hocam sizin bu kupondan gs, rotterdam ve elche maçlarını aldım, rotterdam dk 89 dan sonra 1-0 olan maçı 2-1 yaptı, maçı izlemeyi bırakmıştım, sürpriz oldu...5 liraya 63 lira...hafta sonu maçları için kasaya takviye oldu...
hocam bende gs ve elche maçını aldım sizden. ama gaz metandan patladım. paylaşırsan yarın haberimiz olsun lütfen
southend'den yattı kupon en garanti maçtı halbuki :( kısmet cumartesi maçlarına bi 25 oranlık kupon daha yapacağım cumartesi maçları için.
quote:
Orijinalden alıntı: hernan77
hocam sizin bu kupondan gs, rotterdam ve elche maçlarını aldım, rotterdam dk 89 dan sonra 1-0 olan maçı 2-1 yaptı, maçı izlemeyi bırakmıştım, sürpriz oldu...5 liraya 63 lira...hafta sonu maçları için kasaya takviye oldu...
tebrik ederim dostum. inş cumartesi maçlarından da güzel bişeyler çıkarırız. yine hep beraber kazanırız. sen de bu başlıkta güvendiğin yüksek ganyanlı maçları paylaşırsan sevinirim.:)
quote:
Orijinalden alıntı: IamEwiL
hocam bende gs ve elche maçını aldım sizden. ama gaz metandan patladım. paylaşırsan yarın haberimiz olsun lütfen
sağlık olsun hocam. :) yine bu başlıktan paylaşırım cumartesi maçlarını. inş cumartesi de bi 25lik oran daha yakalarız.
resim yükledim cumartesi maçları için.
garanti kupon için 4 tane seç derseniz:
denizli - gaziantep belediye 1 kartal - adana 0 freiburg - dortmun h2 chievo - cagliari 0