Bildirim
2si1 'Yenilenebilir' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Dip ses var.
-
Mesut bey Just Cause 3 almayı düşünüyorum ama pc de oynuyorsanız sormak istediğim bir soru var:
Oyunda stuttering yaşıyor musunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo
Mesut bey Just Cause 3 almayı düşünüyorum ama pc de oynuyorsanız sormak istediğim bir soru var:
Oyunda stuttering yaşıyor musunuz?
Grafikleri sonuna kadar köklersem sorun oluyor. Anlamsız bir şekilde oyun kasıyor tabi ben 980ti ile deneyimledim aşağısında nasıldır son güncellemeler ile değişen bir şey var mı bilmiyorum. -
İilon maskın kendisi dediydi .Hava kapalıyken de güneş paneli elektrik üretmeye devam ediyormuş.
-
Netflix konusunda bilmediğiniz bazı şeyler var.
NetFlix Windows üzerinde 1080p olarak görüntü vermiyor, 1080p olarak görüntüyü sadece Microsoft Edge ve Windows Mağazasında yer alan NetFlix uygulaması ile kullanabiliyor. Windows 10 kullanmayanlar hiçbir şekilde 720p üstünde görüntü alamazlar. 5.1 ses desteğide sadece NetFlix uygulaması üstünden alınabiliyor. Şu anki aldığınız bitrate değerini CTRL + ALT + SHİFT + D ile görebilirsiniz.
-
En iyi oyun anı ödülü, multiplayer'da fantastik kill gibi veya singleplayer'da senaryonun vurucu anlarından seçme videolar üzerinden verilen ödül. Adlandırmadan anlaşılması güç olmuş ama bu sene bir Owerwatch oyununundaki Play of the Game almış ödülü.
-
kısır bir hafta olmasına rağmen bence eğlenceli bir program olmuş.
elon musk ile iletişime geçelim sponsor olsun bence :D
-
benim hep dikkatimi çekmiştir Allahın batılı gavur kafirleri('!') hep bayramlarında halkına hizmet eder insanları sevindirir bizde ise adamım diye geçinen sorsan şerefsizmisin diye delirip bıçaklamayı göze alacak yüksek şahsiyetliler ise bayramlarda nerenden nasıl öpsem derdindeler. Şimdi eğri oturup doğru konuşmak lazım kim kafir kim gavur kim adam kim madam acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 28 Kasım 2016; 19:56:46 >
-
Türk telekom varken ne izlenir ya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X