Şimdi Ara

2si1 'Sinyalsiz dönen' Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tavernac1

Ben hiç üzülmedim talhanın gitmesine. Her hafta bu programı izlerken sürekli onun konuştuğu yerleri ileri sarmaktan bıkmıştım. Gevezelikten başka bir şey yapamıyordu zaten, hep Mesut Beyin sözünü kesip saçmalıyordu. Alkan Bey başarılar dilerim. En azından bilmediğiniz konularda dinlemeyei seçtiğiniz için teşekkürler.

Ben tam aksini düşünüyorum Talha abi benim gözümde aileden biri gibiydi hani olurya senden 4-5 yaş büyük dayının oğlu olur yada teyzenin onun gibi hata yapsada benden aynı hatayı yapıyorum diyordum ve işine olan sevgisi çok fazla olan biri fallout belgeseli izlediğim en iyi oyunlarla ilgili videodur Türkiyedeki siteler arasında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

talha ilk geldiğinde 2si1 logosu çok sonra değişmişti. talha gittiği gün bu logo değişiyorsa "talha'nın kendi kararı"ndan öte bi durum. zaten twitch yayınında da istemeyerek ayrıldığını söylüyor. para için gitti diyenleri anlamıyorum. piyasanın çok içindesiniz neyin para ettiğini çok iyi biliyorsunuz cidden.

Merhaba,

Atış serbest tabi sallayın bol keseden :)

Talha öncesi 3 kişiydik. Ersin askerden dönene kadar program ekibi nasıl olacak karar vermedik logo da değişmedi o süreçte.

Logo dışındaki saçmalıklar için de bir şey yazmaya gerek görmüyorum.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • <alıntı : tavernac1>

Ben hiç üzülmedim talhanın gitmesine. Her hafta bu programı izlerken sürekli onun konuştuğu yerleri ileri sarmaktan bıkmıştım. Gevezelikten başka bir şey yapamıyordu zaten, hep Mesut Beyin sözünü kesip saçmalıyordu. Alkan Bey başarılar dilerim. En azından bilmediğiniz konularda dinlemeyei seçtiğiniz için teşekkürler.
    < alıntı mesajı gönderip tartışma doğurmayalım ;) >

Bu gibi ayrılıklar görüldüğü üzere takipçi kalitesini de fazlasıyla düşürüyor. Bu mesajı ciddiye almayacağını biliyorum ama olur da öyle bir gaflete düşecek olursan Talha bunalımdasın demektir dostum. Sakın! :)

Belki 10 defa söylemişimdir Talha. BSC'nin kalemi en iyi, en iyi, en akıcı sunum yapma kabiliyetine sahip, en entellektüel, samimi, karakterli editörüydün. Eski bir oyun editörü şimdi bir akademisyen olarak sana bunun garantisini verebilirim. Önce Erdinç, sonra Ersin, şimdide sen. Benim için burası BSC değil artık. Yolun açık olsun.

• Speed-Step kullanıcısına yanıt
    evet, takip ettiğimiz kadarıyla ersin'in askerden dönüşü vs o süreç bahsettiğiniz gibi, ama benim dikkat çekmek istediğim o değildi ki; talha'nın gittiği gibi logonun da değişmesi. şimdi ne desem yanlış anlayacaksınız, sanki trollük yapmaya çalışıyorum gibi yorumlayacaksınız ama sonuç olarak aynı gün logoyu değiştirme fikri normal bir süreç de olabileceği gibi belli bir tepki konmuş gibi de düşünülebilir ve evet bunu böyle algılamamızı bizim art niyetli olmamıza bağlayıp işin içinden de çıkabilirsiniz.

diğer saçmalıklar için cevap vermeye gerek görmüyorum demek zaten başlı başına bir cevap ve size yakışmıyor. para için gitti kısmı zaten bunu gündeme getiren üyeler içindi. üzerinize alınmanızı gerektirmiyor. eğer saçmalık dediğiniz şey talha'nın istemeyerek ayrılmasıysa belki bu kelimeleri kullanmamıştır ama yayını izleyen herkes bunu anlayacaktır. yanlış bir şey demedim.

uzun yıllardır dh ve bsc'yi severek takip edenlerden sadece biriyim ve talha'yı da kendimize daha yakın hissettiğimizden bu tepkiler. iş hayatında alacağınız kararlara saygı duyuyoruz. sizi de ilgiyle takip ediyoruz. fakat yorum yapmamız için bu yorum bölümü var sanıyorum. umarım bundan sonra nereye ateş ettiğinize siz bizden biraz daha fazla dikkat edersiniz. iyi günler.

bu konu dışında size forumdaki meşhur dolandırıcı ile ilgili bir pm atmıştım. vaktiniz olursa ilgilenirseniz memnun oluruz. (oluruz diyorum çünkü tüm forumun başı dertte)

• Talhanın gitmesinden ziyade zaten son zamanlarda ciddi içerik kısırsılığı yaşan bsc daha da sıvayacak gibi. Günde 2 haber girilse şükreder duruma geldik. Tek takip ettiğim oyun sitesi açıldığından(2009) beri bsc idi. Oyun sitesi değil bsc'yi takip etmeyi seviyordum ancak açıldığı zamanla yakın zamanlar arasında dağlar kadar fark var. Bu böyle gitmez. İçerik lazım.

