Şimdi Ara

2si1 | Uydudan İnternet Projesi başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    STV yi Google Amca ya sordum. Tehlikeli birsey cikmadi .

Turkiye'deki trafik lambalarin rengi gibi tehlikeli mi yoksa ?

Secici alginizi cozemedim de ?
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten böyle bir televizyon kanalı olduğunu hatirlamamaniza şaşırdım doğrusu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tarkolar kullanıcısına yanıt
    STV diye aradim Google dan Ingiliz TV kanali cikti . Baska birsey yok
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    samanyolu tv diye açarsak hatırlarsınız belki. tam trafik ışıkları gibi değil ama aynı ışığın laciverdi :)
  • S ile baslayan nice TV var senin o mantiginla .

Samanyolu TV izleyeni degilimdir sadece yeryer sacmaladiklarina dair bir suru detaylara paylasimlardan haberdarligim vardir .

Ama STV diye direk Samanyolu olarak algiliyor olman da dusundurucu senin adina uzuldum :/ ...

Dunya'nin merkezinde bir kesim Turkiye'liler yoktur ki goreceli tepkiler verilsin

Sonralari ogrendim bircok detaylar da var : F.Gulen in akrabasi olan Anahaber sunucusu gozluklu tombik biri varmis . Bunlar kendi sulalesini pay etmisler ! Yandaslik otesi rezalet! ... Liyakatliymis mi diye kimse kendisini kandirmasin . Etik olan yerlerde zaten bu tur kisiler prensip olarak gider baska kurulusta liyakatiyla yer edinirdi ...

Eminim daha bilmedigimiz bircok rezaleter de vardir ... Takip edilse o tarafiyla elbette farkindalik olusturabilir ...

Belki de bircogumuz bu duzenden oturu farkina dahi varmadan magduriyetimizde direk dolaysiz etmenlerden biri de olabilirler! ... Yani hayatin olagan rekabeti vs diye avuttugumuz bircok sey megerse Cemaat icin poizitifg ayrimcilik duzeninden oturu geriye birsey kalmamasi da olabilir ... Yani nice terfi olamayan is sahibi olamayan gerekli maddi manevi destegi alamayan hatta intihar edenlerin kokunde bu yapilanlanin etkileri varligi da ASIKAR oldugunu son zamanlarda ayrica fark etmekteyim yani farkli kesimlerden nice insanlar ciddi magdurlugu varmis ...

Neyse konumuz dallanmasin :) ...

Uydu projesi eminim iyi yonden kullanilirsa ki hayatimizin her alaninda oldugu gibi bireylerin faydasina oldugu surece kitlelerin de faydasina olacagi suphesizdir ... Yeterki SIG bakis acisi ile anlamsiz vergiler vs ile altin yumurtlayan tavuk tredn goruyor kitleler ragbet gosteriyor diye vergide gelir odakli ele alinmaz umarim. Yani dunya ne yapiyor aynisini daha guzelini gormegi hak ettigimizi dusunuyorum ... Bilgi cagindayiz. Bilgi demek guc demektir. Bilginin altyapisi da her kosulda heryerde yayginlastirilmasi erisilmesi de desteklenmelidir ...

Kurumlarin veya bireylerin sahsi menfaatleri yuzunden kamuoyundan yasaklanmasi da anlamsiz. Elbette birey de varsa bir yalan vs zaten karsi ifadesi de vardir yeterki objektif argumanlari olsun. Egerki argumani yoksa ve cozum kafalarin kuma sokulmasi ile sansurlemek ise bir aldanistir kendini kandirmadir derim gerek birey gerek devletin ilgili kurumlari veya ilgili kisiler acisindan ! ...

• TalihsizSerüvenci T kullanıcısına yanıt
    120 tl bedava...
    zaten normal internet faturası o

benim tahminim 500 tl
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    Yok crysis.
  • TalihsizSerüvenci T kullanıcısına yanıt
    ?
  • Starlink olarak internet hizmetine başladık :)

• 2si1 | Uydudan İnternet Projesi başladı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.