Şimdi Ara

Rom atarken hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • recovery modda ehndroix romu yüklüyorum 1 dk geçmeden yükleme duruyor yukarıda şu yazı çıkıyor ;
    apply update from .zip file on sd card error

installion aborted diyor rom hakkında bilgili olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: CreedDain

recovery modda ehndroix romu yüklüyorum 1 dk geçmeden yükleme duruyor yukarıda şu yazı çıkıyor ;
    apply update from .zip file on sd card error

installion aborted diyor rom hakkında bilgili olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi?

Hocam ilk önce romu sd carda atıcaksınız sonra recovery modde apply update from .zip file on sd card a girip attığınız
    romu yükliyeceksiniz
  • Telefonu tamamen anlatıldığı gibi formatladım yani datayı systemi sd cartı vs. tabi yedek alarak.

Daha sonra romu sd karta atıyorum.Recovory giriyorum (bu arada CWM-based recovery v5.5.0.4)
    Reco moda sırasıyla install zip from sdcard > choose zip from external sdcard > ordan romu seçip yes diyorum.Yükleme ekranı çıkıyor sorunsuz gibi yaklaşık 1 dakika sonra install from sdcard complete yazıyor en altta ekranın üstünde ise apply update forum .zip file on sd card yazıyor o seçme ekranı yeniden geliyor.O ekranda şu şekilde ;

- choose zip from sdcard
    - apply /sdcard/update.zip
    - toggle script asserts
    - choose zip from external sd card

applye tıklayınca installion aborted diye bir yazı çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CreedDain

Telefonu tamamen anlatıldığı gibi formatladım yani datayı systemi sd cartı vs. tabi yedek alarak.

Daha sonra romu sd karta atıyorum.Recovory giriyorum (bu arada CWM-based recovery v5.5.0.4)
    Reco moda sırasıyla install zip from sdcard > choose zip from external sdcard > ordan romu seçip yes diyorum.Yükleme ekranı çıkıyor sorunsuz gibi yaklaşık 1 dakika sonra install from sdcard complete yazıyor en altta ekranın üstünde ise apply update forum .zip file on sd card yazıyor o seçme ekranı yeniden geliyor.O ekranda şu şekilde ;

- choose zip from sdcard
    - apply /sdcard/update.zip
    - toggle script asserts
    - choose zip from external sd card

applye tıklayınca installion aborted diye bir yazı çıkıyor.

Zip icini kontrol et.tar dosyasi olabilir icinde.degilse eksik inmistir md5 i kontrol et yeniden indir.oda olmadi cwm degis.

http://teamw.in/project/twrp2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 reset atma sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.