Şimdi Ara

2v2 Mage Arena Partner (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Önemli olan taktiktir. Birisi Polly yaptığı anda bitmesine 1 sn kala Pala repentance çekmelidir vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Ret Pala / Frost mage imba bir Setup.

Önemli olan taktiktir. Birisi Polly yaptığı anda bitmesine 1 sn kala Pala repentance çekmelidir vs.

Repentance - 1 min CD :)) Sıkıntı CC'si yok paladinlerin 2v2 için... 2v2'nin sırrı birazcık dayanıklılık ve CC'li classlar... O yüzden Druid Rogue Mage Warlock Warrior bu konuda oldukça iyiler... retri pala 5v5 ve belki 3v3 için uygun...

Polymorph - no CD :) + CounterSpell etc...

Mage - Rogue geldi diyelim... rogue sapladı paladin'i, diğer mage'e başladılar dps'e, mage sonra sheepledi paladin'i, trinketle açtı diyelim, repentance olsun, bi kaç saniye stun paladin gelince blink ;) yeniden sheep, bubble açtı diyelim... bi şekilde yakaladı mage'i dps yapıyor diyelim, iceblock ve iceblock açılırken tak diye bi blind rogue'tan... hadi diyelim ölmedi diğer mage, kurtuldu bi şekilde, blind'ında etkisi geçti, yine silence + sheep vs...

Druid'li her takımda şansları yok paladin mage'in :) özellikle druid rogue ve warrior'da...

ama 1600 rating'i geçebilir, fakat yüksek puanları hedefleyebileceğini düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 16 Temmuz 2008; 17:52:58 >

• Hmm Oray'ım S4 Çıktığı ilk hafta Priest ile yaptım 2 v 2 ve 1750 ye kadar çıktık 1703'e tekrar düşürdük karşıma gelen setup'ları yazıyorum

Druid Hunter

Mage Rog

Shaman Pala

Druid Warrior

Paladin Warrior

Mage WL

Ve Bunlardan en çok zorlandığımız takım ise Shaman Pala olmuştu düşmemizin sebebi o idi.

Yani Demek istediğim Pri ile bile yapılabiliyorsa 2 DPS rahat yapar.

Rog/ Ret Pala setup'ı en büyük örnek ha görmek istiyorsanda örnek gösterebilirim.

Yani sandığın kadar Paladin o kadar da kötü değil...

Bir Pala/Rog neler yapabilir buyur.

http://eu.wowarmory.com/team-info.xml?r=Twisting+Nether&ts=2&t=REALITY+TV&select=REALITY+TV

Bak buda mage'e örnek gösterecektim Ama Partner'i çıkmış takımdan Retri Pala ile oynuyordu bu.

http://eu.wowarmory.com/team-info.xml?r=Lightning%27s+Blade&ts=2&t=WE+GOT+SHOULDERS&select=WE+GOT+SHOULDERS&fl=1

• Ooo Shaman/Pala ii mi Arkadaşlar Bizim Kuzen Frostwhisper da Paladin Ben Shaman Sizce Nasıl Bi İkili OLuruz
  • Sıralamak gerekirse.

Mage/Rogue
    Mage/Wlock (sağlam nuke team)
    Mage/Retpala
    Mage/Feral Druid
    Mage/BM hunterde olabilir
  • Orayım gücenmedin bana inşallah. Yani bu demek oluyorki Kağıt üstünde oyun oynanmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeVil_BoZZo -- 16 Temmuz 2008; 20:57:28 >
  • mobywan 2200 rate s4 retri paladin:)

rogue/paladin
  • Mobywan'a kötü haber takımı satmışlar.

Sanırım bu herifler parasına yapıyor bu işi.
  • Aynen dediğim gibi olmuş.

http://eu.wowarmory.com/team-info.xml?r=Twisting+Nether&ts=2&t=WE+MADE+PVP+MOVIES+Xd&select=WE+MADE+PVP+MOVIES+Xd

Her hafta Alacakları Puanları alıp takımlarını 1k 2k karşılığı satıyorlarmış evet herifler bu işi eğlence için değil para için yaptıkları anlaşılıyor.
  • ben ideal bi sınıf olacağına inanmıyorum
    biz mesela beraber yanyana oynuyoruz
    veya skypela oynuoz
    rog ve disc priyiz
    önemli olan beraber uzun süre oynamak
    zaten bi süre sonra otomatikleşiyor
  • Öncelikle ilk hafta Rog Kuzenim ile yaptım gerçektende zordu ilk gün 120 maç yapmıştık 1 günde ve rating 1500 den yukarıya çıkmıyordu sonra ise aradan bir iki gün geçti yan yana oynadığımızdan iyice alıştık birbirimize 1670 falan gördüğümüz oldu sonra zaman girdi araya bıraktık belli bir süre işte böyle birbirimize alışınca kimin ne yapabileceğini vs gayet iyi tahmin edebiliyoruz.
  • olay şu ki rogue palaya değil pala rogueye ilave olarak oynuyor bu ikilide.yani burda üst düzey oynaması gereken oyuncu asıl roguedir.

neyse konu mage ile ilgiliydi değilmi kusura bakmayın
  • Olsun başka bir Topic açmaktan sa bu topic altında bilgi paylaşmak daha yararlı olur.

Pala / Rog'a göre ilave oynuyor fakat Rog / Pala setup'ında iseniz. ROGLAR BUNA DİKKAT ETMİYOR ARKADAŞ YA!!!

Kuzenim'e BoP açıyorum Kuzen sil diyorum niye açtın DPS yapıyordum diyor yahu diyorum 800 Healt'ın kalmış neyin DPS inden bahsediyosun belki son vuruş yapacaktım diyor. Diyorum ki arkanda warrior sana Execute için bekliyor Hamstring atmış silinmesi için bunu açıyorum madem illa son vuruş istiyorsun açtım sana BoP'u atayım bir heal kapat Yap son vuruşunu full yapsan 2 sn yi bulmaz yani kapatmak.

Ve Klavyeden oynuyor dönüyor vs vs felaket bunalıma girmiştim.
  • ben şunu bilirim ki charını %90 key blindings ile oynamayan adam pvp de iş yapamaz.

bu aynı altyazılı film izlemeye benziyor.okurken yukarda bişeyleri kaçırıyorsun hesabı:D

bozzo birde ben buble açıp healing shield ve mace takıp üstüne targeta heal atan macro kullanıordum.çok faydalı oluor bilgin olsun
  • O macroyu bulamadım heal atarken Shield + One hand takma macrosunu bulamadım var ise yardımcı olabilirmisin bana?

Tabi sonra Tekrar Stormherald'a takma gibi bir sıkıntı çekmiyeyim. Crusader'a bastığım anda yada attack aldığım anda Stormherald elimde olsun istiyorum buble'ı istemem.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.