Şimdi Ara

İPhone format atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimdeki 14 pro max telefona nasıl format atabilirim? icould bilgilerimi girerek tekrar kurabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En temiz format telefonu dfu moda alarak yapılan formattır.

ipsw.me adresinden telefonunuza uygun olan güncel ios sürümünü indiriyorsunuz, ardından bilgisayarınıza itunes ile yedek alın, yedekleme yapmadan önce itunes ayarlarından "yerel yedeklemeyi şifrele" seçeneğini aktif ederseniz tüm parolalarınız da kaydedilir. İtunes yedeklemesini yaptıktan sonra telefonu dfu moduna alıyorsunuz, shift tuşuna basılı tutarak itunes üzerinden iphone geri yükle'ye tıklıyorsunuz ipsw.me sitesinden indirdiğiniz firmware dosyasını seçiyorsunuz sonrasında itunes telefondaki tüm verileri işletim sistemi dahil siliyor ardından ios'u sıfırdan kuruyor fabrika çıkışı gibi, yükleme tamamlandıktan sonra zaten itunes üzerinde son yedeği görürsünüz geri yükle dediğinizde yedeğiniz yüklenir tüm uygulamalarınız ayarlarınız parolalarınız duvar kağıdınıza kadar her şey gelir.

Telefonu dfu moda almayla ilgili şu videoya bakabilirsiniz, biraz uğraştırıcı bir işlemdir.

Özgür AYDINyoutube
    #iphone #dfu #restore #dfumode #iphone_fix #recovery Herkese merhaba arkadaşlar. Bugün iPhone'ların Restore moda veya DFU moda nasıl alındığını anlattım. Saniye saniye neler yapmanız gerektiğini gösterdim ve bu modların ne işe yaradığından bahsettim. Umarı yardımcı olur. Kanala abone olup beğeni ve yorum yaparsanız sevinirim. Herkese iyi seyirler. 00:00 Giriş 00:11 DFU ve Restore Mod nedir? 01:36 Restore ve DFU moda nasıl alınır? 03:15 Tuş kombinasyonları 03:30 Recovery mod için tuş kombinasyonu 03:50 Recovery mod açma 04:22 Recovery mod ne için kullanılır? 04:55 Recovery moddan çıkma 05:30 DFU mod ne için kullanılır? 05:56 DFU mod nasıl açılır? 07:00 DFU mod içeriği 07:43 DFU moddan çıkma 08:11 Kapanış
    https://www.youtube.com/watch?v=hCM6pklPyos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 24 Kasım 2024; 2:2:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone telefona şarkı atma
    3 ay önce açıldı
    iphone reset
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.