Merhaba;
Kıbrıs'ta bir tanıdığım vasıtası ile 3 adet Zotac Gaming 2060 ekran kartı satın aldım. Fatura 12 şubat 2021 de 10.419 TL olarak adıma kesildi. Ürünleri oradan tarafıma 3 adet olarak kargolasalar faturası ile birlikte ödeyeceğim miktar gümrükte ne kadar olacaktır? Veya daha maliyetsiz yapabilmek adına bir çözüm yolu mevcut mudur acaba?
Merhaba arkadaşlar.
Bir laptopum var SSD ve HDD takılı. SSD cdrom yuvasında takılı ve windows ssd de kurulu yaklasık 2 senedir bu sekilde kullanıyorum. Biosa girdiğimde ssd normal bir şekilde boot menüsünün en üzerinde görünüyor. Fakat başlatmaya çalıştığımda windows kendini hdd üzerinden açmaya çalışıyor. Aynı şekilde yazılımsal bir sorun olabileceğini düşündüğümden flash ile format atmayı denediğimde ise windowsu kuracağım sürücü seçimi ekranında sadece hdd görünüyor. Yani garip bir şekilde bios ekranında görünürken bilgisayar kendini açmaya çalışırken ssdyi görmediğini düşünmeye başladım . Konu hakkında bir fikri olan var mı acaba?
Monitöre Goruntu Gelmiyor
Arkadaslar merhaba. Masaustu bir pc var elimde ve bir oyun oynadigim icin surekli acik birakiyorum. Gece de yine acik birakarak uyudum. Monitor kendini uykuya alip ekranini karartmis. Sabah uyandigimda klavyeye ve mouse a dokundugumda ekranin kendini acamadigini, surekli olarak isiginin sonup yandigini gordum.dvi cikisini kontrol ettim,guc kablosunu kontrol ettim. Cikarip taktim bu kablolari. Ancak hic bir sekilde goruntu gelmiyor. Bilgisayarim hala acik karakterimde oyunda. Normalde monitorun kablosunu kasadan sokunce no signal gibi yazilar cikmasi gerekiyor sanirim o tarz bir yazida cikmiyor. Dedigim gibi surekli kendini acmaya calisiyor ve acamayip yeniden acmaya calisiyor bu dongu icerisinde kaldi monitor. Bilgisi olan var midir acaba bu konuda?
Windows Xp Kurma Hatası
Merhaba arkadaşlar Usbden xp kurarken bir sorunla karsılasıyorum
Sorun tam olarak şöyle rufus ile olusturdugum usbyi takıp pc baslattıgımda windowsu kurmak için bir tuşa basın diyor basıyorum.
Sonra sırasıyla kuracağım bölümü seçtiriyor biçimlendirip kurmak için başlatıyorum. Biçimlendiriyor ve kur dosyalarını kopyalıyor. Burada pcyi yeniden başlatıyor.
Normalde yeniden başlattığında artık kuruluma geçmesi gerekirken bende tekrar windowsu kurmak için bir tuşa basın diyor. Eğer tuşa basmassam o ekranda donuyor. Basarsam ise döngüye girip hep yukarıda yazdığım işlemler oluyor. Bu konuda bir çözüm bulamadım yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim
Ucuz Fiyatlı kombinasyon önerileri?
|
|
Klavye tuş yenileme sorunu yardım.
|
W10 kurulu olan pcyi w7 ye geçirme?
|
Flashtan format atamama w10
|
Son Giriş: 3 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 352
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.800 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 130 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar