Şimdi Ara

Windows kurulumunda sürekli reset atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar geçen gün açtığım konuda bilgisayarım güç seçeneklerinde yüksek performans modu haricinde diğer modları seçtiğim de reset attığını söylemiştim lakin sorunuma bir çözüm bulamadım, bende çözümü format atmakta buldum windows kurulum ekranın da ilk yüklemeden 2 dakika sonra bilgisayar kendine sürekli reset atıyor ve hiç bir şekilde kurulumum tamamlanmıyor sorunum " kurulum yaparken reset attıktan sonra bilgisayardan usb çıkarmadığım için sürekli kurulum ekranına dönüyor olması değil" kurulum %30-35 lere geldiğinde reset atması bu konu hakkında lütfen yardımcı olabilecek birileri varsa bekliyorum.

• Kurulum usb si düzgün oluşturuldu mu?
    Usb de sorun olabilir yada iso dosyasında sorun olabilir başka bişey gelmiyor aklıma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt

Selamlar 2 farklı usb ile windows'un sitesinden indirdiğim biri windows 10 diğeri windows 11 iso dosyalarını flasha boot edip kurdum diğer bilgisayarımda denediğim de herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım

• Kurulum yaptığınız hdd ssd sağlam mı onda sorun olabilir. Linux yüklemeyi deneyin bi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sdd ve hdd ye de denedim ama malesef linux denemedim ve hiç daha öncede kurmadım ama deneyeceğim

• yakiz Y kullanıcısına yanıt

Aynı sorunlarla bende uğraştım bu reset sorunu gına getirdi sorun işlemcide imiş benim işlemci eski olduğu için işlemcinin sürücüsü windows 10 da uyumlu değilmiş.

• myo_1433 M kullanıcısına yanıt

10. nesil işlemciye sahibim 10400f intel işlemcimde bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RAM veya RAM'ler de sorun olabilir. Bir bilgisayarcıya giderek başka RAM ile deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D5A36B309 -- 12 Temmuz 2022; 17:48:38 >
  • Bazı kurulumlarda yeniden başlatmalar normal fakat, setup size uyarı verir kurulum yeniden başlatmadan sonra devam edecek diye.

Uyarı beklemeksizin yeniden başlatıyorsa sorununuz donanım kaynaklı olabilir, işlemciniz aşırı ısınıyor olabilir mi? Termal bakımı doğru şekilde yapıldı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 13 Temmuz 2022; 15:1:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekran kartı arızası ilk sırada olmak üzere, donanım arızası olmalı diye düşünüyorum. şu para iadesi yapıldığı söylenen anakartı mı kullanıyordun galiba. modeli hatırlayamadım şimdi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.