Şimdi Ara

2si1 - Bozulan TV'ye mahkeme kararı, The Witcher 4 geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2si1'in bu bölümünde ana konumuz The Game Awards ve LCD televizyon için geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan garanti süresi kararı oldu. Ardından da her zaman olduğu gibi Nintendo Switch 2 başta olmak üzere deiğer haftanın öne çıkan haberlerini konuştuk.

00:00 Intro

00:16 Sizden gelen yorumlar

04:21 Ölünce Beni Kim Yıkayacak?

06:38 LCD TV Garanti Süresi

09:08 Xbox'a özel oyun devri bitiyor

14:31 Tecno Phantom V Fold 2 satışa çıktı

17:44 Nintendo Switch 2'den yeni söylentiler

23:10 HGS'yi hackleyen yakalandı

24:51 Yılın en iyi oyunu

27:22 The Witcher 4 duyuruldu

31:12 Mafia The Old Country yeni bilgiler

31:39 Elden Ring Night Reign duyuruldu

34:05 Intel ARC ekran kartları

36:05 RTX 5060 ve 5060Ti

38:06 Apple Magic Mouse'un yenisi geliyor

39:52 Steam İndirimleri

40:49 ChatGPT'nin kullanım yolları

46:49 Kapanış

• Philips Tv aldım. Garantisi 5-6 ay bittikten sonra ekranda kendi kendine çizgiler gidip geliyordu. Tüketici hakem heyetine başvuru yaptım birşey çıkmadı. O gün bugündür daha da philips ürünleri almıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sadece 6:38'i izledim. Sağdaki arkadaş bilgisizliğini konuştururken, soldaki düzeltti, bu kullanım sürelerinin keyfi değil yasayla bağlandığı konusunda. Ya muhabbet dönsün diye böyle kasıtlı yapılıyor ya da düz bir cehalet var.

Elbette herkes her konuda uzman olacak diye bir kural yok ama 15 konu verilse konuşacaksınız denilse, hızla bilgi sahibi olurum. Eğer rol değilse, biraz sorumsuzluk olarak geliyor, kusura bakılmasın.

• wolf silver W kullanıcısına yanıt

Bu firma türkiyeye kötü mal gönderip duruyor hala philips alan olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sağdakine maaş veren donanımhaber hayır hasenat yapsa insanlara daha fayda görür bu elemana maaş mı ödenir bilgi 00000000

• idefix ten aldığım msı pro 760 anakartı garanti kapsamında servisine gönderdim servis inceledi ve servisten değişim raporu çıktı ürünü aldığın yerden alacaksın diye e posta aldım fakat yetkili birisine ulaşamıyorum. Aslında değişimi servis yapmalı çünkü benim ürünüm üretici firmaya gidecek yerine yenisi servise gelecek. haksızmıyım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.