Şimdi Ara

2si1 'Şükela' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yahu bırakın artık bu ön yarğıları....

• yine 1 2 si 1

• Program çok iyiydi gene gerçekten Mesut un dediği gibi hepimiz birer engelli adayıyız bu tarz teknolojik gelişmeleri izlemek daha keyifli ama bir eleştirim olacak, abi her 2 si birde kameraya daha da yakın mı oturuyorsunuz ya da yüze full zoom mu yaptırıyorsunuz bilmiyorum ama Allah aşkına eskisi gibi masayla beraber alın göz yoruyor yahu :)

• Sayın Mesut Çevik,
    Uzun zamandır devam eden bir hatayı bildirmek istiyorum. Windows 8.1 işletim sistemiyle birlikte "Google Chrome" tarayıcı kullanıyorum. videolarınız dan birini oynattığım da, bildiğiniz gibi standart (Flash) seçili olarak oynatılıyor.

Fakat bende video bir türlü başlamıyor. yuvarlak dönen %100 düşünme simgesi çıkıyor, fakat bir türlü vdeo başlamıyor. Buna mukabil "Mobile geç Mobil HTML5" seçeneğini seçtiğim de video sorunsuz oynatılıyor. Siteniz de her video oynatmak isteyişim de tekrar tekrar bu seçimi yapmak, takdir edersiniz ki bir süre sonra çok sıkıcı olabilmektedir. Videolarını da otomatik seçili olan standart(Flash) seçeneğiyle neden videolarınızı oynatamıyorum ?

İnternet explorer tarayıcıyla videolarınızı oynatırken hiç bir problem yok. Fakat ben Google chrome kullanmak istiyorum. Bu sorunun çözümü nedir ?

Saygılarımla....

• kardeş bir yere kadar doğru konuşuyorsun çok güzel ama bu ülkede alnı ak doğru düzgün siyasetçi yok ki şunuda unutma o ses kayıtları sahte olsaydı emin ol yeri göğü inletirlerdi düşünsene bir ülkenin bakanı paranoyak olmuş saat kaç diye soranlara korumalarını salıyo emin ol şuan başımızda olan insanlardan çok azı zenginliğini siyaset haricinde kazandı malesef ülkemizde siyaset eşittir haksız kazanç rant bunu beş vakit namaz kılanda yapıyo ben emekçinin hakkını yedirmem birinci sınıf solcuyum diyende yapıyo gücü eline alan sapıtıyo anlayacağın senin dediğin peygamber olayını bende gördüm parti içinde o kadar yalaka var ve bunlara ödül veriliyorki insan hayata soğuyor o allahın gölgesi peygamber vs vs gibi bir sürü yanlış ve gereksiz sıfat ama bu işgüzarların kulağı çekilse partiden dışlansa ben bile sempati duyucam ama o istesin karım kızım helalim onun helalidir diyen adam bilmem nerenin ilçe başkanı oluyorsa durum çok kötü kraldan çok kralçı olan yerlerde işler inanki kötü gidiyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

Orijinalden alıntı: Mr xXx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr xXx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Merhaba,

Eleştiriden korkmayın bu kadar. Eleştirilerek yıkılan devlet yok. Eleştiri iyi örnek gösterilip yapılıyorsa bu yarar sağlar, her şeyi olduğu gibi yutmaksa gün gelir geri dönülemez sorunlara neden olur.

Minibüsler deli şekilde sürmüyor mu? Şoförleri genelde kaba insanlar değiller mi? Sigarayı kimseye sormadan yakıp topluluk içinde içmiyorlar mı? Bunların hepsini belirlemek ve cezalandırmak 1-2 denetime bakacakken kimsenin ilgilenmediği doğru değil mi?

Açık gönüllülükle cevap verebilecek misiniz bu sorulara?

Sevgiler,
    Mesut Çevik

genelleme yapmak doğru değil ama en azından bi kısmı derseniz daha iyi olur dediğiniz belirttiğiniz tipler var elbet ama kravat takıp efendi nazik minübüs şöförleride var

Nerde öyle şöförler adres ver kardeş ingiltere de mi

küçükçekmece avcılar havuz bi kere gördüm :) zaten

Hayal görmüş olabilirsin

yok be abi gerçek essah vallah yalanım varsa ekmek arabası çarpsın

Kardeşim öyle yemin etme tmm inandım say küçükken bana ekmek arabası çarptı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Varni34 kullanıcısına yanıt
    Hocam, amcam, bu partinin reklamlarını yapar. Zerre sevmez partiyi. Babam müziklerini yapar. O sever mi bilemem. Ama, milli görüşçü. Biraz da ülkücü. her neyse işte. Kardeşim o da grafik işlerini yapar. Kardeşimin aldığı maaş 1800 lira. Memur bile yapmadılar. Milletin aldığı haram yediği bir sürü şeyi anlatır bana. Kendim görmeden kimseyi silme huyum yok. Bir kişi hakkında bir isnat var ise, o isnatı 4 şahit ile delillendirmelidir kişi. Yoksa şahidi belge ister bu kişi.

