Şimdi Ara

Monitöre Goruntu Gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Masaustu bir pc var elimde ve bir oyun oynadigim icin surekli acik birakiyorum. Gece de yine acik birakarak uyudum. Monitor kendini uykuya alip ekranini karartmis. Sabah uyandigimda klavyeye ve mouse a dokundugumda ekranin kendini acamadigini, surekli olarak isiginin sonup yandigini gordum.dvi cikisini kontrol ettim,guc kablosunu kontrol ettim. Cikarip taktim bu kablolari. Ancak hic bir sekilde goruntu gelmiyor. Bilgisayarim hala acik karakterimde oyunda. Normalde monitorun kablosunu kasadan sokunce no signal gibi yazilar cikmasi gerekiyor sanirim o tarz bir yazida cikmiyor. Dedigim gibi surekli kendini acmaya calisiyor ve acamayip yeniden acmaya calisiyor bu dongu icerisinde kaldi monitor. Bilgisi olan var midir acaba bu konuda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uplamis olaym bilem varsa

• işletim sistemi seviyesinde kilitlenmiş gibi gözüküyor. Hard reset atmayı denedin mi? Yoksa karakterinin son halini mi merak ediyorsun?  

• Hocam suanda laptopa 2. Ekran olmasi acisindan bagladim fakat orada da ayni sorun gorunuyor. Boylece kasa kaynakli bir sorun olmadigini dusunuyorum eger atlamadigim bir sey yoksa?

• Besleme sorunu olduğunu öğrendim bir televizyoncuda tamirini gerçekleştirdim arkadaşlar. İleride benzer sorunla karşılaşan olursa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Görüntü Gelmiyor.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.