Bildirim
Format !
Under Armour Ücretli Takip 3 Büyük Logo Koşu Ayakkabısı Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BGQMM9J6
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
madem bilgin yok hiç bulaşma... en güzel windows 7... ilk çıktığında 8.1 kurdum memnun kalmadım, ilk mavi ekranda komple gitti sistem... işyerinde 2 laptop var orjinal win8 yüklü, 8.1'e güncellemiyorum bile... -
quote:
Orijinalden alıntı: *fatih*
evet arkadaslar ben şimdi win 7 home premium 64 bit olan toshiba a500-19w modelli bilgisayarımı windows 8.1 pro yapmak istiyorum. Format attıktan sonra yüklenmesi gereken driverlar nelerdir. Pek bilgim yok bu konular hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
win 7 candır. vazgeçme. imazdaki sistemi kuulanıyorum. win 8 yükledim dosya kopyalama hızı dışında bi fark görmedim. ama illa atacam dersen driver booster programını bul. win 8 yükledikten sonra internet driverinı kur. sonrada programı kur. çalışltırınca otomatik herşeyi bulur yükler.
-
Neyse format attım driver sorunu yok da oyunlarda msvcr100.dll hatası falan veriyor ne yapsam olmadı bu sorunu halledecek program falan var mı ? -
msvcr100.dll dosyasını BURADAN indirin.
C:/Windows/System32 klasörü içine kopyalayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: *fatih*
Neyse format attım driver sorunu yok da oyunlarda msvcr100.dll hatası falan veriyor ne yapsam olmadı bu sorunu halledecek program falan var mı ?
Directx son sürümünü kurunuz.İndirdiğiniz dosya 280 kb dır.İndirdikten sonra directx setup dosyasını indireceksiniz...
http://download.microsoft.com/download/1/7/1/1718CCC4-6315-4D8E-9543-8E28A4E18C4C/dxwebsetup.exe
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X