Şimdi Ara

2v2 Class Önerileri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir PvE oyuncusu olarak bu yaz bir değişiklik yapıp kardeşimle beraber PvP bir sunucuda horde tarafında 2v2 arena yapmak için karakter açmaya karar verdik. Ama 2v2 arena classları ile ilgili hiçbir bilgimiz olmadığı için konu açmak durumunda kaldık. Kardeşim shaman açıp healer olmak istiyor. Shamanın yanına dps olarak ne karakter açmamı önerirsiniz?? Başka önerileriniz varsa onlarıda paylaşırsanız iyi olur. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• Warrior &Paladin (dmg&healer)
    Rogue&Mage (dmg&dmg)
    Rogue&Priest (dmg&healer)
    Warlock&Druid (dmg&healer)
    Tavsiye edebilirim .
  • retri pala, dk, warrior olabilir.
  • Prot warrior + resto druid. Süründürün onları
  • Holy ve prot pala ancak priest li bi ekip gelirse mana poll da sorun yaşabilirsiniz az da olsa.
  • Afflic wl/Resto drood hot dot run
    Bu setup ile çok eğlendiğimizi söyleyebilirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter777

Holy ve prot pala ancak priest li bi ekip gelirse mana poll da sorun yaşabilirsiniz az da olsa.

Herhangi bi healer ve prot palada güzel gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: atavratbraveheart

Warrior &Paladin (dmg&healer)
    Rogue&Mage (dmg&dmg)
    Rogue&Priest (dmg&healer)
    Warlock&Druid (dmg&healer)
    Tavsiye edebilirim .

Bunlara ben de katılıyorum özellikle Rogue&Mage çok iyi ikili oluyorlar iyi kordine olabildikleri sürece.
  • Resto shamanın yanına rogue yada warlock gider.
    En iyi 2v2 takımı bana göre discipline priest&rogue..
  • öncelikle yanına bi dudu healer alıosun........
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenical

Prot warrior + resto druid. Süründürün onları

yapma bunu yapma bunu :( Resto dru + prot pala yapmıştık. Yaşıtlarımız bağ-kur dan emekli oldu bizim fight bitmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavii_yosun -- 14 Temmuz 2010; 8:43:05 >
  • Pek pvp yapmam ama şu setup çok iyi Disc Pri-Afflic Warlock.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavii_yosun

quote:

yapma bunu yapma bunu :( Resto dru + prot pala yapmıştık. Yaşıtlarımız bağ-kur dan emekli oldu bizim fight bitmedi.

Süper ya

Karşıdakinin sıkılıp ayrılma şansı da var. Beleşten puan gelir. Çok yapan olacağını sanmam ama. Oluyor muydu ?

• quote:

quote:

koptum resmen..

hakkaten prot warrior olsa neysede prot pala zormala olur bence.. karşıdada bir healer bir dps takım olursa çarşamba resete kadar maç yaparsınız..

• eğer resto shaman varsa yanına dk açmanı öneririm hem 55 den başlar ve kolay level alır hem de partide shaman olduğunu gördüklerinde direk sana yönelcekleri için sen kaçarken onları hızlı bi şekilde alması lazm bunun için de dk ideal ama paladin veya warr da iş görür kanımca kendi battlegroupundaki zirvedeki resto shamanlı grupların setuplarına bakmanı öneririm;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

quote:

koptum resmen..

hakkaten prot warrior olsa neysede prot pala zormala olur bence.. karşıdada bir healer bir dps takım olursa çarşamba resete kadar maç yaparsınız..

• Benden sana tavsiye hiç bir işe aile üyeleriyle girme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

quote:

koptum resmen..

arenada prot pala>prot warrior

• bize nedenlerini açıklayabilirmisin? niye prot pala > prot warrior?

bence neden prot warrior hemen yazayım söyleyim;

2-3 tip charge atabiliyor.. kitelanması çok çok zor.. charge yiyen stunlanıyor. spell interrupt için ayrıca skilleri var.. aoe stunı var.. 5 sn kısa cdli stuni var..
    spell reflect var.. heal reduce'u var.. manası olmadıgı için mana burn yiyince kuruyup kalmıyor.. stun skillerine karsı hele helede orc warriorsa neredeyse immune..
    daha ne olsun?
  • Ama nolursa olsun kendini healliyemiyor yani aktif olarak.Bu da paladinin çok büyük bir artısı hatta ben Holy/prot pala tercih ederim gerçi statları çok ayrı ama ayarı tutturabilirseniz aşırı dayanıklı olabilir.Ayrıca bubble var.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.