Şimdi Ara

2si1 'Sanal gerçekliğin dibi' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: NeroWin

Oyun bağımlılığına katılıyorum,hatta başıma gelen bir olayı anlatıyım.Laptop ile oyun oynuyorum üzerimde şort var,oyuna dalmışım bacağında hafif acıma var ama pek rahatsız etmiyordu.Oyun bitirdikten sonra ayağımın kızardığını ve acısını çekmeye başladığımı fark ettim.
  • Talha Reis geldiyse bizde varız.

• şu memnuniyetsiz adamı niye çıkarıyorsunuz hala

• Talha hocamız geri dönmüş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuscleTower

chrome 45 sürümünde yazı yazamıyoruz bir süre sonra tarayıcı kendini kitliyor bazen donma oluyor tarayıcı yeniden açmak gerekiyor

Yandex kullan hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok da umrundaydı onun da
  • hoş geldin güzel insan!(TALHA)

• quote:

Orijinalden alıntı: eskhioyuncu

Mesut hocam Forza 6 hakkinda fazla agir konusmussunuz. Oyunu begenmemeniz hakkinda Horizon da oldugu gibi SEN kimsin? Bütün dünya begendide sana mi kaldik demiyecegim cünkü zevkler ve renkler tartisilmaz fakat oyunun görselleri hakkinda haksizlik yaptiginiza inaniyorum. Tamam oyunda 4xMSAA yok onun yerine custom EQAA kullanilmis ve buda bi önceki oyundan cok daha iyi sonuc vermis. Hocam affiniza siginiyorum oyunun perakende versiyonunu ekran karsisinda henüz oynayamadim fakat bahsettiginiz kadar bir tirtiklanma demo sürümünde bile yok ki NeoGAF da perakende hali demo Dan daha iyi durdugu söyleniyor. Yani yollari tirtiklanmadan dolayi sasirdigi. Bisey olmadi. Ikincisi bahsettiginiz AF ve düsük gölgelendirme kalitesi ile ilgili hic bir sorun ne kendim yasadim nede hic bir forumda bunlara teknik inceleme yapan forumlarda dahil henüz rast gelemedim. Iyi günler.

yine mi ağlıyon la sen ahahaaahaaaha ??????

• Talha ile yapılan programın keyfi farklı oluyor... Hoş geldin tekrar.
  • mozilla kullandım fazla zorlanınca tarayıcı çöküyor ondada öyle bir sıkıntı var :D yandex e geçsem google hesabımı tanımıyor oda yer imgelerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuscleTower

mozilla kullandım fazla zorlanınca tarayıcı çöküyor ondada öyle bir sıkıntı var :D yandex e geçsem google hesabımı tanımıyor oda yer imgelerini

İşin zor hocam, geçmiş olsun. :))
  • tşk ederim aslında yandex kurdum az önce önceye göre baya iyi olmuş e mail hesaplarını birleştiremedim google izin vermiyor gmail kaydı yapsam tadından yenmez :)
  • efsane geri dönmüş :)
  • Talha gelmiş HoşGelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Sana da atalım bir engel.

Orta doğu ülkesinin bir forumunda; İnsana saygı, eleştiriye saygı, izleyiciye saygı beklemekle hata yaptığımı söylüyorsun. Bir bakıma haklısın da. Ancak her insanın kendin gibi olduğunu düşünmek ve bunu eyleme geçirip vazifen olmayarak muhatap alınma çaban beyhude.

Amma büyütmüşsün he. Adamın umrunda değilsin demek istiyorum. Şahsen benim de umrumda değilsin. Engellersen engelle
  • ilk öncelikle başarılarınızın devamını dilerim :D
    su amblight işi cok ılgımı cektı lg tv kullanıcısyım ve gerçekten yapmak ısterdım bu işi emınım benım gıbı yapmak ısteyen bir çok kişi vardır nasıl yapılıcağı konusunda bir video çekseniz malum sımdı agzından cıkardın hevesımızı kursagımızda bırakma mesut reyiz :D tekrardan başarılarınızın devamını dilerim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Sana da atalım bir engel.

Orta doğu ülkesinin bir forumunda; İnsana saygı, eleştiriye saygı, izleyiciye saygı beklemekle hata yaptığımı söylüyorsun. Bir bakıma haklısın da. Ancak her insanın kendin gibi olduğunu düşünmek ve bunu eyleme geçirip vazifen olmayarak muhatap alınma çaban beyhude.

Amma büyütmüşsün he. Adamın umrunda değilsin demek istiyorum. Şahsen benim de umrumda değilsin. Engellersen engelle

Hala anlamıyorsun.

Bir eleştiri yaptım. Bu eleştiriyi de sana değil ona yaptım. Attığı başlıkları beğenmiyorum. Saçma sapan, çocukça başlıklar atıyor. Bu da bir eleştiridir. Eleştiriyi yaptığım kişi başlıkları atandır. Alakasızdan gelen cevap umurunda değilsin. Yazdıklarındaki amaç da cevap değil tartışma çıkarmak veya yaranmak. Sana ne oluyor? Sen onun avukatı mısın da cevap yazıyorsun? mistır abuzittin mi yazıyor orada bahsedilenlerde? Sende benim umurumda değilsin. Senden bahseden de yok. Ne diye yaranmaya çalışıyorsun? Ne diye ortaya gövdeni koyuyorsun? Ne alakasın? Eleştiriyi yaptığım kişinin sahte hesabı mısın? Kendini yücelerde gören egolu ergenin biri misin? Forumda her üyeye eşit davranılıyor diye biliyorum. Her üye gibi sende, bende eşit haklara sahibiz. Kendini üstün mü görüyorsun da umurunda değilsin diyorsun? Umurunda veya değil. Ben eleştirimi yaptım. Yazdığım eleştiriyi görmesi için de bildirim gönderdim. DH denilen forum üyelerden para kazanmaktadır. Üyelerin yorumunun, eleştirisinin umurlarında olmaması kendi zararlarına olur. Cevap verirse de sevinirim. Vermezse de kendi bileceği iş. Ha ne olur. Bu gibi durumlardan prim yapmaya çalışanlar üyeler nezdinde gözden düşer. Lütfen kendinizin bahsedilmediği konularda ortaya atılmayın. Hata yapıyorsunuz.

Az önce söylediğiniz gibi beni engelleyin, hadi iyi akşamlar

• talha olmayıncas tadı olmuyordu , yabancı eleman da iyidi ama bir talha değil . daha keyifle izledik .
  • Aglayacak bisey yok fanboycukcugum benim;Adamin oyunun görselleri ile söyledigi seylerin alayi atip tutma ve masaldan ibaret.Biz sizin gibi Horizon'i begenmediginde fake hesaplar acip hep birlikde üstüne cullanip sen kimsin ki,sen ne anlarsin demiyoruz.

Biterim vardir bilinmi??????

Your salty tears are delicious
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.