Şimdi Ara

Format atmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarımda iki tane işletim sistemi var , xp ve windows 7. bilgisayara 2 senedir format atılmıyor :D . Bi hayli virüs var. Yaklaşık 1 sene önce 1tb harddisk aldım ve bunu kullanabilmek için format akmak gerekiyormuş sanırım . abim format atmadı ve c ve d nin yanına L , Z , S, G gibi sürücüler oluşturdu. Bende şimdi bilgisayarımda 1 tane işletim sistemi ve sadece C ve D istiyorum . Bunu format atarak düzeltebilirim galiba . Pek bilgim yok bu konularda :D yardımcı olurmusunuz :)

şimdiden teşekkürler
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzhnkrt

Arkadaşlar bilgisayarımda iki tane işletim sistemi var , xp ve windows 7. bilgisayara 2 senedir format atılmıyor :D . Bi hayli virüs var. Yaklaşık 1 sene önce 1tb harddisk aldım ve bunu kullanabilmek için format akmak gerekiyormuş sanırım . abim format atmadı ve c ve d nin yanına L , Z , S, G gibi sürücüler oluşturdu. Bende şimdi bilgisayarımda 1 tane işletim sistemi ve sadece C ve D istiyorum . Bunu format atarak düzeltebilirim galiba . Pek bilgim yok bu konularda :D yardımcı olurmusunuz :)

şimdiden teşekkürler

Eğer şu an w7 veya vista yüklüyse bilgisayarım sağ tık yönet (manage)> disk yönetiminden yapabilirsiniz. Ya da format atarken bölümleri silersiniz yeni bölüm oluşturursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 5 Kasım 2011; 16:19:05 >

• Benim Pc'mda C 30 , D 120 gb . sonradan aldığım 1 tb harddiski format atarkenmi dahil edeceğim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzhnkrt

Benim Pc'mda C 30 , D 120 gb . sonradan aldığım 1 tb harddiski format atarkenmi dahil edeceğim ?

format atmadan yeni bölümleri oluşturun. format sırasında bölümleri karıştırabilirsiniz.
  • Teşekkür ederim :) iyi bayramlar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.