Şimdi Ara

2si1 'Yerli Malı' Teknoloji ve Oyun Programı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Desperados 1'i ne oynardım hey gidi günler...

• asus g501 msi gs60 geçemez hem hafiflik hem incelil hemde performansta :D

• Güzel bir program olmuş
  • Şu kas geliştirme cihazı hakkında konuşmak istedim. Doktorlar aynı yöntemi aşırı derecede kas kaybı yaşayan paldır küldür antrenman edemeyecek düzeyde hastaların kaslarını geliştirmek ve tekrardan kolunu bacağını kullanabilecek seviyeye getirmek için kullanıyorlar yani işe yarıyor.

Ancak, şöyle bir olay var kasın büyümeye devam etmesi için kastaki stresin artması lazım yani bu cihaz tamam ilk başta düzenli bir beslenme ile kaslarını bir miktar geliştirir ancak bir süre kas buna alışacağı için gelişim durur. Kasların gelişmeye devam edebilmesi için cihazın şiddetinin artması lazım'ki cihazın o videodaki kaslara ulaşacağınız kadar stres uygulaması imkansız.

Ha video'daki vücutlar imkansız'mı değil yapılır ancak bu vücutlar için eğer doğal yapıyorsak genetiğe göre en az bir 5-6 yıl mükemmel beslenme+supplementler+dinlenme 8-9 saat veya daha fazla uyku haftada 5 gün ağır antrenman ve düzenli öğünler mesela kahvaltı 10-15+ yumurta öğlen 250gr+ kırmızı et akşam 250gr+balık-somon veya tavuk bilmem kaç gram karbonhidrat-yağ mikro besinler makro besinler v.b meyveler sebzeler falan filan derken tahmin edebilirsiniz'ki adamların bu işe harcadıkları efor kadar'da yemesi kasları o düzeyde tutması ayda 400-500+ doları buluyor.

Özetle;
    Eğer bu cihazlar o derece etkili olsaydı kimse Gym'lerde bir tarafını yırtmazdı. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deagles48 -- 21 Mart 2015; 19:43:51 >

• avrupada 20 € karşılığında düzenli olarak satıyorum kanımı :) türkiyedede verirdim eskiden ama bu mili kan arıyur muhabbetindenötürü bıraktım burda hayrına verme diye bişi yok ya par a karşılığı vereceksin yada ufak hediyeler (mcdonans da yemek fişi vs vs)

• Arkadaki manzara güzelmiş

• Video Bulunamadı!

• Paradox Interactive Mesut Çevik'e sağlam para yedirmiş. Exper Mesut, yakında "Paradox Interactive iyidir." reklamıyla flash bannerları süsler. Bizde pazarda kadın donu satıyoruz. "Pazar malı iyidir." demek için ne kadar ödememiz gerekir?

• quote:

Orijinalden alıntı: serkansa89

Paradox Interactive Mesut Çevik'e sağlam para yedirmiş. Exper Mesut, yakında "Paradox Interactive iyidir." reklamıyla flash bannerları süsler. Bizde pazarda kadın donu satıyoruz. "Pazar malı iyidir." demek için ne kadar ödememiz gerekir?

Kafan güzelmiş kardeş. Güldürdün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Spartan şu anki yapılarda bulunmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exoss

avrupada 20 € karşılığında düzenli olarak satıyorum kanımı :) türkiyedede verirdim eskiden ama bu mili kan arıyur muhabbetindenötürü bıraktım burda hayrına verme diye bişi yok ya par a karşılığı vereceksin yada ufak hediyeler (mcdonans da yemek fişi vs vs)

Bugün 20 dolara kanını satan yarın 30 dolara .....

İnsan hayatı kurtarmaktan daha büyük be hediye olabilir. çok acsan gel abkaraya doyurayim

• hocam yorumları bazen okuduktan sonra keşke okumasaydım diyorum, o bazıları kadar gereksiz ve saçma ki , kendini pegi eleştirmeni zanneden mi dersin rüyasında komplo teorisi yazan mı dersin aşırı alınganı ırkçısı... . iyi sabır vallahi ...

• Battlefield Hardline Hotwire modu çok eğlenceli bence. Özellikle arabalara bomba koyup, sabotaj yapmak çok zevkli.

• Nintendo ouya gibi bir cihaz çıkartıp bunun kontrolcüsünüde ana makinadaki gibi aynı donanımdan koyarsa bildiğin ortak bir sistem oluşturmuş olur.Sonuçta nintendonun çıkardığı oyunlar ve gerektirdiği donanım belli.Arm mimarili bir işlemci ve mobil bir gpu koyarak hem maliyetleri azaltır hem boyutları azaltır hem de el konsolunda aynı grafiklerle oyuna devam etmemizi sağlar,Dena ile işbirliğine gidilmesi bence bunun adımları.Nintendo wii u ile kendi oyunları dışında diğer firmaların aaa oyunlarını konsoluna çekemeyeceğini anladı ve kendi yolunu eskisi gibi çizmeye karar verdi bence.

