Şimdi Ara

2si1 - Milletvekili 50 GB paketi, Valve'den uyarı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2si1'in bu haftasında ilk konumuz birçok kişyi etkileyen 100.000 TL üstü limiti olan kredi kartı sahiplerinden alınacak vergi oldu. Ardından da Valve'in oyun satın alanlara uyarısını ve çok daha fazlasını konuştuk.

00:00 2si1'de bu hafta

00:20 Sizden gelen yorumlar

08:01 Vergiler

15:55 Valve'den uyarı

18:25 iPhone değer kaybı

21:20 RDR 1'in PC fiyatı

25:05 GTA 6'nın fiyat söylentisi

27:01 Canalys

30:27 Riot Games işten çıkarma

33:56 YouTube yeni özellikler

37:41 Xbox çekiliyor söylentisi

44:23 Hacklenen robot süpürge

45:51 iPad Mini 7

48:49 Vivo X200

52:20 Kapanış

• Millet vekili olacak karaktersiz şahsiyetlere verilen para yetmiyor sanırım. DOYURULAMIYORLAR maalesef. Devletin sosyalliği kendilerine. Aç vekili doyur, dişi olmayanı yaptır, karısının saçı, çocuklarının avantaları, ecdadının bilmem nesi., telefonu, faturası.... Topunun belasını bulmasını temenni ediyorum. Bis2tirip gitmiyorlar ki. Kovsan yine gelmeye çalışır. Bi halta yaramıyorlar maalesef. Millete vekil değil, MİLLETE EZİYET bunlar.....
  • Millet vekili olacak karaktersiz şahsiyetlere verilen para yetmiyor sanırım. DOYURULAMIYORLAR maalesef. Devletin sosyalliği kendilerine. Aç vekili doyur, dişi olmayanı yaptır, karısının saçı, çocuklarının avantaları, ecdadının bilmem nesi., telefonu, faturası.... Topunun belasını bulmasını temenni ediyorum. Bis2tirip gitmiyorlar ki. Kovsan yine gelmeye çalışır. Bi halta yaramıyorlar maalesef. Millete vekil değil, MİLLETE EZİYET bunlar.....

• Yaptığım yorumlardan hiç bir ülkem insanı sorumlu değildir. Sadece Gözü AÇ, KARAKTERSİZ LİYAKATSİZ görünce DAYANAMIYORUM. Neyse tekrardan Allah belalarını versin İNŞALLAH diyelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.