Şimdi Ara

Windows 11 güç seçeneklerinden dengeli veya güç tasarrufunu seçince PC reset atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi arkadaşlar bilgisayarım şu anda yüksek performans modunda daha öncesinden böyle bir sıkıntı yoktu ama birkaç gündür bilgisayarımı dengeli veya güç tasarrufuna alınca PC açıldıktan 2 dk sonra kendini resetliyor ve oturumu açarsam tekrar döngü haline giriyor araştırdım ama sebebini bulamadım çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?

• RAM 16gb

SSD veya HDD modeli 500gb ssd 1t hdd

Ekran kartı asus rog strix 2060

Anakart EX-H410M-v3

İşlemci İntel İ5 10400F

sistem özellikleri

• yardım edecek var mı

• Merhaba;

Güç tasarruf modu notebooklara özel bataryayı daha efektif kullanmak için bir seçenektir. Kullandığın PC de verim yerine böyle kararsız durumlar ile karşılaşabilirsin. Varsıyalan ayarlara getirip kullanman yerinde olacaktır.

Kolay gelsin.

• cemcakmak kullanıcısına yanıt

Merhabalar

Güç seçeneklerinde dengeli ve güç tasarruf modunun ayarlarını varsayılan ayarlara getirdim ve halen dengeli veya güç tasarrufunu seçtiğimde bilgisayarım resetlenip tekrardan başlıyor ve 2-3 dakika içerisinde tekrardan kendi kendine reset atıyor. Lakin güç seçenekleri yüksek performansta ise herhangi bir resetleme olmuyor.

• Merhaba;

Dediğim gibi bu ayarlar notebook için; yüksek performansta sorun yok ise öyle kullanabilirsin..

Kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.