Şimdi Ara

Kasa Fanı nasıl Sökülür

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasanın fanından çok kötü gürültü geliyordu forumda yazdım çözüm olarak fanın yağlanmasını söylediler ama ben fanı sökemedim bu fan ne ile sökülür hiç bir tornavida uymuyor nasıl sökecen lütfen yardım edin

• tornavida vidaya mı uymuyor? nasıl vida çok mu küçük? yıldız tornavida kullan vidanın başı artı şeklinde ise
  • vidanın başı + şeklinde değil nornal - şeklindede değil
  • sorunuzdan hiçbirşey anlamadım desem... Kasanın kapağını açtığınızda fanı görüyo olmalısınız sorun onu yerinden çıkarabilmekse bence bu teknik bir arıza değil .. yani konunun yeride burası değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_aytekin

vidanın başı + şeklinde değil nornal - şeklindede değil

Resmini çekip yollama imkanın varmı?

Eğer vida başları tahmin ettiğim gibiyse Yani Üçgen yada yuvarlaksa sadece teknik servis açabilir.

Bu arada da Fanları Yağlamak hayatımda duyduğum en saçma şey.Fanları yağlarsan 2 günde tozdan görünmez fanların.Yağlamak yerine temizle bakım yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumped -- 12 Eylül 2007; 11:24:21 >
  • vida başları yuvarlak şekilde bide fanları yaplamak fikrini bana bu forumda söylediler işte linkhttp://forum.donanimhaber.com/m_17509607/mpage_1/key_//tm.htm#17509607
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jumped

quote:

Orjinalden alıntı: emre_aytekin

vidanın başı + şeklinde değil nornal - şeklindede değil

Resmini çekip yollama imkanın varmı?

Eğer vida başları tahmin ettiğim gibiyse Yani Üçgen yada yuvarlaksa sadece teknik servis açabilir.

Bu arada da Fanları Yağlamak hayatımda duyduğum en saçma şey.Fanları yağlarsan 2 günde tozdan görünmez fanların.Yağlamak yerine temizle bakım yap.

Fanın sadece vidası yağlanacak dostum bütün fan nasıl toz içinde kalsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasa ve Kasa Fanı Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk önce pcnin arkasından yıldız tornavida ile 4 tane vidayı sök fanı çıkar sonra motorun arksaında plastik bir tıpa olması gerekir...
    o tıpayı çıkart çıkartınca orayı tornavida gibi sivri bir cisimle itir fan çıkar sonra artık o fanın pervanesini suyun altınamı tutarsın yoksa bezlemi silersin diikkat et ama motora su geitmemeye çaış
    daha sonra makine yağı ile moturu ve fanın takıldığı mıknatısı felan yağla işlem bukadar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsnac

ilk önce pcnin arkasından yıldız tornavida ile 4 tane vidayı sök fanı çıkar sonra motorun arksaında plastik bir tıpa olması gerekir...
    o tıpayı çıkart çıkartınca orayı tornavida gibi sivri bir cisimle itir fan çıkar sonra artık o fanın pervanesini suyun altınamı tutarsın yoksa bezlemi silersin diikkat et ama motora su geitmemeye çaış
    daha sonra makine yağı ile moturu ve fanın takıldığı mıknatısı felan yağla işlem bukadar...

Bu işlemleri yaptıktan sonra da o fanı çöpe at.

Mantıklı şeyler yazın lütfen. Fanlar bildiğimiz yağlar ile yağlanmaz. Kasa fanı 5 YTL
    alıp yenisini takmak daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.