizin yaşınızda ki birine kesinlikle yakışmamış. Bu yaşta olan ve üstelik göz önündeki birinin artık daha olgun olması gerektiğini düşünüyorum. Bir arkadaşın da yaptığı tespite katılıyorum, donanımhaber forumları bütün bilinirliğini tanınırlığını benimde bir zamanlar içinde bulunduğum forum kısmında ki kullanıcıların yaptığı paylaşımlara borçludur. Bundan kimsenin alınmasına gerek yok, zira bizler de bu foruma paylaşım yaparken insanlara faydalı olmak birilerine yardımcı olmak amacıyla paylaşım yapıyorduk, siz editör arkadaşlar gibi herhangi bir maddi beklenti karşılığında değil. Kimse de bu duruma gocunmasın. Ancak sizin bizlere çoluk çocuk diyerek kendi hitap ettiğiniz kitleyi aşağılamaya çalışmanızın bizler gibi bu foruma katkı sunmuş kişilerin hoşuna gitmeyeceğini bilmelisiniz. Zira forumun hitiyle sitenin Anasayfasından ekmek yiyen siz, bunu söyleyecek en son kişi olmalısınız. Forum kullanıcılarını beğenmiyor, çoluk çocuk görüyorsanız, size forumun ana sayfasında yer almamanızı tavsiye edebilirim. Bence buradaki tecrübeniz ile başka sitelerde(kendinize güveniniz varsa ki var gibi görünüyor) şansınızı gayet tabii deneyebilirsiniz. Ve eğer gerçekten sizi seven ve sadece sizin için bu siteye giren bir kitlenin olduğunu düşünüyorsanız, bu dediğimi yapmamanız için hiç bir sebep göremiyorum. Umarım nereden nerelere kimler sayesinde geldiğinizi unutmaz ve Donanımhaber kullanıcılarını daha fazla rencide etmeyi bırakırsanız. Ya da üstte de belirttiğim gibi gerçekten çoluk çocuk dediğiniz kitle ile uğraşmayıp kendinizi üzmeyip, başka yerlerde şansınızı deneyebilirsiniz.

Son olarak Zeki Müren'e her şarkısından sonra övgüler düzen dinleyecisine söylediği; "beni sizler yarattınız" repliğinde ki mütevaziliğe ulaşmanızı temenni eder, iyi çalışmalar dilerim.

Bizde böyle oy kullanırız.
    +1

+1

• Yorum da kapa bari bir o kaldı
  • Ezik Çevik işte egosunu konuşturuyor. Adam koskoca DonanımHaber gibi yeri kendi blog sayfasına çevirdi anasını satayım onun konularına cevap yazanlar da (şu an maalesef ben de) adama prim vermekten başka bir şey yapmıyor. Daha da ağır konuşurum ama neyse. Ben bu forumda Mesut Çevik'in yaptığı bir yayınla ilgili olarak hiçbir kötü kelime, bozuk üslup olmadan eleştiri yaptığımda beni forumdan "yöneticiye hakaret" sebebiyle sınırsız banlatmış biridir. Ve yaptığım büyük itirazlar sonucu hesabımı zar zor geri açtırmıştım o yüzden bu adama "merhaba" bile deseniz banlanırsınız. Technopat'ın yönetiminden bir farkı yok bu Mesut Çevik denen zat-ı muhteremin.
  • Mesut hocam çok yanlış düşünüyorsunuz . Bu AKK nin kalkması lazım nasıl mümkün değil ? Bal gibi de biliyorsunuz mümkün olduğunu şimdi nedir bu tutumunuz böyle ... AKK sıfırlanınca kaldırmayan çöken patlayan alt yapı nasıl oluyor da tıkır tıkır çalışıyor ?

Neyin yetmemesiymiş bu . Kotayı dolduruyoruz biz sonra üstüne para veriyorum alt yapı hiç ben çökerim bak patlarım demiyor son sürat devam ediyor . Bırakın artık bu patlar çatlar kaldrımaz yalanlarını .

Bal gibi de kullanıcıyı yoluyorlar sizde bunlara çanak tutuyorsunuz .

• Videoyu izlemeden önce yorumlardan dolayı Mesut Çeviğe kızmıştım. Ama videoyu izledim bir şey dememişki. Adam fikrini beliritmiş. Aşağılamayı falan nerden çıkarttınız? Beğenmeni kapatmış evet o kötü olmuş. Bir tek o konuda hak veriyorum.
  • Sizler teknoloji bloggerısınız, politikacı değil. Dünya'da 196 ülkeden 99 tanesi internette bizden daha iyi durumdayken ve Türkiye dünyanın en büyük 20 ekonomisi arasındayken ne hakla mümkün değil diyebiliyorsunuz.

