Şimdi Ara

2si1 'Şükela' Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence ilk haberdeki çalışmaların hepsi askeri amaçlı... öyle insanlar iyi yaşasın rahat yaşasın derdinde değiller

• Biz onlardan korkuyorduk elbette, dibimize kadar geldiler. Çakmak hattı olayı da dillere destan. Türkiye'ye geniş diyorsunuz da, dönemin sscb si dunya nin yarısına sahipti, üstelik Almanya'nın sonunu getiren soğuk iklime de sahipti.

Yeni kurulmuş üstelik ağır savaşları kazanarak kurulmuş bir ulkeydik, ne bekliyorsunuz para içinde yüzecegimizi mi? Kıbrıs harekati nda bile diktatör dediğimiz kaddafi nin yardımlarla yapabildik belki de o olmasaydı, rumlar enosis hayallerini gerçekleştirip Türkleri katledeceklerdi.

@Speed-Step

Ben Hitler döneminden bahsediyorum, en azından elimdeki kaynaklar böyle diyor. Ama bu değil ki, o zamanlar yanlarına gittiğimizde kucak açacaklar.

Ayrıca lütfen yapıcı bir eleştiri olarak görün, ''Şişe dizeceklerdi'' sözü olmamış. Bir savaştan, bir katliamdan hele senin halkına yapılacak olan katliamdan, ki katliamın milletler arası değişkenliği de yoktur, böyle bahsetmek hiç olmamış. Hepsi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 20 Aralık 2014; 18:52:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Mesut bey 240p İzleyemiyoruz. Yükleyebilimisiniz.

• ŞUKULAYIN BEYLER

• djvietnam kullanıcısına yanıt
    mesutcum idealist fikirlerinle milleti yanlış yonlendirme hangi devlet her gecen surucuyu takıp edebılıyor hele nufusu 15 mılyon olan bi kentte burda terbiye edilmesi gereken kişiliklerdir yasalar degil zira cok begendiginiz kanunlarda ozendıgınız batıdan alıntı lakın halkıza uygun degıl bu işler snapdragon işlemcisini anlatmaya benzemez herkesin bi haddi vardır burda genclerı galeyana getirmene gerek yok ayrıca bana iftiracı demıssın kızınca nasılda gercek yuzun ortaya cıkıyor bellı etme barı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihat emre

mesutcum idealist fikirlerinle milleti yanlış yonlendirme hangi devlet her gecen surucuyu takıp edebılıyor hele nufusu 15 mılyon olan bi kentte burda terbiye edilmesi gereken kişiliklerdir yasalar degil zira cok begendiginiz kanunlarda ozendıgınız batıdan alıntı lakın halkıza uygun degıl bu işler snapdragon işlemcisini anlatmaya benzemez herkesin bi haddi vardır burda genclerı galeyana getirmene gerek yok ayrıca bana iftiracı demıssın kızınca nasılda gercek yuzun ortaya cıkıyor bellı etme barı

Merhaba,

Benim gerçek yüzüm bu. Yalancıya yalancı, iftiracıya iftiracı derim. Söylediklerinizin arkasında durabilecek yüz varsa buyurun ispatlayın. İspatım yok diyorsanız zaten ben diyeceğimi dedim başka söze gerek var mı?

Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Merhaba,

Benim gerçek yüzüm bu. Yalancıya yalancı, iftiracıya iftiracı derim. Söylediklerinizin arkasında durabilecek yüz varsa buyurun ispatlayın. İspatım yok diyorsanız zaten ben diyeceğimi dedim başka söze gerek var mı?

Sevgiler,
    Mesut Çevik

hala ispat diyo ac 2 hafta oncekı 2s1 incele daha ne dedıgını hatırlayamıyorsun asıl iftiracı sensin devlet hastalerine attııgın iftiraları saglık sistemine attıgın iftiralara ac bak kendı ağzınla kendını rezil eyle kimse sana durupdururken iftira atmaz millet kendin sandın heralde

• quote:

hocam sanırım bi yanlışlık oldu mesut çeviği alıntılarken beni yazmışsnız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Merhaba,

Sevgiler,
    Mesut Çevik

hala ispat diyo ac 2 hafta oncekı 2s1 incele daha ne dedıgını hatırlayamıyorsun asıl iftiracı sensin devlet hastalerine attııgın iftiraları saglık sistemine attıgın iftiralara ac bak kendı ağzınla kendını rezil eyle kimse sana durupdururken iftira atmaz millet kendin sandın heralde

mesut cidden hadi milletten utanmiyosun bari kendinden utan
    soylediklerin ortada
    herkese kendince gerekeni soylemissin
    sabirini takinacagina millete laf yetistiriyorsun
    bukadar adam aptal sen akillisin?bunu mu demek istiyosun acik acik soyle..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

hocam sanırım bi yanlışlık oldu mesut çeviği alıntılarken beni yazmışsnız

sende ordaymıssın fark etmedim :D

• Miniboscular birliği gelmiş haftaya Mesut çevik protesto için yol kapatır bunlar....
  • Devlet her şoförün başına bekçi mi koyacak. Vatandaş olarak kendimizi sorgulamamız ve çıkarılan kanunlara ne kadar saygılıyız, bunu sorgulamak daha doğru olur sanırım.

• troller dadanmış yine :D bu sağlık sektöründeki gelişme haberleri çok hoşuma gidiyor mekanik kollar filan bunlar tvlerde gazetelerde hiç gösterilmiyor, bu alandaki gençlere gaz verecek ilham verebilecek şeyler bunlar. Bu Arada bugün bir yazı okudum Ubisoft bedava oyun veriyormuş, ancak oyunu indirirseniz bu unity'den dolayı onları dava etmeyeceğinizi, ödeşmiş olduğunuzu kabul etmiş oluyormuşuz. Bu gerçekten doğru mu? bir bilginiz var mı ?
    Ayrıca foruma artık gerçek kimlik sistemi mi gelmeli bilmiyorum, kaliteli yorumlar azaldıkça insanlar daha az doğru bilgi edinmeye başlıyor.

