Şimdi Ara

Flashtan format atamama w10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pc acilirken kendi kendine direkotomatik onarima basliyor fakat hata veriyor
    [simage]
    [/simage]

Boyle bir hata verip tekrar baslayip siyah ekranda kaliyor ve sadece mouse imleci geliyor.

Format usb si ile format atmaya calisiyorum. Boot menusunden usb yi en uste aliyorum fakat hic usbyi umursamadan yine yukarida anlattigim asamalari tekrarlayip o siyah ekrana geliyor. Icinden cikamadim yardimci olabilirseniz cok minnete gecer valla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Usbyi taktıktan sonra boot etmelisiniz. Bunu yapabilmek için bilgisayarınızın reset düğmesine basar basmaz klavyeden sürekli f8 e basmanız gerekir buradan usb aygıtınızı seçtiğinizde otomatik olarak kurulum başlayacaktır. windows 10 kurulumu esnasında mouse ve klavyenizi kullanamıyorsanız uefi olarak yüklemeyi deneyin. Umarım işinize yarar hayırlı akşamlar.
  • Cevabiniz icin tesekkurler. Boot menusune f12 ile girip usb yi secip enterlasamda malesef bahsettigim donguyu tekrarliyor. Yuklemiyor nedense cozemedim bahsettigim boot ekrani asagida ilkini secip enterliyorum

@takalar1381

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert341903 -- 4 Mayıs 2018; 23:54:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert341903

Cevabiniz icin tesekkurler. Boot menusune f12 ile girip usb yi secip enterlasamda malesef bahsettigim donguyu tekrarliyor. Yuklemiyor nedense cozemedim bahsettigim boot ekrani asagida ilkini secip enterliyorum

@takalar1381
    İlk olarak başka bir iso kalıbını belleğinize yazdırmayı deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• USB Bootable olmamıştır da ondan boot edemiyordur sisteminiz.

Rufus kullanarak bootable kurulum diski hazırlayabilirsiniz.
  • Merhaba Hdd nizi tet etmek için farklı bir cihazınız yok ise önce kurulum işlemini tamamlamanız daha sonra hdd'nizi test etmeniz faydalı olabilir.Kurulum işlemi için windows'unzun tam ve sorunsuz olduğundan eminseniz cihazınızın boot menüsünden genelde f2 ile giriş oluyor ( marka ve modellerde değişebilmektedir) securty boot'u disable yapınız daha sonra yine boot menuden quickly enable or disable Windows legacy boot menu şeklinde sisteminize uygun ayarları yaparak kuruluma geçebilirsiniz.
  • flash a rufus ile anakartın uefi desteği varsa programın içinden uefi için GPT bölüm düzeni seçin ve dosya sistemi fat32 olsun
    başlat deyin bitirsin
    boot menuden uefi yazan flashı enterlayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.