Ben AKP üyesiyim. Partiden soğudum. İçi kokuşmaya başladı. Belediyelerde yolsuzluklar var. Konya belediysi falan hep yolsuzluk kaynıyor. Millet abisini, kankasınnı ve tanıdığını kayırıyor.

Benim ailem dıştan işleri hilesiz hurdasız alıyor. Benim engelli olduğumu da bildirmek isterim. Gözlerimden biraz sıkıntılıyım. Ağır engelli dedikleri cinsim.

Bu videolardaki engelli haberlerine hayranım. Böyle devam edelim. Bir de retinitis pigmentosa. Yani tavuk karası hastalığı ile ilgili gen tedavisi var . Onu da haber yapalım. Türk doktorları çaresini buldu sanırım.

Siyasetin kimseye faydası yok. Siyaset ile kafayı bozam kişiler. Bir ölüye tanrı gibi tapacak seviyede ilgi gösterir. Bir diriyi peygamber eder. Bir partiyi tabulaştırır.

Akılı ön planda tutmadan siyasetin bedeli ağar olur.

• evet arkadaşlar, artık her ikisi birden sonra eleştiri yapmak icin sıra bekleyen dostlarımız var. herkes biliyor ki Türkiyenin en büyük ve en eski sitesi ve bir cogumuz bagımlısıyız.

seviyoruz sizi dh editörleri sadece bazıları bunun farkında değil.

• 2.dunya savaşında naziler yunanistan a kadar geldiler. Ardından alman heyet ankara ya gelip saldirmazlik türü bir anlaşma imzaladı. Almanya istemez miydi Türkiye yide alıp Rusya ya her iki kanattan da saldırmayi? Uzun uzun açıklamak istemiyorum fakat Hitler'in tek ülke sözü vardır buna ek olarak avrupa da ismi Türk olan ve Türk bayrağı asılı olan kasaba tek işgal edilmeyen yerdir, keşke biraz araştırsaniz. Bunlar harici kesinlikle Nazi ve Hitler taraftarı da değilim, zaten milyonlarca can olan psikopat taraftarı olmak akla mantığa uygun değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyasete girmeyin diyenler %99 malum partinin destekçileri oluyor genelde.Korkmayın yaw eleştiriden bu kadar itibarınız SIFIRLANMAZ !!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

2.dunya savaşında naziler yunanistan a kadar geldiler. Ardından alman heyet ankara ya gelip saldirmazlik türü bir anlaşma imzaladı. Almanya istemez miydi Türkiye yide alıp Rusya ya her iki kanattan da saldırmayi? Uzun uzun açıklamak istemiyorum fakat Hitler'in tek ülke sözü vardır buna ek olarak avrupa da ismi Türk olan ve Türk bayrağı asılı olan kasaba tek işgal edilmeyen yerdir, keşke biraz araştırsaniz. Bunlar harici kesinlikle Nazi ve Hitler taraftarı da değilim, zaten milyonlarca can olan psikopat taraftarı olmak akla mantığa uygun değil.

Merhaba,

Biraz araştırırsanız Hitler'in işgal ettiği her ülke ile öncesinde saldırmazlık anlaşması yaptığını, Türkiye'ye saldırmamalarının ise sevgiden değil stratejiden kaynaklı olduğunu görürsünüz.

Google'a da katledilen Türkleri yazdığınızda korkunç sonuç ortaya çıkıyor zaten :)

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=nazilern+katletti%C4%9Fi+t%C3%BCrkler

Sevgiler,
    Mesut Çevik

• quote:

Orijinalden alıntı: kayamtky

Sayın Mesut Çevik,
    Uzun zamandır devam eden bir hatayı bildirmek istiyorum. Windows 8.1 işletim sistemiyle birlikte "Google Chrome" tarayıcı kullanıyorum. videolarınız dan birini oynattığım da, bildiğiniz gibi standart (Flash) seçili olarak oynatılıyor.

Fakat bende video bir türlü başlamıyor. yuvarlak dönen %100 düşünme simgesi çıkıyor, fakat bir türlü vdeo başlamıyor. Buna mukabil "Mobile geç Mobil HTML5" seçeneğini seçtiğim de video sorunsuz oynatılıyor. Siteniz de her video oynatmak isteyişim de tekrar tekrar bu seçimi yapmak, takdir edersiniz ki bir süre sonra çok sıkıcı olabilmektedir. Videolarını da otomatik seçili olan standart(Flash) seçeneğiyle neden videolarınızı oynatamıyorum ?

İnternet explorer tarayıcıyla videolarınızı oynatırken hiç bir problem yok. Fakat ben Google chrome kullanmak istiyorum. Bu sorunun çözümü nedir ?

Saygılarımla....

Merhaba,

Bir süredir bu sorun rapor ediliyor. Büyük ihtimalle sunucu kaynaklı bir problem yaşıyoruz arkadaşlar sorunun nedenini tespit etmeye çalışıyorlar. Uyarınız için teşekkürler.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

• quote:

Orijinalden alıntı: cihat emre

geçen ay amerıkan saglık sistemini oven mesut kendı kendıne reddiye yapması ahahhahahahahahaaa

Merhaba,

Amerikan sağlık sistemi bizimkinden de kötü dediğim için onca eleştiri almıştım siz nasıl dinlediniz de benim Amerika'yı övdüğümü çıkarttınız?

