Şimdi Ara

2si1 'Yerli Malı' Teknoloji ve Oyun Programı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• sorunsuz izleyebildim güzel program olmuş yine o 3d yazıcı nedir öyle ya
  • Mobilde bu programı bi kere izleyemedim gitti...

Hep indirip izlemek zorunda kaliyorum.Yoneticiler...

• Simcity'in kötü olmasının sebebi bizi özgür bırakmamış olmamaları,kocaman harita var ama çok küçük bölümünü bize ayırmışlar,burayada istediğimiz gibi şehri kuramıyoruz.Bir süre sonra tıkanıyor oyun,oyuna yeni elektrik santralleri kuracağım yer yok mecbur bir yerleri yıkıp oraya kuruyorum,böyle yıka yıka şehirde sanayi bölgesi azalmıştı iyice..
    Yol çeşitliliğide az,zaten fazla yol çeşidi olsa bile yer yok,istediğimiz gibi yol bile çekemiyoruz çünkü bizim zararımıza oluyor...
    Oyun sadece bu kötü yanı bile tüm iyi yanlarını alıp götürmüş...
  • Masadaki çizik de her program gözümü alıyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir program, dolu dolu bir içerik neşeli bir sohbet ile sunulmuş yine..

Açıkcası yorum yapılacak bir çok haber var ancak değinmek isteyip yorum yapacağım nokta Windows 10.. :)

Açıkcası Microsoft'un bazı konularda boynunu eğip kullanıcıya yönelik olumlu adımlar atması gayet mutlu edici. Bu şekilde hem Windows 7-8 kullanıcısı yeni bir işletim sistemi deneyimi yaşayacak hemde Microsoft tarafında Wİndows 10 yüksek bir kullanım oranını yakalayacak. Pastadan da Windows 10'a büyük bir dilim almış olacak. Bunun yanında Windows 10 ile gelen yeni teknolojiler, özellikle yeni "tarayıcı" beni daha çok heyecanlandırıyor..

Büyük merak ile bekliyorum ne tarz tepkiler ve kullanıcı deneyimi yaşatacağını.

• Kullandığınız flash player o kadar dandikki üzerine Mobil harici HTML5 da eklemiyorsunuz artık ya bir player yazdırın yada yazın gerçekten video izlemek ızdırap haline geliyor

• Elektrikle kas uyarma çok eski bir teknik. Hatta aktif olarak uygulayanlardan birisi de Bruce Lee dir. Ancak bu tarz kasılma daha çok aerobik etki yaratır. Yani kasların dayanıklılığını arttırır. Bu tekniğin yağ yakmada etkili olması için hatırı sayılır bir kas kütlesine sahip olmanız lazım. Öte yandan kalın yağ tabakaları, elektrik uyarımını düşürür. Yani Bruce Lee gibi zaten mükemmel bir fiziğe sahipseniz, ek antrenman için kullanabilirsiniz. Ama yan etkileri biraz muallak. Diğer yandan kas yapmak ve kilo vermek istiyorsanız en kestirme yöntem ağırlık kaldırmaktır.

• Keşke donanımhaber ve mobilite de sizin gibi sabit olsalar

• eskiden hep şikayet ederdim bu kadar uzun widyoyu nasıl oturup izliim diye

şimdi açıyorum oyunu aim geliştirirken radyo gibi dinliyorum hem canım sıkılmıyor hem dinleyebilmiş oluyorum :)

acaba 3D yazıcıdan ne basıcaklar onu merak attim ama o konuyu açalım :)

• Kolay kolay bu yorumu yazmam fakat Eleştirenler haklı videolar izlenmiyor.

Geçen haftada zar zor izledim.

Cep telefonuna indirdim çıkan mesaj medya oynatilamiyor.

yerli malı olduğu buradan belli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN HEM TURKCEL SUPER ONLINE HEMDE TTNET KULLANMIS BIRI OLARAK HER IKI SAGLIYICIDANDA SORUN SUZ IZLIYORDUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi susunx2121 -- 21 Mart 2015; 10:13:11 >
  • Keyifli güzel ve dolu bir program olmuş.

• Dolandırıcılara Arabamı satayım onu yatırayım hesaba demiş ama 2 bin tl hipotek var üstünde demiş.
    Adamlarda yemiş tabi çocuğa 2000 TL yollamış oda Tablet almış :D

• GeCen bolumleri zorlaya zorlaya,ileri ala ala izlemistim. Bu sefer actigim gibi kapattim. Bu kadar uzun video olmaz. teknoloji programi ve ayrica oyun yapsaniza. Ben ps2,ps3 sahibi biri olsam da oyun haberleri ve geyikleri izlemek istemiyorum, ilgimi cekmiyor. Lutfen. Pocketnow daily gibi bir konsept bence lazim dh ye

• Talha teknolojiden anlamıyor ve her halt hakkında yorum yapıyorsun konuşma sıranı beklemeden. Mesut Beyin anlatacaklarını mahvediyorsun adam çıldıracak bir gün herhalde programda sıkıldığını belli ediyor anlamıyor olsanda. Artık senin konuştuğun kısımları atlamaktan programdan bir şey anlayamıyorum, lütfen bilmediğin konularda Mesut Beyin anlatacaklarını mahvedip bizim de bilgi almamıza engel olma.

• Alkan bey ile Mesut abi bu haftalık haber sunumunu çok iyi yapıyorlardı. Talha illa burada olacaksa 3. kişi olarak haberlere dışarından yorumlayan "yardımcı" olabilir, "nba 6th man" gibi.. Ama Alkan bey asıl kişi olsa daha akıcı bir program olur. Talha'ya uzun konuşması yerine kısa kısa esprili yorumlar yakışır.

• cities skyline için söylenen genel eksiklik, oyunun, oyuncuyu hiç zorlamaması diye bir kaç farklı oyuncu yorumu okumuştum. o yüzden ben de denememeye karar verdim.
  • Spor konusunda soru yöneltince üstüme alındım mesut bey den :)

Bu tarz elektriksel uyarı cihazlarını bende sağlıklı bulmuyorum şahsen hiç de denemedim uzun vadede yan etkilerinin olacağını düşünüyorum belki bulunmuştur bile ama pazarlamak için saklanıyordur. Onun dışında bu cihazlar kasları uyardığı ve kasılmasını sağladığı için kan dolaşımını ister istemez o bölgede yoğunlaştıracaktır haliyle kas kütlesi artımı olacaktır tabi uygun bir beslenme ve uyku programı ile birlikte tabi... ama o videodaki atletik amcalar kadar değil. O hale gelebilmek için maximum ağarlıklar epeyce yüksek çalışılmalı örneğin bench press de (göğüs çalışmada) 120 kg ları kaldırabilmek gerekir. Bu cihazı 2 saat boyunca kullanmak bench pressteki 40 kg ile 6 tekrara denk gelecektir gibi düşünüyorum. Rakamlar farazi ama kıyas açısından böyle olacağını düşünüyorum.

Kaldıki bunların yağ yakma gibi bir fonksiyonu çok az ya da hiç olmayacaktır. Videodaki amcamlar yağ oranı oldukça düşük.

Bir de videoda göğüs kaslarını çalıştırdığı da görünüyor böyle bi aleti kalbin üzerinde çalıştırmak delilik bence...

Bu arada Talha ya bi bit yüzünden bu kadar yüklenmeyin mesut ey o oyuncu pc ci değil :)

• 3d yazıcı dehşet ül vahset olsun o ne la öyle
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.