< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çek kazan 700 tl ye kadar hediye çeki fırsatı - migros combo su
-
-
Sağol hocam çarktan 100 lira çıktı sular bedavaya geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kampanyaya getir, Yemeksepeti falan dahil edilmiş ama ekran görüntüsü kabul etmiyor buralardan siparişte basılı fiş gelmiyor ki ben mi yanlış anlıyorum şartları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir hesaptan maksimum kaç kez yarar sağlarız şartlardan anlayamadım
1 alım ile 2 katılım nasıl oldu hocam. Bana tek çark çevirme hakkı geldi. Migrostan alım yapmıştım
aynen bana da 100-50 cikti teşekkürler bilgi verdiğiniz için. migros bir alana bedavayi bugün bitirir artık bu kampanya yüzünden.
Yarın son zaten 1 alana 1 bedava
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kaç fiş yüklediniz hocam.
hocalarım migrostan aldığımızda tek fiş olacak o fişi 2 kez mi yükleyeceğiz? nasıl yaptı yapanlar mesela
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert341903 -- 9 Temmuz 2024; 17:59:28 > -
tek fiş iki erikli ancak bir kez ödedim 107 tl iki çark hakkı verildi.
İlginç bana tek çark verildi. Fişin altında bir tanesinin indirim olduğu ibaresi var sizdede böyle mi görünüyor hocam
aynen oyle yazıyor ama fisteki ürün sayısı önemli. destekten yazin tanımlanır ikinci hakkiniz. cek kazan hizli cevap verir müşteri hizmetleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumruyen -- 9 Temmuz 2024; 18:15:17 >
Getirde sipariş detayına gidince en üstte adresinizin yazılı olduğu yerin sağında soluk renkte belge logosu var ona tıklayınca e-arşiv fatura görüntüleniyor. Onu kullanabilirsiniz anladığım kadarıyla. Yemeksepeti de kayıtlı maile e-arşiv fatura atıyor.
migros 1 alana 1 bedava son gün deyince ciktim 4 koli daha aldim. ayni numara üzerinden yükledim 4 çekiliş daha verdi. iki çark daha çevirdim gene 50-100 verdi. son iki çark hakkını yarin yapcam belki 700-400-200 gelir diye :) kumar bağımlılığı böyle bisey demekki :)
E arşiv faturayı çıktı alıp fotoğrafını göndermek gerekiyor maalesef
Hesap başına sınır var mı?
Sınırsız katılım yapılabiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihzone89 -- 9 Temmuz 2024; 20:7:2 >
Bugün mü son yarın mı?
🤣🤣🤣 700 gelecek mi kimseye merak ediyorum
Sanaldan alanlar nasıl yükleme yapıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Kampayadır gelir geçer kaçıran kaçırın kazanan alır geç kalın diye yararlanlarla ne alıp veremediğiniz var fırsat böyledir ilk gelenler alır gider ki uzun sürece devam etti rahalıkla alan aldı bir türlü anlamıyorum bu olayı ki bu forumda birde tuhaf gerçekten
|
Sanaldan alanlar, earsiv faturanızı destek@barn.com.tr adresine telefon numaranızı ve kayıtlı mail numaranızı yazarak mail atarsanız katılımınızı sağlıyorlar.
|
burası yardımlaşma fikir alışverişinde bulunmak için oluşturulan mecra koskoca şirket benim yüzümden bitirmez kampanyasını seni rahatsız ediyorsa yazdıklarım blokla geç kardeş. |
Toplam 900₺ suya ödemişim 1650₺ migros çek çıkmış. Benden bu kadar yeter yoruldum araç olsa daha çok alırdım. Allah bereket versin haber verenin emeğine sağlık
|
Anladik vallahi kar ettin, zengin oldun kardeş tamam, sayende cekkazan da biter yakinda |
Bugün bereketsiz oldu 20 tanesi de 50 çıktı.
|
10 TL veriyor beyler almayın
|
Denedim az önce. 10 dan devam
|
10 tl veriyor |
Benzer içerikler
- amazon 120 tl indirim
- gnc migros yemek kodu
- doğum gününde hediye veren markalar
- temu iade
- kia niro ev ısı pompası var mı
- hepsiburada hisse yorum
- letgo komisyon alıyor mu
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X