Politikacı gibi davranıyorsunuz. Nasıl test için gönderilen problemli ve yerden yere vurmanız gereken ürünlere bile "iyi yanları da var kötü yanları da var, her şeye rağmen bu ürünü çıkartmalarını takdir etmek lazım" diyerek durumu politik şekilde dengelemeye çalışıyorsunuz, bu kadar mühim bir konuda da yine aynı şeyi yapıyorsunuz. Lütfen görevinizin, mesleğinizin ne olduğunu hatırlayın. Teknoloji sitesi net olarak teknoloji haberi yapar, bunu da son kullanıcı için yapar. Burda distribütörlerin gönlünü şen tutmaya değil, sizi 15 yıldır olduğunuz yere getiren kişilerin çıkarlarını savunmaya çabalamanız gerekiyor. Çok etik olmasa da yeri gelir belki belli bir marka ile promosyon yönlü anlaşma yapar, o markanın ürünlerini öne çıkartırsınız, ancak şu baş belası AKK'yı haklı çıkartmaya, onu dayatanları ya da görmezden gelen yetkilileri mağdur göstermeye ÇA-LI-ŞA-MAZ-SI-NIZ!
    Ne demek Türkiye'nin şartları böyle, Türkiye'de her şey pahalı. Ne kadar hazırsınız her şeyi kabullenmeye. Araba alırken hammaddesi, vergisi pahalı bir çok şeyi var. İnternet bu, bilgi geçiyor kablolardan. Niye arabayla kıyaslıyorsunuz? Ekmek de mi pahalı Türkiye'de? 2016'da interneti ille de bir şey ile kıyaslamak istiyorsanız ekmek ile kıyaslayın, toplu taşıma bileti fiyatıyla karşılaştırın.
    Ülkenin her yerine köprüleri, yolları, barajları koyan irade, kıytırık fiber kabloları mahalle mahalle döşemekten mi aciz? Parası mı yok(ki hakettiğinin 5 katından fazlasını kazandığını biliyoruz)? Kredi mi alamıyor, ihale mi alamıyor? Başka memleketler bunun 5'te 1'i kadar ücret politikalarıyla yatırım yapıp her yeri fiberleyebiliyor da biz mi yapamıyoruz? Toprak mı sert, asfalt mı delinmiyor?

Dolar yükseliyor, benzin yükseliyor, her şey yükseliyor ama 4 senedir 200GB olan adil kullanım kotası 500'e bile çıkamadı. Youtube 720p video yayını yaparken 200GB kota vardı. Youtube 1080P yayına geçti, 4K yayına geçti, 60FPS yayına geçti, en rezalet durumda bile kotanın orantılı olarak artması 600-800 civarında olması gerekirdi. Bu da şartların iyileşmesi için değil, her yıl daha kötüye gitmemesi için gereken oran. Oysa geçen yıl AKK/ihtiyaç oranı kötüleşti.

Harbiden aklım almıyor, çıkmış yetkilileri nazikçe, soğukkanlı şekilde yerin dibine sokmanız gerekirken keh keh diye gülüp lakayit şekilde daha iyisi mümkün değilcilik oynuyorsunuz. Ya bu işi siz dile getiremiyorsanız, siz teknolojiden ve ihtiyaçlardan bihaberseniz millet kimi örnek alacak. Kendinize çeki düzen verip çağı yakalayın! Dünyada 200GB adil kullanım katasını meşrulaştıran 195 tane arasında 1 teknoloji-haber sitesi daha bulamazsınız. Yükseltin şu standartlarınızı artık!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kseo -- 28 Eylül 2016; 12:04:35 >

• telefon vergi oranlarından falan bahsedildi , vergi oranlarının ülke şartları ile bağlantılı olduğunu öne sürmüşler. ne alaka yeni çıkan telefon fiyatları kanatlanıp ucarken 2 yıl sonra ne oluyorda fiyatlar yarı yarıya düşüyor. devlet vergi oranlarınımı düşürüyor. lg g4 3000tl. yakın fiyatlara satılırken ilk çıktığında , bugün 1250Tl. lere satılıyor.

• o bu değilde ulan mesut olmayıncada proğramın tadı hiç olmuyor.2 haftadır yoktu adam hiç 2si1 izleyesim gelmedi mesudu göremeyincede izlemedim.
    mesut demek her ikisi birde ekşın demek beyler.mesut giderse mum gibi ararsınız benden demesi.

kabul edelim mesutsuz 2si1 in tadı tuzu yok.

mesut olduğunda bol aksiyon oluyor forumda
  • ben siteye üye değilim ama mesut beyi tanıdığımdan 10 beri hiç bir videosunu kaçırmam.Siteye sadece video izlemek için giriş yaparım. şimdi mesut beyin görüşlerini konuşma tarzını düşünce şeklini ve gerçekçiliğini beğenmeyen arkadaşların niçin onun yazılarını ve videolarını izlediklerine anlam veremiyorum.Madem bu adamın egosu çok yüksek madem görüşleri size çok ters niye onun adının geçtiği yere girip içeriği tüketiyorsunuz.öyle yorumlar var ki bir insanı işinden soğutur yazıktır günahtır.
    çok bilen neyin nasıl yapılması gerektiği konusunda açık fikirleri olan arkadaşlar kendileri bir şeyler üretmiş mi ? bunu insanlara veya formlarda paylaşmışlarmı çok merak ediyorum. lütfen bu adamı veya başka bir sitedeki içerik üreten insanları rahat bırakın.Eskiden ürün tartışılırdı okuyup bize uyar uymaz derdik artık mesut aşağı okan yukarı eleştirinin dibine vuruluyor. son sözüm sevmiyorsan düşünce fikre saygında yoksa bu adamın adının geçtiği yere uğramayın.

• Video kalktı mı bana mı öyle geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valve Corporation

Video kalktı mı bana mı öyle geliyor?

kaldirilmis
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

quote:

Orijinalden alıntı: Valve Corporation

Video kalktı mı bana mı öyle geliyor?

kaldirilmis

Dün hesabı hacklendi, video falanda hackleyen kişi tarafından silindi.

olabilir hocam bsc den kaldirilmamis ona baktim, yazarken mesajinizi gordum :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.