Şimdi Ara

2si1 'Milli' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Dk 34:50 mesut reiz ps4 türkiye oyun fiyatlarının ersinin tlyi dolar yapma kurbanı olunca kalp krizi geçiriyor...

• bende açılmıyor video çözümü bilen varmı:)
    o dönen yeri geçmedi 1 saattir:(
  • son video muhteşemdi.

• ipad mini ios 7 ile videoları izleyemiyorum

• Nvidia'nın tabletini geliştirici cihazı olarak düşünüyorum. Firmalar kısıtlı sayıda tam donanımlı uçuk fiyatlı ürünleri geliştiricilere sunuyor. Yalnız bunun fiyatı o konsepte uyguyor. : )

• programın her bölümünü o laptopun ne zaman mesut çeviğin koluna çarpıp düşeceğini takip etmekle geçiriyorum,programın kendisine odaklanamıyorum bir türlü abi koyma onu oraya artık nolur
  • pes 2014 ü de inceleseydiniz iyiydi :D

• mesut abi iphone 5s yurd dışından getirte bilirmiyiz yoksa bizim mi gitmemiz lazım tşk ederim..

• arkadaşlar lütfen yardım mesut abiye burdan yazdım inş gördügünde yazıcak veya söylücek sizlerede söylüyeyim iphone 5s yurd dışından getirte bilirmiyiz yoksa bizimmi gidip alıp gelmemiz lazımmmı yoksa tanıdıklarım cok ordan yurd dışından tşk

• Pc oyunları neden geri plana atılıyor pc düşüşte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

Pc oyunları neden geri plana atılıyor pc düşüşte

Kaç senedir böyle . Küçükken çizgi film'in oyunu çıkardı hep PS2 içindi. Çok fena içime otururdu o bak
  • Son video çok iyiydi

Bilgisayar oyunlarının gerilediği filan yok bf4 çıkınca pc ile konsol arasında çok büyük grafik farkları olacaktır bf3 de olduğu gibi...bu sadece örnek böyle bi çok oyun var...

• quote:

Orijinalden alıntı: Speedy-Step

quote:

Orijinalden alıntı: zalimahmet

Pc oyunları neden geri plana atılıyor pc düşüşte

Kaç senedir böyle . Küçükken çizgi film'in oyunu çıkardı hep PS2 içindi. Çok fena içime otururdu o bak

Adamlar konsoldaki 7600gt için oyun çıkarıyor sonra pc ye port ediyor grafikler gelişmiyor bu Son gta V ve sadece yeni mesela konsollara çıkacak oyunlar canımı sıktı

Not: biran mesut çevik alıntıladı sandım laaan kandırdın beni

• ücretlimi bu fiyatı ne kadar

• Sonunda ki video nedendir bilmiyorum çok gıcığıma gitti.
  • Sondaki videoyu görünce kendi durumumun o kadar da vahim olmadığını anladım Sanırım artık daha da fazla GTA oynayacağım
  • TEŞEKKÜRLER

• Nato bildiğin EMP Canon yapmış! CnC Generals serisinde vardı bunlar ey gidi eyy
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.