Şimdi Ara

2si1 'Nasıl istersen öyle' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Witcher 3, Bloodborne, Fallout 4, Mgs 5, Batman Arkham Knight, Halo 5'in olduğu yıla vasat dedi ya la adam
  • çocuga çok üzüldüm aglıcam nerdeyse sinirden yazıktır ya ufacık bebek o kişiye ömür boyu hapis verilse diyicem norveçli cani 80 kişiyi patlatıyor 20 yıl alıyo o da agırlaşmış felan degil
    bunların adalet sistemi dahada beter

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ah birde video sorunsuz açılsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Life is strange unutulmuş :(

• Amazon'nun drone olayı yakın gelecekte olur gibi durmuyor. Şehir içi zaten yalan, şehir dışı müstakil evlerin olduğu ve kırsal bölgelerde kullanlılabilir. Uzun süreler üstelik kargo yüklü bir şekilde batarya sıkıntısı çekeceği için uzun mesafelerde kullanılması sıkıntı. Dağıtım organizasyonunun son ayağı olarak olur, o da ne kadar ekonomik olur bilemiyorum. Ayrıca ciddi hava trafiği oluşturma ihtimali de var..

++

Tinerci espirisi güzeldi

++

FB taraftarı daha zengin değil daha tutkulu ve daha ÇOK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barerkican -- 6 Aralık 2015; 12:22:48 >
  • Konsolum olsada keşke Bloodborne oynasam diyen ciddi bir kesim var, iki editöründe bundan haberinin olmaması ilginç, artı yılın oyunu adaylarına bakınca bu yıla vasat demekte neyin kafası? Bazen kızıyolar niye yabancı editörleri daha itimat ediyosunuz diye, işte bu yüzden, bir oyun editörünün oyun dünyasından haberi yok daha.

• Playstation ı sen yorumlama Mesut Çevik lütfen!

• Elinize sağlık güzel bir program olmuş.

• Sevgili 2 si 1 tek eleştirim yeni temanız olmuş her videoda veya konuda alt kısımdaki topic başlığı gerçekten çok göz alıyor geri kalan herşey çok güzel :)

• Eğlenceli bi program olmuş,emeğinize sağlık.

• huawei çakallık yapıyor bildiğin markadan soğudum ürünlerini ne alırım nede artık takip ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobu -- 10 Aralık 2015; 0:11:00 >
  • Playstation 4'ün başarısı, PC ye gelen oyunun Bug'lı ve hatalı çıkmasına bağlı, 2016 ya birşey kalmadı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.