Şimdi Ara

Odin ile root atarken hata aldım telefon açılmıyor? Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
8.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar root atacaktım android 2.3.6 versiyon glaxy SL i9003 telefonuma yalnız hata verdi odin. şuan telefon açılmıyor download modunda kaldı bnde bataryayı çıkartıp taktım telefonu açtığında ekrana direk telefon pc bağlantısı gibi bi ekran geliyo açılmıyor telefon.

Odinde aldığım hatada aşağıdaki gibi
    root dosyasınıda şurdan aldım 2013 sürümünü bilmiyorum yanlışmı yaptım nedir...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1331253

<ID:0/009> File analysis..
    <ID:0/009> SetupConnection..
    <ID:0/009> Initialzation..
    <ID:0/009> Get PIT for mapping..
    Firmware update start..
    <ID:0/009> xwlj2-normalboot.img
    <ID:0/009> NAND Write Start!!
    <ID:0/009>
    <ID:0/009> Complete(Write) operation failed.
    <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

• quote:

Orijinalden alıntı: eyyolcu

Arkadaşlar root atacaktım android 2.3.6 versiyon glaxy SL i9003 telefonuma yalnız hata verdi odin. şuan telefon açılmıyor download modunda kaldı bnde bataryayı çıkartıp taktım telefonu açtığında ekrana direk telefon pc bağlantısı gibi bi ekran geliyo açılmıyor telefon.

root dosyasınıda şurdan aldım 2013 sürümünü bilmiyorum yanlışmı yaptım nedir...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1331253

<ID:0/009> Firmware update start..

odin mod açılıyorsa stock rom yükleyin

• şuan farklı bir sürüm root attım bu kezde wifi açılmıyor ne yapabilirim acaba bunun için...
  • quote:

şuan farklı bir sürüm root attım bu kezde wifi açılmıyor ne yapabilirim acaba bunun için...

attığın romlar bozuk kardeş
  • ohh be sonunda halettim kernel yükledim farklı düzeldi....

Acaba bu tweaks ve cwm nedir ne işe yarar...
  • Aydenz kullanıcısına yanıt
    Ya abi aynısı bende de oldu yalnız benim telefonum Galaxy S3 mini GT-I8200Q ya bende de telefon açıldığında aynen şunlar yazıyor:
    Firmware upgrade encountered an issue.Please select recovery mode in Kies & try again.Ya ben biraz araştırdım Kİes bağlantısı gerekiyor herhalde yapmaya çalışıom Kiese de bağlanmıyo.
    Çok acill telefon sıfırdı bilgisi olanlar lütfen yardım!!!
  • quote:

Arkadaşlar root atacaktım android 2.3.6 versiyon glaxy SL i9003 telefonuma yalnız hata verdi odin. şuan telefon açılmıyor download modunda kaldı bnde bataryayı çıkartıp taktım telefonu açtığında ekrana direk telefon pc bağlantısı gibi bi ekran geliyo açılmıyor telefon.

<ID:0/009> Firmware update start..

Ya abi Allah'a şükürler olsun ki ben bugün telefonumu yaptım ve sizinle de paylaşayım dedim
    Abi benhttp://www.sammobile.com sitesine girdim fırmware kısmına girdim ve ardından arama yerine kendi telefonumun modelini yazdım bissürü şey çıktı ama aralarında benim telefonum için gerekli dosya yoktu sen bi bak warsa inşallah işini görür ama sitede telefonun için gerekli dosya yoksa sen de benim gibi googleye telefonunun modelini yazıp (örneğin GT-I8190 fırmware edition) arat çıkan sitelerin herhangi birisinde kesinlikle vardır yalnız dikkat et turkey yazmalı başında onu indir odini aç indirdiğin dosyayı odinede pda kısmına at sonunda reset ok diye bişey çıkacak o zaman zaten telefon baştan açılır ve normal hale döner yalnız telefon açıldığında genelde tarih yanlış verilir önce ağ destekli saatı çalıştır 1 defa googleye girip herhangi bir arama yap ardından istersen manuel olarak saati değiştirebilirsin... :) Bu arada abi telefonun için gerekli dosyayı bulamazsan sen bana bu siteden cevap yaz ben sana yardımcı olurum inşallah senin telefonu da kurtarırız sen hiç merak etme Allah'a güven...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YUSUF0049 -- 7 Ağustos 2014; 1:42:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yusuf dedini deniyorum bende de aynı sıkıntı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: pegabull

yusuf dedini deniyorum bende de aynı sıkıntı var

üstadlar odin ile samsung telefonuma güncelleme root atıyordum araştırarak başladım tabi.telefondan bilinmeyen kaynaklara izin vermeye tıklayın denmişti aynen tıkladım..tlf kapattım ve root attım ..bittikten sonra tlf yenıden başlamadı..REACTİVATİON LOCK: OFF modunda görünüyordu...tekrar araştırdıktan sonra gördümki telefondaki usb ayıklama modunuda aktif hale getırmek gerekıyomuş..şimdi ne tlf açabiliyorum dokunmatık zaten dewre dışı tuşlarlada müdahale edemıyorum.. lütfen yardım edin telefonu açabilirsem usb modunuda aktif edip rootu başarıyla sonlandıracağıma inanıyorum bu sefer :((
  • YUSUF0049 Y kullanıcısına yanıt
    selamın alyeyküm bendede aynı sorun var yardımcı olurmusunz lütfen telefon s4 şuan ekranda bilgisyara bağla gibi bişey gözüukuyor ben ardım dediğniz şeyi ama türkeçe olanınını bulumadım Allah için yardım et kardeşim telefon o halde kaldı ne yapacağımı şaşrdım yardımcı olursan çok sevinirim karrdeşim

@YUSUF0049
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.