Ya da şöyle bir şey yapabilir.Wii u da bildiğiniz üzere konsoldaki görüntüyü kontrolcüye aktaran çok başarılı bir chip ve yazılım var.Nintendo tüm donanımı (yine arm tabanlı) konsolun kontrolcüsüne yerleştirir.Konsol dediğim de eldeki aletin içeriğini tv ye aktaran mekanizmadan başka bir şey değil.(tabii ki içinde yine netflix falan çalıştıracak bir donanım vardır).Evdeyken kullanıcı kontrolcüyle konsola bağlanır ve kaldığı yerden oyununu oynamaya devam eder.

• quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

Talha teknolojiden anlamıyor ve her halt hakkında yorum yapıyorsun konuşma sıranı beklemeden. Mesut Beyin anlatacaklarını mahvediyorsun adam çıldıracak bir gün herhalde programda sıkıldığını belli ediyor anlamıyor olsanda. Artık senin konuştuğun kısımları atlamaktan programdan bir şey anlayamıyorum, lütfen bilmediğin konularda Mesut Beyin anlatacaklarını mahvedip bizim de bilgi almamıza engel olma.

Oldu o zaman. Başka nasıl değişiklik yapsınlar programda. Amma gereksiz adamlarsiniz bi bitmediniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xenom

quote:

Orijinalden alıntı: tavernac1

Talha teknolojiden anlamıyor ve her halt hakkında yorum yapıyorsun konuşma sıranı beklemeden. Mesut Beyin anlatacaklarını mahvediyorsun adam çıldıracak bir gün herhalde programda sıkıldığını belli ediyor anlamıyor olsanda. Artık senin konuştuğun kısımları atlamaktan programdan bir şey anlayamıyorum, lütfen bilmediğin konularda Mesut Beyin anlatacaklarını mahvedip bizim de bilgi almamıza engel olma.

Oldu o zaman. Başka nasıl değişiklik yapsınlar programda. Amma gereksiz adamlarsiniz bi bitmediniz.

Gereksiz olan sen ve yorumundur. Eleştiriye saldıracak kadar cahil, tahammülsüz ve kalitesizsin.
  • Nintendo ouya gibi bir cihaz çıkartıp bunun kontrolcüsünüde ana makinadaki gibi aynı donanımdan koyarsa bildiğin ortak bir sistem oluşturmuş olur.Sonuçta nintendonun çıkardığı oyunlar ve gerektirdiği donanım belli.Arm mimarili bir işlemci ve mobil bir gpu koyarak hem maliyetleri azaltır hem boyutları azaltır hem de el konsolunda aynı grafiklerle oyuna devam etmemizi sağlar,Dena ile işbirliğine gidilmesi bence bunun adımları.Nintendo wii u ile kendi oyunları dışında diğer firmaların aaa oyunlarını konsoluna çekemeyeceğini anladı ve kendi yolunu eskisi gibi çizmeye karar verdi bence.

Ya da şöyle bir şey yapabilir.Wii u da bildiğiniz üzere konsoldaki görüntüyü kontrolcüye aktaran çok başarılı bir chip ve yazılım var.Nintendo tüm donanımı (yine arm tabanlı) konsolun kontrolcüsüne yerleştirir.Konsol dediğim de eldeki aletin içeriğini tv ye aktaran mekanizmadan başka bir şey değil.(tabii ki içinde yine netflix falan çalıştıracak bir donanım vardır).Evdeyken kullanıcı kontrolcüyle konsola bağlanır ve kaldığı yerden oyununu oynamaya devam eder.

• Mesut Çevik merhaba, 4 haftadır soruyorum cevap yazmıyorsunuz. Günlük işlerim için notebook almayı düşünüyorum. Bu saatten sonra almışken Intel 5.nesil işlemcili alayım diyorum. Sizce, Intel 5.nesil işlemcili notebooklar ne zaman piyasaya çıkar? Bilhassa Türkiye pazarında? Bu işlemcili notebookların çıkış tarihleriyle ilgili, distribütörler den bir duyum aldınız mı? Teşekkür ederim.

-
    @Speed-Step
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkAfter

quote:

Orijinalden alıntı: exoss

avrupada 20 € karşılığında düzenli olarak satıyorum kanımı :) türkiyedede verirdim eskiden ama bu mili kan arıyur muhabbetindenötürü bıraktım burda hayrına verme diye bişi yok ya par a karşılığı vereceksin yada ufak hediyeler (mcdonans da yemek fişi vs vs)

Bugün 20 dolara kanını satan yarın 30 dolara .....

İnsan hayatı kurtarmaktan daha büyük be hediye olabilir. çok acsan gel abkaraya doyurayim

hayır için sana küfür edebilirdim ama değmez ..
  • Program 13. dakika civarında çok takılmaya başladığından izleyemedim.

İnternet bağlantımda bir sıkıntı yok, dizi, film sıkıntısız izliyorum ancak bu programınızı bir türlü izleyemedim. Aşırı takılmalar var. HTML5 veya flash farketmiyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.