Şimdi Ara

2si1 'Sinyalsiz dönen' Teknoloji ve Oyun Programı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ssbrutality

Talhayı göremeyince direk kapadım.2si1 artık bitti.Çok klasik olacak ama Talha hakkaten Bizden biriydi,Renkli ve Eğlenceliydi.Mesut Abinin esprileri de mükemmel fakat Talhasız Çok Eksik..

bu programı çok uzun zamandır takip ediyorum yanlış hatırlamıyorsam erdinç diye bir spikeri daha vardı oda ayrıldığı zaman herkes yorumlara yazmıştı 2si1 bitti artık filan diye hala devam ediyor 2-3 kere izlediğinde göz alışıyo 6-7 ayda izledikten sonra başka bir karakter gidiyor o seferde o olmadan program olmaz tarzı yorumlar geliyor :)

• Erdinç, Ersin, Talha hepsi çok başarılıydı :(

• quote:

Orijinalden alıntı: orh01

2si1 'Sinyalsiz dönen' Teknoloji ve Oyun Programı

• Talha reyizde gitti.Tadı tuzu kalmadı be.

• "Sinyalsiz dönen" den kasıt acaba Talha mı? BSC ve DH ın yolundan birden sapması olarak söyleyebilir miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 18 Nisan 2016; 13:14:43 >
  • Talha yok ama yıllardır var olan avatarımda onu bu forumda taşıyacağım Talha başkadır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :( talhasız... tatsız tuzsuz :(

• Bsc ve dhde talhanın yeri dolmaz. Alkan ilk gördüğumden beri samimiyetsiz sevimsiz geliyor bana. Konularada talha kadar hakim değil. Hep ezbere konusuyor ve yanlış konuşuyor. Bundan sonra 2si1 reytingi yarı yarıya düşer zaten bende bundan sonra 2si1 izlemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikiştutmazsabri -- 20 Nisan 2016; 22:54:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.