Şimdi Ara

2si1 'Sanal gerçekliğin dibi' Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ohh be Talha mesut ikilisi yine geldi.

• Geçen programda Mesut Çevik Talha için zorla çıkarıyoruz çıkmak istemiyor dediğinde çok soğumuştum Talha'dan. Talha'yı görünce başlar başlamaz kapadım videoyu.

• Talha gerimi dondu yoksa misafirmi?

Ayrica Edward nerede? Ayrildi diyorlar gercekmi?

Hosgeldin Talha reyiz :)
    Kocaeliden selamlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala çöp Mortal kombatı efsane street fighterla kıyaslanlara gereken cevabı mesut vermiş,iyide yapmış.

Yalnız philiphs dünyanın ilk quantum dot monitörünü yapmışken,onun değilde başka bir -ambilight- teknolojisinin gösterilmesi garip olmuş,daha öncede vardı zaten,geliştirmişler sadece.

Ayrıca Mesut bey lütfen saçınızı kestirin,zira gittikçe eskiden tavuk poposu adıyla bilinen bir stile doğru gitmiş,lütfen göz zevkimizi bozmayın
  • Forza 6 vasat olmuş. Eksiklerle dolu Forza 5'i ölümüne savunup bazı pistlere yağmur eklediler diye tekrar aynı oyuna para vererek zaten Driveclub'ı haklı çıkardınız. En kral grafik yağmur efektini Driveclub uzun süre önce yaptı, PS4 çatır çatır satıyor. Sonuç olarak herkes yağmur grafik efekt istiyor en iyisini PS4 yaptı.

Forza 5 vs Forza 6 kıyaslaması. Copy paste olmasını geçtim, asfalttaki efektler yansıma ışıklandırma Forza 5'te daha iyi. https://youtu.be/1JMqfuKw9Vk

• Talha geldi diye izlemeye başladım. :D
  • Talha için 2si1 maddi olarak tatmin etmiyordur.
    Bu tarz işler için extra ödeme yapılır-yapılmalıdır.
    Yapılmıyorsa veya değmiyorsa ben de çıkmak istemem. Ekstra emek harca, hazırlan, ailenle olman gereken zamandan ye ama karşılığını görme...
    Bu bir tahmin tabi. Eğer durum böyleyse Talha haklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Edwarda yol vermişler galiba

Merhabalar,

Yorumunuzda art niyet aramıyorum ama konuyla ilgili çok bilgisi olmayan arkadaşlar farklı algılayabilirler. Edward Deniz Hooper, BSC Twitch kanalımızın çok kıymetli bir yayıncısıdır. Kimseye yol verildiği veya kovulması gibi bir durum yok. Kendisini daha önceden de olduğu gibi canlı yayınlardan takip edebilirsiniz.

- Talha
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • n0.pRobLem kullanıcısına yanıt
    Art niyetim yok Talha hocam geçen haftalarda Mesut Çevik bundan sonra 2si1 programlarını Edward Deniz Hooper ile çekeceğiz Talha artık 2si1 programını çekmek istemiyormuş başka projelerle ilgilenecekmiş demişti . Hatta programın logosu dahi değiştirilmişti ... Bunun üstüne siz tekrar gelince bende "yol vermişler " yani başka yere geçirmişler elemanı demek istedim ki sizde tasdik ettiniz şimdi .

Kısacası art niyetle yazmamıştım " yol vermişler " kısmını da başka bir projede çalışması için yola koymuşlar anlamında söyledim Nitekim öylede olmuş .

Yanlış anlaşılma olmaması için iyi ki cevap vermişsiniz Talha hocam .
  • Biz anladık anlayacağımızı yiğen bundan sonra gözümüz üzerinde
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

den bi careful
    />

• Hoş geldin sefalar getirdin Talha abi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay talha hemen izleyelim yaw

• Talha için izlenir hoş geldin reis :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.