• Talha gider Ahmet gelir, Mesut gider Tufan gelir vs. Arkadaşlar yine abartmışsınız. Orası bir iş yeri çalışanların orada ölecek hali yok ya? Anlaşamaz, parayı beğenmez, sıkılmıştır, sektör değiştirmek ister veya kovulmuştur. Ne önemi var? Abuk subuk yine yazmışsınız. Mesuta niye sallıyorsunuz? Oradaki konumunu bilmiyorum ama işin başından beri orada sözü de geçiyordur belki de sahibidir. İstediğini alır istemediğini yollar. Kime ne? BSC de en çok Talhayı severdim. Şimdi Alkanı severiz bu işler böyle. Bu işler kaşarlanmakla da ilgili. Mesut ve Talha bu işin kaşarları. Rahatlar muhabbet gırla gidiyor maşallah :) Alkan biraz tutuk ama o da kaşarlanır :D

• Şunu niye hep karıştırıyorsunuz anlamıyorum sizin gibi oyun editörleri bunu yapıyorsa yazık yani. Steam satışları tüm pc oyun satışları değildir. Hala hem pcde hem konsolda kutulu oyun dijitala göre daha çok satıyor. Bunu dışında konsolda dijital olarak sadece kendi mağazalarından oyun alabilirken pcde bin bir çeşit dijital oyun mağazası var. Steamdeki sadece 3 aylık satış rakamlarını sanki o oyunun pcdeki tüm satış rakamıymış gibi yorumlamak... şaşırıyorum size.

• 2si1 'Sinyalsiz dönen' Teknoloji ve Oyun Programı
  • GS için sabri reyiz neyse BSC-DH içinde Talha reyiz oydu.
    Üşüyoz reyiz.

• talha aynacı benim için 2 si bir demekti neden derseniz mesut çeviğin gayri ihtyari resmi duruşunu bizden bizim içimizden gelen niteliklerle espirili bir yaklaşımla videoyu yumuşatan renkli ve sevecen bir karakterdi nasıl desem mesut çevik kahve ise talha aynacıda süttü :( üzüldüm gerçekten 2 si 1 lerin artık benim için o eski sempatikliği kalmadı.
    mesut çevik ve talha aynacı ikilisi tam kıvamında idi.

• Videoyu izlemek isterdim ama baştaki reklamdan dolayı mümkün olmadı.

• valla herkes taniyomus magarama doneyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orh01

2si1 'Sinyalsiz dönen' Teknoloji ve Oyun Programı

tam yerinden yakalamışsın, Mesut Çevik tamda budur.
  • Üzülerek söylüyorum bence bu daha başlangıç sadece kişiler değil şuan topun ucunda BSC var her şey pamuk ipliğine bağlı nereden nereye... Erdinç,Talha,Ersin... Yolunda bahtında açık olsun temiz kalpli güzel insan...
  • Talha hangi yere gitti?

Şuan aklımda sadece Merlin'in Kazanı var.Onun dışında iyi olan pek oyun inceleme sitesi yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Talha hangi yere gitti?

Şuan aklımda sadece Merlin'in Kazanı var.Onun dışında iyi olan pek oyun inceleme sitesi yok...

henüz açıklamadı yakın zamanda bir açıklama yapacaktır
  • Talhayı göremeyince direk kapadım.2si1 artık bitti.Çok klasik olacak ama Talha hakkaten Bizden biriydi,Renkli ve Eğlenceliydi.Mesut Abinin esprileri de mükemmel fakat Talhasız Çok Eksik..

• Talha iyiki gitti. Şahsen yıllar sonra ilk kez bu kadar bilgi aldığım bir program izledim. Talha varken o saçmaladığında videoyu ileri sarmaktan hakikaten bıkmıştım. Her hafta eleştirdim talhayı hiç umrumda olmadı herifin. Kısacası iyiki kendin gittin talha bizi kendinden kurtardın teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: n3Xtg34r

<alıntı : tavernac1>

< alıntı mesajı gönderip tartışma doğurmayalım ;) >

Bu gibi ayrılıklar görüldüğü üzere takipçi kalitesini de fazlasıyla düşürüyor. Bu mesajı ciddiye almayacağını biliyorum ama olur da öyle bir gaflete düşecek olursan Talha bunalımdasın demektir dostum. Sakın! :)

Belki 10 defa söylemişimdir Talha. BSC'nin kalemi en iyi, en iyi, en akıcı sunum yapma kabiliyetine sahip, en entellektüel, samimi, karakterli editörüydün. Eski bir oyun editörü şimdi bir akademisyen olarak sana bunun garantisini verebilirim. Önce Erdinç, sonra Ersin, şimdide sen. Benim için burası BSC değil artık. Yolun açık olsun.

Kalitesiz olan sensin bunu önce söyleyeyim.
    Ayrıca talha diye savunduğun şahsiyet; teknolojiden zerre anlamayan, dünyadan bi haber, hayatı boyunca oyun oynamış ve film izlemiş bir varlık. Bunu mesut beyin anlattığı her habere filmlerden örnek verdiğinde veya konuyu sulandırdığında anlayabilirsin. Teknoloji ve dünya hakkında ne kadar cahil olduğunu kendisi anlatıyor zaten. Erdinç böyle miydi? Ona bak adam gör. Oyunlar konusunda iyi olabilir belki bilmiyorum çünkü ben oyun haberlerini almak için izlemiyorum. Alkan bey çok kral doldurur bu boşluğu kimse merak etmesin kendini gösterdi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavernac1 -- 17 Nisan 2016; 10:48:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2si 1 oyun muhabbeti vs. değilde
    inceleme ve ilk bakış konusunda talhanın eline kimse su dökemez
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.