Şimdi Ara

Harddisk vidası için tornavida

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm harddisklerde vidalar aynı mıdır bilmiyorum ama samsung hdd pcb sini sökmek için tornavida alacağım ama adını ve boyutunu bilmediğim için alamıyorum. Ucu hafif sivri, sanırım 6 köşeli yıldız tornavida; bunun adı, numarası vs nedir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• harddiski açınca bi daha toplanmaz içindekiler falan herşey gider umarım biliyorsunuzdur ?
  • Çoğu yerde bulabilirsiniz.Hatta ben 5TL'ye seyyar satıcıdan almıştım set olarak.Numara falan yazmıyor üstünde o konuda yardımcı olamayacağım ama set olarak alırsan daha uyguna daha iyi olur.
    Ayrıca Harddiski belli bi yerden sonrasını sökmek kaldırıp çöpe atmaktır bunuda göz ardı etmeyin derim. kartı çıkardıktan sonra çalışmaz halede gelebilir.
    Kolay gelsin
  • Sadece pcb yi çıkartacağım geri kalan kısımlara dokunmayacağım ama baktım ki zora gidiyor devam etmem zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karşıyakalı1912

Tüm harddisklerde vidalar aynı mıdır bilmiyorum ama samsung hdd pcb sini sökmek için tornavida alacağım ama adını ve boyutunu bilmediğim için alamıyorum. Ucu hafif sivri, sanırım 6 köşeli yıldız tornavida; bunun adı, numarası vs nedir acaba?

Selam
    HDD'nin vidalarını açmak istediğiniz aletin adı TROX olarak bilinir. Açmak istediğinizden eminseniz, bu tornavida takımlarından 2.Onur iş hanından temin edebilirsiniz karşıyakalı..

Bu tornavidalar hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, google amcaya torx tornavida seti olarak sorun. Genelde 8 mm çapındaki tornavidalar yaklaşık tüm HDD vidalarını söker. Sizin alacağınız tornavida Trox 8 veya 10 mm çapında olmalıdır.
    Kolay gelsin..
  • Bahsettiğiniz adres tam olarak neresi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karşıyakalı1912

Bahsettiğiniz adres tam olarak neresi acaba?

Selam
    Çankaya'yı biliyorsunuzdur umarım? Çankaya'ya gelin(izmir eski itfaiye yakınında) ve orada ikinci Onur iş hanını sorun. Burada bir çok elektronik malzemeleri satan yerler vardır.
    Eğer aynı binanın yan caddesine girerseniz, orada BAŞKENTLİ ve Necip bilgisayar isminde 2 malzemeci var. Bunlarda kesin bulursunuz.
    Kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah çok sağolun.
  •  Harddisk vidası için tornavida

Videosu 1.37 dakika

Magnetize / Demagnetize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.