Merhaba PC son 3 gündür ilk açılışta 1 kez reset atıp sonrasında sorunsuz açılıyordu. Bugün ekran kartını çıkartıp açmayı denediğim de ise reset atmadan açıldı. Tekrardan ekran kartını taktığımda 1 kez reset açıp yine sorunsuz şekilde açıldı.
Ram : 16gb
Hdd : 480gb Circual ssd / 1tb hdd
Ekran kartı : asus rog strix 2060
Anakart : EX-H410M-v3İşlemci : İntel 10400f
Güç Kaynağı: x-power 600w 80 plus
Windows kurulumunda sürekli reset atıyor
Merhabalar geçen gün açtığım konuda bilgisayarım güç seçeneklerinde yüksek performans modu haricinde diğer modları seçtiğim de reset attığını söylemiştim lakin sorunuma bir çözüm bulamadım, bende çözümü format atmakta buldum windows kurulum ekranın da ilk yüklemeden 2 dakika sonra bilgisayar kendine sürekli reset atıyor ve hiç bir şekilde kurulumum tamamlanmıyor sorunum " kurulum yaparken reset attıktan sonra bilgisayardan usb çıkarmadığım için sürekli kurulum ekranına dönüyor olması değil" kurulum %30-35 lere geldiğinde reset atması bu konu hakkında lütfen yardımcı olabilecek birileri varsa bekliyorum.
Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar bilgisayarım şu anda yüksek performans modunda daha öncesinden böyle bir sıkıntı yoktu ama birkaç gündür bilgisayarımı dengeli veya güç tasarrufuna alınca PC açıldıktan 2 dk sonra kendini resetliyor ve oturumu açarsam tekrar döngü haline giriyor araştırdım ama sebebini bulamadım çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 9
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 538 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Teknik Yardım