Yurtdışı telefon hakkında
180 gün meselesi ne zaman aktif olacak
Bu 180 gün meselesi her sene olan bir şey mi yoksa 1 kere yaptırmak yetiyor mu, yoksa 2025de de mi yenileniyor mu? Arkadaşım yurtdışında okuyor Türkiye'de vakit geçirmiyor o yüzden telefonu açtırmak istemiyor
Yurtdışından telefon alacak arkadaşım yurtdışında Türk hattını taktı ama şubatın 11inde Türkiye'ye gelecek 180 gün meselesi Türkiye'ye gelince mi başlayacak yoksa hattı yurtdışında taktığı andan itibaren mi
120 günden sonra 30 gün + 30 gün uzatma mevzusunu açıklar mısınız
Sıfır İphone’nun garantisi bitmiş
Kosova'da sıfır jelatinli iPhone 12 Pro Max gördüm. Kadın ısrarlı sıfır olduğunu ve açılmadığını söyledi. Kutunun arkasındaki seri numarasını sorguladığımda resimde attığım şekilde kapsam süresi doldu yazıyordu. Sonra kadın Amerika'dan geldiği için garantisi gözükmediğini söyledi. Cihazın arkasında CE yazacağına FC yazıyordu. Yani bu cihaz normalde ikinci el mi sıfır gibi satmaya çalışıyorlar?
Windows 11 Nihai Performans gözükmüyor
Windows 11 laptopumda internette yazılan kodları CMD’ye girdiğim halde nihai performans gözükmüyor neden olabilir?
Windows Update eski yazılımı yüklemeye çalışıyor
Intel'in kendi sitesinden güncel grafik sürücüsünü yükleyince Windows Update'ten eski sürümü yüklüyor. Resimde de belirttim. Windows Update'den bu eski grafik sürücüsünü nasıl kaldırabilirim?
AMD RX590 Undervolt nasıl yapılır?
Oyunlarda kapanma yaşanıyor bu ekran kartı için undervolt nasıl yapılır?
Laptopuma bu SSD uyar mı?
Hı-Level 256GB Sata3 M2 Nvme Pcıe SSD 3300/1200MBS HLV-M2PCIESSD2280/256G
Asus FX506HE-HN011 model laptopum var. Yukarıda belirttiğim SSD laptopuma uyar mı?
Fifa 21 gamepad ile titremiyor
Başlıkta belirttiğim gibi ps4 kolu kullanıyorum. Ds4windows kullanarak bilgisayara bağladım fakat fifa 21’de titremiyor gamepad. Oyunla mı alakalı?
Gamepad her oyunda çalışmıyor
Kontorland marka 4104 kol aldım. RDR2 ve AC oyunlarını oynuyorum fakat bazı oyunlarda konsol desteği olmasına rağmen X360CE programı kullansam da çalışmıyor. Neden olabilir?
Fifa 21 gamepad problemi
Bugün kontorland marka PS-4101Y kablosuz gamepad aldım. FIFA 21'e girince R2 tuşuna basınca kendi kendine tepkiler veriyor neden olabilir?
Konterland gamepad bilgisayarda çalışır mı?
Bu oyun kolunu almıştım bilgisayar, için uygun mu?
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 238
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 21.880 (Bu ay: 379)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 27 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Apple - iPhone - iPad