izlemesi keyifli bir içerik olmuş yine cs go için düşük bütçe makinaları önermeyin gidip alıyorlar çok geçmeden pişman oluyorlar eski anakartım yanınca idare etsin diye almıştım forum üstünden işlemci ve anakartı her kümede 1 çekirdek olacak şekilde 4 çekirdek 4.8ghz çalıştırdığım fx 8350 işmecim 8 çekirden daha düşük frekans çalıştığından fps daha kötü uyum sorunu var herhalde küme içinde iki çekirdek görmüyor galiba oyun bu işlemcilerde ve GTX 980 hof 1304mghz standart hızda
maçta (5+5) 120-250 fps arası değişken aksiyona göre "bu fps yetmiyor!" topluluk sunucularında (16+16) 30-120fps arası makinayı çekiçle parçalayasınız geliyor :) dikey eşitlemeyi açmak ileri seviye oyuncu için baya sıkıntılı bir durum bu fps oyunu için hatta ileri seviye ve profesyonel seviyedeki oyuncular düşük çözünürlük ayarlarında oynuyorlar yavaşlık sıkıntısı çekmemek için 4:3 ayarlayıp 16:9 a göre esnetme bile yapan büyük bir gurup var
ucuz ve keyifli oyun diye çok kişi illaki bir dönem oynadı yada hala oynuyor bu oyun için FX serisi yada altı amd işlemci almayın (Ryzen işlemciler için AMD uyumu geliştirmek için işbirliğine gitmiş sanırım ilerleyen dönemde alıcam bi Ryzen :)
bu oyun için intel işlemci şart o da i5 6600k üstü tercih edilmesi lazım ileri seviye bir oyuncu için
bunu bilgi amaçlı yazdım benim gibi cs go oynamayı seviyorsanız hata edip basit bir oyun düşük sistem yeter demeyin pişman olursunuz birazda bu oynun MM rank seviyenize göre tabiki
Dota ve cs go nun basit sistemlerde akıcı çalıltığının söylenmesini hiç mi hiç anlamıyorum. Kesinlikle oyunlar düşük sistemlerde çok kasıyor. Oynamadan atıyorlar ona uyuz oluyorum.
dotayı oynamadım ama ne tür oyun olduğunu biliyorum başka bir çeşidini oynadım bir süre grafikleri efekleri yüksek olduğu için kasıyor herhalde çok kalabalık oynanan bir oyun değil diye biliyorum özel serverleri yoksa knigh online oynamıştım bir süre ordada ileri seviye oynadım yüzlerce kişinin aynı anda iç içe savaştığı bi yer :) 30fps oynanıyor az çok 60fps üstü yeterli ama CS Go için o mausu çevirmesi nişan alması imkansız bir hal alıyor 300fps altına hiçbir koşulda inmemesi lazım hatta daha yüksek fps olması lazım basit bir sistemle bu fpsyi alamazsın :) bilemiyorum belki dota da bu şekilde olabilir bazıları için ama nişan almay gerektiren bir fps oyununda durum baya bir farklı
Tunahan, Yada Gökhan farketmez, Notebook veya Tablet sıkıntısı mı var şirkette, ellerine bir şey verin böyle çok boş duruyorlar, sanki birazdan videoyu bırakıp gidecekler gibi. Gökhan`da hep boş oturuyor Tunahan`da, oyun haberlerini kendi ekranlarına bakarak okusunlar.
son 2 hafta 2si1 çıkmadı değil mi? 9 Haziran ve 16 Haziran. bana mı bildirim gelmiyor falan dedim böyle olunca şaşırdım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme