Arkadaşlar benim nws603üme su girmişti oksitlenme olmuştu neyse tanıdık birine verdik yaptı müzik çalıo ses kalitesinde en ufak bi sorun yok fakat bilgisayar cihazı görmüyor ayrıca cihaz bilg. takılıyken ekran var ama bilg. la bağlantısını kestiğim zaman ekranı çalışmıyor sadece ses geliyor sordum format atılması gerekiyor dediler atılırsa tamir olurmu? ben atabilirmiyim ? mp3üm sony nw s603
kardeş atarsın bılgısayarıme sımgesı gelır orda sağ tıkla bıçımlendır de
Cihazı menüsünden formatla. Nasıl yapıldığını tam haırlamıyorum ama hatırlayınca yazarım. Sen de biliyorsundur belki, menüden yapılıyor.
yanında reset düğmesi var ordan dene bi..aşağıdada usb aygtlarna format atmk için bi program var orda dene birde olmazsa..
Arkadaşım yardımın için sağol fakat dediğini yaptım olmadı mp3 playerı bilgisayar görmediği için program işe yaramadı format mp3 playerın menüsünden yapılıyor öğrendim kullanım kılavuzundan fakat ekran gözükmediği için atamıyorum playerda sadece ses var dinleyebiliyorum müzikleri fakat menüyü göremiyorum ayrıca şarkıda atamıyorum playera doğal olarak (bilg.la bağlantısı yok sadece şarj oluo şarj olurkende ekran yok) anlamadım gitti nooldu playera bidaha vericem artık..
arkadaşlar ben bir soracağım ben mp3 ümü bilgisayara taktığımda bilgisayar donuyor. Çıkarttığım zaman da düzeliyor. Format atsam olur mu? lütfen yardım edin zaten mp3 ün ekranı kırık elimde bir tek bu kaldı şimdiden teşekkürler..