Gerçi saygısızlık, iftira ve yalan için sizin ne kanıta ne örneğe ihtiyacınız var anladığım kadarıyla klavye yetiyor.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • Eğlenceli bilgilendirici bir bölümdü zevkle izledim
  • işte partilerin içinde senin gibi insanlar olsa işler biraz daha kolay olucak ama malesef yok allah hidayet versin hepsine elimizden bir şey gelmiyo
  • Öyle internet araştırmasıyla gelip temeli olmayan safsataları buraya yazmayın. Türkiye'nin o dönemde tek bir tankı bile yoktu piyade silahları kurtuluş savaşından kalma genelde itilaf devletlerinin bıraktıkları silahlardan oluşuyordu. Tarihte olsaydı yapsaydı diye kavramlar yok ancak Almanya o dönemdeki Türkiyeyi askeri anlamda rahat mağlup edebilirdi. Almanya'nın saldırmamasının nedeni Türkiye coğrafyasının çok geniş olması ve dağlık engebeli alanların fazlalığı ile birlikte askeri manevraların büyük güçlükler çekebilme ihtimalindendir. Ayrıca şunu da belirteyim Almanya Yunanistan'a girdiğinde dönemin Türkiye hükümeti Hitler hakkında gazetelerde ve radyolarda herhangi bir karikatür, alay, küçük düşürücü konuşmalar yapılmasını yasaklamıştır. Bu da onların bizden değil bizim onlardan korktuğumuzun göstergesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pardaillan'

Öyle internet araştırmasıyla gelip temeli olmayan safsataları buraya yazmayın. Türkiye'nin o dönemde tek bir tankı bile yoktu piyade silahları kurtuluş savaşından kalma genelde itilaf devletlerinin bıraktıkları silahlardan oluşuyordu. Tarihte olsaydı yapsaydı diye kavramlar yok ancak Almanya o dönemdeki Türkiyeyi askeri anlamda rahat mağlup edebilirdi. Almanya'nın saldırmamasının nedeni Türkiye coğrafyasının çok geniş olması ve dağlık engebeli alanların fazlalığı ile birlikte askeri manevraların büyük güçlükler çekebilme ihtimalindendir. Ayrıca şunu da belirteyim Almanya Yunanistan'a girdiğinde dönemin Türkiye hükümeti Hitler hakkında gazetelerde ve radyolarda herhangi bir karikatür, alay, küçük düşürücü konuşmalar yapılmasını yasaklamıştır. Bu da onların bizden değil bizim onlardan korktuğumuzun göstergesidir.

İtilaf devletleri birinci dünya savaşında savaştıkları bütün ülkeleri mahlup etmişlerdir türkiye hariç.Almanya bile mahlup oldu ve ezici bir barış anlaşması imzaladı.Hitlerin türkiye hakkında sözleri var doğru mu bilmiyorum ama türklere saygı duyduğu bir gerçek

• Mesut Çevik'in girdiği konu tahrik edici yapıdaydı.

"sıkmayın, rahat etsinler, oy vermeye devam etsinler"

lafı seçmeni küçük düşürücü bir laftır. Kurallara aykırıdır, videodan da silinmesi gerek.
    "Bu insanlar ekmeğe, kömüre oy veriyor" denmesinden de farkı yoktur. İnsanlar buna oy vermiyor ve bu halk emin ol aynı senin gibi düşünüp, değerlendirip karar verebiliyor.

Burada bir ayıp var ve bunun düzeltilmesi gerek. Arkasında durmanın manası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 20 Aralık 2014; 12:56:47 >
  • borealatis kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Konuşmada bahsi geçen kişiler kural tanımayan kamyon, otobüs ve taksi sürücüleriydi. Bunlara neden müdahale edilmiyor dediğimde aldığım cevabı aktardım.

Kusura bakmayın ama kanun tanımayanlar bu laftan alınacaklarsa alınsınlar zira hayatımızı çekilmez hale getiriyorlar bir bitseler de kurtulsak.

Olayı kişiselleştirip oy attığınız partiyi kendiniz kurmuş gibi savunmanıza da gerek yok zira bu sorun bu parti ya da o parti ile ilgili değil ülkenin ortak sorunu. Bundan önce de böyleydi şimdi de böyle değişen yok.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • Kanun uygulanmadığı sürece sizde kural tanımayan olabilirsiniz. Toplumları ayakta tutan, kaos u engelleyen şeyse bunlardır. Dolayısıyla tırlara müdahale edilmiyorsa tır oradan geçecektir, müdahale edilse geçmez. Bunun suçu tır şoföründe olmadığı gibi o şoför ün buna gör oy vermesiyle de alakalı olamaz. Ben bir partiyi savunmuyorum ama buna mecbur bırakılıyorum şuanda.

Videoda kurduğunuz cümle ise kesinlikle açıkladığınız gibi algılanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 20 Aralık 2014; 13:10:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.