Şimdi Ara

Format Atarken Hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yarina cok acil bir sunumum var. Bilgisayari formatlamam gerek system32/DRİVERS/pci.sys dosyasi eksikmis bu yuzden format atiyorum. Kurulum yaparken bu hatayi veriyor. Cyi bicimlendirirken de mavi ekran veriyor. Cok acil yardim gerekli
     Format Atarken Hata
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkay#

Arkadaslar yarina cok acil bir sunumum var. Bilgisayari formatlamam gerek system32/DRİVERS/pci.sys dosyasi eksikmis bu yuzden format atiyorum. Kurulum yaparken bu hatayi veriyor. Cyi bicimlendirirken de mavi ekran veriyor. Cok acil yardim gerekli
     Format Atarken Hata

farklı cd ile denedin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Skip-_-60

quote:

Arkadaslar yarina cok acil bir sunumum var. Bilgisayari formatlamam gerek system32/DRİVERS/pci.sys dosyasi eksikmis bu yuzden format atiyorum. Kurulum yaparken bu hatayi veriyor. Cyi bicimlendirirken de mavi ekran veriyor. Cok acil yardim gerekli
     Format Atarken Hata

Tek cd var malesef onceden win7 ile format atmaya calistim o cd ile atamadim simdi xp ile atmaya calistim bu hatayi veriyor iste yardimci olursan cok iyi olur

• disk biçimleme ekranından sonra mı geliyor hata?
  • quote:

Orijinalden alıntı: my_x

disk biçimleme ekranından sonra mı geliyor hata?

- Kardesim Sen diski bölmemişsinki diski bol kaça boleceksen sonra at formatı yoksa hata verir.

Edit// : Niye biçimlendiriyonki sil gitsin yeniden diskleri oluştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnowKinq -- 15 Ocak 2014; 20:34:22 >
  • quote:

Cnin ustune gelip enterlayinca geliyor yani kurulum yaparken

• quote:

Orijinalden alıntı: JustWatchTR

quote:

- Kardesim Sen diski bölmemişsinki diski bol kaça boleceksen sonra at formatı yoksa hata verir.

Silince mavi ekran veriyor. Ayrica bolumler zaten bolunmus durumda C ve D olarak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usbden format atarken boot seçimi
    11 yıl önce açıldı
    Format atarken hata alıyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JustWatchTR

quote:

Silince mavi ekran veriyor. Ayrica bolumler zaten bolunmus durumda C ve D olarak

- hDD'niz zarar görmüş Benim bildiğim bu kadar.

• Bolumlendirmenizde sorun var. Tum bolumleri silip yeniden olusturun. Tekrar deneyin. Sorun devam ederse hdd nizi baska bir pc ye takarak bicimlendirin. Tekrar deneyin.

• https://www.youtube.com/watch?v=ZDUiPwAbu8w&feature=youtube_gdata_player

Bu sekilde yapiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkay# -- 15 Ocak 2014; 21:12:53 >
  • Cihaza windows kurarken diski seçip biçimlendirme yaptıktan sonra, cd den veri kopyalarken bu hatayı alıyorsanız mutlaka medya ortamınızda çizik gibi durumlardan ötürü okuyamama probleminiz olabilir. Farklı bir cd ye sahip olmadığınızdan mutlaka cd nizi ıslak bir pamuk ile temizleyip tekrar deneyin.

Eğer diske cd de veri kopyalarken değil de diskten okuma sırasında bu hatayı veriyorsa diskinizi de kontrol etmeniz de fayda olabilir. Fakat dosya eksik hatasını biçimlendirmeden dolayı vereceğini sanmıyorum.
  • sgiritli kullanıcısına yanıt
    Ne yapmam gerek suan hic kimse net birsey soyleyemiyor :) Yarina yetistiremiycem galiba sunumu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Skip-_-60

quote:

Format Atarken Hata

Tek cd var malesef onceden win7 ile format atmaya calistim o cd ile atamadim simdi xp ile atmaya calistim bu hatayi veriyor iste yardimci olursan cok iyi olur

hdd sorunu gibi duruyo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.