Şimdi Ara

Ekranı kırık laptopa format atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
13.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekranı kırık laptopuma format atmalıyım. Hiçbir şekilde görüntü yok. Kısa bir süre içerisinde halletmeliyim ki laptopu satacağım, yalnız içinde özel bilgiler olduğundan bir şekilde silinmeleri gerek. Ne yapmalıyım? Bir bilgisayarcıya götürürsem halledebilir mi? Toshiba servise götürdüm, yapamıyoruz dediler. Yardımlarınızı bekliyorum.

• başka bi ekrana bağla, yada projeksiyon,, yada TV gibi,,
    veya diski söküp başka bi bilgisayarda içini iyice temizlemen gerek,,
  • Bilgisayar ekranına bağlamayı denedim, ama ekranda hiçbir görüntü çıkmadı.
    Sanırım başka bir ekrana bağlarken seçeneklerden birini seçmem gerekiyordu, ve hatırlamıyorum.
    Ayrıca oturumum kilitli.

diski sökmek zor bir iş mi? ve başka bilgisayara nasıl bağlayabilirim hiçbir fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edcrfv4

Bilgisayar ekranına bağlamayı denedim, ama ekranda hiçbir görüntü çıkmadı.
    Sanırım başka bir ekrana bağlarken seçeneklerden birini seçmem gerekiyordu, ve hatırlamıyorum.
    Ayrıca oturumum kilitli.

diski sökmek zor bir iş mi? ve başka bilgisayara nasıl bağlayabilirim hiçbir fikrim yok.

toshiba ise zor değildir, iki tane vida hepsi hepsi, el kadar bi kapak vardır onun altında hemen, bazı markalarda bu şekilde değil tabi,,
    evet ekranda çıkmayabilir ama projeksiyon varsa yakınlarında projeksiyonlar görüntüyü kendi algılar,
    kolay gelsin,,
  • Çıkarttıktan sonra o diski başka bi laptopa takmalıyım yani öyle mi?
    Maalesef yokta, bu dediklerinizi yaptırabileceğim bir servis biliyor musunuz? tabi istanbuldaysa
    teşekkür ederim
  • quote:

Çıkarttıktan sonra o diski başka bi laptopa takmalıyım yani öyle mi?
    Maalesef yokta, bu dediklerinizi yaptırabileceğim bir servis biliyor musunuz? tabi istanbuldaysa
    teşekkür ederim

başka bi laptoptakiyle yer değiştirmekte olur ama çevrende 2.5'lik harici disk kullanan kimse yokmu, disk kutusuna takakıp işini hallederdin,,
  • sabit disk çıkamıyor yerinde, aksi gibi diğer her yeri sökülüyorda o kapağı açamadım, neyse artık, teşekkür ederim. beceremicem ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bak şunuda deneyebilirsin,, eğer windows 7 (sanırım vistada olur) kullanıyorsan şunu yapmayı dene,
    bilgisayarı aç, açıldığından emin ol,,
    sonra harici ekrana bağla,
    sonra win+P tuşuna bas, bağlantıyı kurmuş olacaksın,, (başlat tuşuna basılı tutarak 4 kere P tuşuna basarsan ekrana bağlanır)
    umarım işine yarar,,
  • monitöre bağlıyorum laptopu, açılırken tamam, ama tam kullanıcı seçerken, no signal diyor monitör. iki monitörde de denedim, ikisindede aynı. laptop açılıyor aslında, ufak bi ucundan gözüküyor. başka bi bildiğiniz kısayol var mıdır, vista kullanıyorum
  • quote:

monitöre bağlıyorum laptopu, açılırken tamam, ama tam kullanıcı seçerken, no signal diyor monitör. iki monitörde de denedim, ikisindede aynı. laptop açılıyor aslında, ufak bi ucundan gözüküyor. başka bi bildiğiniz kısayol var mıdır, vista kullanıyorum

açılırken tamam derken, post ekranını görüyormusun yazılar falan geliyor öylemi,
    harici ekrana bağlama kısayolu başlat + P tuşudur, tabi bilgisayar açıldıktan sonra,,
    güvenli modda çalıştırmayı deneyin, bide F8 tuşu ile,,
    kolay gelsin buda olmazsa HDDyi sökmek gerekecek artık,,
    (no signal demesi ekran çözünürlük ayarlarından olabilir bunun için güvenli modu dene)
  • güvenli modda oldu, çok çok teşekkür ederim :)
  • quote:

güvenli modda oldu, çok çok teşekkür ederim :)

çözdüğüne sevindim valla gece gece:) ha bide önemli verilerinse eğer,, sildikten sonra diske önemsiz bişeyler kopyala ve sil, bu işlemi bi kaç defa yap,, malum silinen veriler geri getirilbiliyor,,
  • şimdi yedekliyorumda, format atıcaktım aslında, o zaman böyle bi sorun olmaz di mi
  • Ekranım kırıldı ve harici başka bir ekrana bağladım dizüstünü.Format atmam gerek ve o format ekranı sadece ana ekranda çıkıyor.Harici ekrandada çıkması için ne yapmam gerek?
  • bence laptopu satacaksan harddiski sök, iyice parçalanmadıktan sonra halen geri getirilebilir veriler.
  • bios ekranını görme gibi bir yol yok mu
  • Arkadaşlar, tuş kombinasyonlarıyla uğraşmanıza gerek yok laptopun kırık olan ekranıyla bağlantısını kesin (laptopun ekranının kapağını açıp, data ve güç soketlerini çıkartın). Böylece laptopun vga çıkışı birinci monitör çıkışı olacak ve direk görüntü alacaksınız. Bizzat denedim ve şu an kullanıyorum.
  • Arkadaşlar benim hp laptobum var ekranı çatladı sağ tarafında ufak bir görüntü var başkada yok bilgisayar açılırken laptondan ışık geliyor tamamen açılnca monitörde görüntü geliyor ne yapsam bilgisayar ilk açılınca monitörden gelse görüntü lütfen acil yardım edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.