Şimdi Ara

HARDDİSK SÖKÜCEM FAKAT VİDALARI ALTIGEN VİDA NASIL SÖKÜCEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.A ARKADAŞLAR HARDDİSK SÖKÜCEM FAKAT VİDALARI ALTIGEN VİDA NASIL SÖKÜCEM BÜTÜN NALBURLARA SORDUM BÖLE TORNAVİDA YOK DİYORLAR
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Altıgen Vidanın Sökülmesi

Bir harddiski sökmek için altıgen vida ile karşılaşırsanız, sökmek için doğru aleti bulmanız gerekir. İşte adım adım bir kılavuz:

1. Uygun Anahtarın Belirlenmesi: Altıgen vidalar için altı köşeli bir anahtara ihtiyacınız vardır. Bu anahtarlar "torx" veya "6 köşeli yıldız" anahtarı olarak da bilinir.

2. Anahtarın Seçimi: Anahtarın boyutunun vida yuvasına tam olarak uyması gerekir. Çok küçük bir anahtar vida yuvasına zarar verebilirken, çok büyük bir anahtar tam olarak oturmayabilir.

3. Vida Yuvasına Oturma: Anahtarı vida yuvasına dikkatlice yerleştirin. Anahtarın tüm köşelerinin vida yuvasıyla tam olarak temas ettiğinden emin olun.

4. Saat Yönünün Tersine Dönme: Anahtarı saat yönünün tersine dikkatlice çevirin. Vidalar genellikle sıkı bir şekilde sıkılır, bu nedenle onları gevşetmek için sabırlı olmanız ve aşırı güç kullanmamanız gerekir.

5. Vida Çıkarılması: Vida gevşediğinde, onu tamamen çıkarmak için elinizle çevirebilirsiniz.

İşte bu kadar! Bu adımları takip ederek altıgen vidaları kolayca sökebilirsiniz.

İlgili Anahtar Kelimeler:

• 6 köşeli yıldız vida nasıl açılır
    • Altıgen vida nasıl açılır
    • 6 gen vida nasıl açılır
    • Altıgen vida nasıl sökülür
    • Torx vida nasıl açılır
    • 6 köşeli yıldız vida nasıl açılır
    • 6 köşeli vida nasıl açılır
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: amedliiso21

S.A ARKADAŞLAR HARDDİSK SÖKÜCEM FAKAT VİDALARI ALTIGEN VİDA NASIL SÖKÜCEM BÜTÜN NALBURLARA SORDUM BÖLE TORNAVİDA YOK DİYORLAR

kenarları altıgen,normal düz uçlu olmayan tornavida ile sökeceksin
  • BENDE BİLİYORUM FAKAT NERDE SATILIYOR BU TORNAVİDALAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: amedliiso21

BENDE BİLİYORUM FAKAT NERDE SATILIYOR BU TORNAVİDALAR

bahous ,şu carrefourların yanında oluyor,ikea vb
  • Koçtaş..
  • TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR Bİ BAKAYIM DEDİĞİNİZ YERLERE.....
  • lokma tornavida lazım sana. Hırdavatçılara bak olur. Bulamazsan ben konyadan kargoyla gndreyim:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git bi elektronikciden odunc al. Bizim takim cantasinda seti var =)
  • ARAŞTIRDIĞIMA GÖRE TORNAVİDANIN ADI TORX TORNAVİDAYMIŞ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

lokma tornavida lazım sana. Hırdavatçılara bak olur. Bulamazsan ben konyadan kargoyla gndreyim:D

lokma takımı somunları sökmede işe yarar burada ihtiyaç olan takım alyan takımıdır.
  • [DHTUBE=]https://youtu.be/3aXGqH-DGZ8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.