• Mesut bey 240p upload etmediginiz icin izleyemiyoruz. Askerdeyiz malesef mobilden hd izleme sansimiz yok.

• Türkiye ligi için bütün takımların lisansını almak zorlaştı; çünkü futbol federasyonu her takımın ayrı ayrı görüşülüp lisanslanması için işi kulüplerre bırakmış ve 2 sezondur fifa ve pes tek tek kayseri gaziantep vs illere gidip görüşmek erine büük takmlarla anlaşma yoluna gidiyor anlaşamadıkları için sadece 1 veya 2 takımla lisanslanabiliyor

• Bu gidişle gta 5e payday,watchdogs,dayz bütün yeni çıkan oyunların modları gelecek.Bence orjinallerinden bile güzel modlar olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1905_47

Türkiye ligi için bütün takımların lisansını almak zorlaştı; çünkü futbol federasyonu her takımın ayrı ayrı görüşülüp lisanslanması için işi kulüplerre bırakmış ve 2 sezondur fifa ve pes tek tek kayseri gaziantep vs illere gidip görüşmek erine büük takmlarla anlaşma yoluna gidiyor anlaşamadıkları için sadece 1 veya 2 takımla lisanslanabiliyor

Fifa nasıl hepsini aldı kardeşim. Burda suç TFF nin değil parayi beğenmeyen kulüplerin suçudur.

Unutmayın ingiltere Ligi de tek tek lisans anlaşması yapılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkAfter

quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Siyasete girmeyin diyenler %99 malum partinin destekçileri oluyor genelde.Korkmayın yaw eleştiriden bu kadar itibarınız SIFIRLANMAZ !!!

Nasıl bir kuyruk aciniz varsa yemek tarifi sitelerinde bile atlıyorsunuz. Az otunde kafa dinleyelim. Hayatta çeyiz sandıklardan başka sandiklarda var kullanın deriz

Ne demiş mevlana

Cahille girme münakaşaya; Ya Sinirini zıplatır Havaya , Yada yazık olur Adabına ...

Ha yok ben illa tartiscam diyorsan bunun yeri bursa değil

Benim kuyruğum falan yok acısıda yok dolayısıyla.Sende varsa sıkıştır bacak arana yol al.Ne demişler yavuz HIRSIZ ev sahibini bastırır...

• Şimdi videoyu izledim. Burdan mesut iki Çift lafım.

Hani demiş ya kanun var ama uygulanmıyor. Oylar gelmeye devam etsin.

Ben hollanda da yaşadım. Bakın gittim demiyorum yaşadım. Ve vatandaşlığım var.

Orda sistem şu trafik polisi alır eline ceza kağıdını. Sokak sokak gezer.gozumun önünde dayımın arabasına ceza yazdılar. Gerekçe ne biliyormusunuz. Lastiği park çizgisine deyiyor.

Bunu bu ülkede yaparsanız kıyamet kopar. İnsanlar ordaki gibi ekonomik olarak rahat değil. Kişi başı gelir orda 4 kat fazla. Eğer ordaki gibi yaparsan eyvallah olsun. Bu sefer niye kontrol etmiyorsun diye bayram zevzekler. Devlet milleti soyuyor. Para kazanmak için bak ne yapıyor diye ağlayacak.
    Mesut geçen hafta türkiye deki sağlık sistemini ovup bu hafta yerin dibine sokuyorsa ciddi bir kişilik sorunu var demektir.

Bakın siyasetten nefret ediyorum. Ve her yerde bu muhabbeti görmek hele bunu cahilce yapılmasını görmek çok uzuyor.

Sitenizi eskiden beri üyeliğinden bile eski zamanlardan beri takip ediyorum. O işlemci fanina bile inceleme çeken mesut artık yok. Şimdi sitenin konumunu ve kazandığı şöhreti kendi içi boş siyasi mesajları ile kirletiyor. Bakın Talha ya hiç giriyormu? Hatta Mesut'un suyundan akıp kestirmek istiyor ama mesut iyice abartıyor.mesutunda Talhaninda siyasi görüşünü çok çok iyi biliyorum.hatta Polis taşlayan editirlerinizide. Ama inanın zerre kadar umrumda değil. Çünkü siz siyasi bir otorite değilsiniz. Benim onun gibi insanlarsiniz. Yani sizin ne özelliğiniz varda sizi takalim??

Bak technopat à kaç yıldır takip ederim. Siyasetin s sini bile duymadım. Ayrıca 2si birden 10kat daha keyifli (kafa ayarı adi)

Çünkü onlar vazifesi olmayan işleri kurcalamiyor.

Her şeyin bir yeri bir zamanı bir adabı var. Kendine biraz çeki düzen ver. Açık söylüyorum sırf ama sırf Talha için izliyorum. Yoksa artık siteye girerim yok

SİTE zaten donanım değil mobil site oldu. Her yerde ya siyasi yada Apple samsung tartışması. Bıktık vallahi

• insanlar fikirlerini ve yaşadıklarını anlatması sizleri neden rahatsız ediyor. ayrıca siyaset sadece belli kişilerini yaptığı bir şey midir? siz bile programa siyaset katmayın derken aslında siyaset yapıyorsunuz. insanlar fikirlerini beyan eder buna ifade özgürlüğü denir. isteyen dinler isteyen dinlemez. işte buna da seçme özgürlüğü deniyor. her şey sizin kontrolünüz de hepsine de birden demokrasi deniyor basit bir ifadeyle. :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.