iOS 18.1.1 iPhone 14 Pro Max performansı nasıldır?
Arkadaşlar ben 13 Pro Max kullanıyordum geçen hafta. Bu hafta 14 Pro Max'e geçtim ve iOS 18.1.1'e yükleyince performansı 13 Pro Max'ten daha düşük geldi ve gözle görülür takılma ve akıcılıkla ilgili problemler var. Telefonu 2 kere sıfırladım, canlı desteğe de bağlanıp testlerini yaptılar fakat problem bulunamadığını söyledi. iOS 18.1.1'i 13 Pro Max'te denemedim, acaba sorun iOS 18.1.1'de mi?
İPhone 14 Pro Max için kaç Watt adaptör kullanılır?
İPhone 14 pro max’im var. 20W ve 25W adaptörlerim var. Ben sadece gece şarja takıyorum ve sabah alıyorum. Hızlı şarj etmesi önemli değil yavaş ve uzun şarj etmesi önemli o yüzden. Hangi adaptörü kullanmalıyım?
iPhone 14 Pro Max'imde takılmalar oluyor pil sağlığı %90 ve 35GB'lık alan kullandığım halde kasmalar devam ediyor. 25W adaptör kullanıyorum ve 20W adaptörüm de var. Sizce 25W kullandığım için mi performans sorunu yaşıyorum?
İPhone format atma
Elimdeki 14 pro max telefona nasıl format atabilirim? icould bilgilerimi girerek tekrar kurabilir miyim?
iPhone 14 Pro Max performans sorunu
Geçen hafta iPhone 13 Pro Max'imi satıp 2. El iPhone 14 Pro Max'e geçtim. Telefonun pil sağlığı %90 olduğu halde 13'ten daha az performanslı geldi özellikle menü geçişlerinde. Sorun neden olabilir?
Yurtdışı telefon hakkında
180 gün meselesi ne zaman aktif olacak
Bu 180 gün meselesi her sene olan bir şey mi yoksa 1 kere yaptırmak yetiyor mu, yoksa 2025de de mi yenileniyor mu? Arkadaşım yurtdışında okuyor Türkiye'de vakit geçirmiyor o yüzden telefonu açtırmak istemiyor
Yurtdışından telefon alacak arkadaşım yurtdışında Türk hattını taktı ama şubatın 11inde Türkiye'ye gelecek 180 gün meselesi Türkiye'ye gelince mi başlayacak yoksa hattı yurtdışında taktığı andan itibaren mi
120 günden sonra 30 gün + 30 gün uzatma mevzusunu açıklar mısınız
Sıfır İphone’nun garantisi bitmiş
Kosova'da sıfır jelatinli iPhone 12 Pro Max gördüm. Kadın ısrarlı sıfır olduğunu ve açılmadığını söyledi. Kutunun arkasındaki seri numarasını sorguladığımda resimde attığım şekilde kapsam süresi doldu yazıyordu. Sonra kadın Amerika'dan geldiği için garantisi gözükmediğini söyledi. Cihazın arkasında CE yazacağına FC yazıyordu. Yani bu cihaz normalde ikinci el mi sıfır gibi satmaya çalışıyorlar?
Windows 11 Nihai Performans gözükmüyor
Windows 11 laptopumda internette yazılan kodları CMD’ye girdiğim halde nihai performans gözükmüyor neden olabilir?
Windows Update eski yazılımı yüklemeye çalışıyor
AMD RX590 Undervolt nasıl yapılır?
Oyunlarda kapanma yaşanıyor bu ekran kartı için undervolt nasıl yapılır?
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 262
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 23.957 (Bu ay: 2.066)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Apple - iPhone - iPad